Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
11.3.2004 18:44:17
Celda anóbrž Jeník Drábek je můj dlouholetý
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
11.3.2004 17:53:11
ahojky holky, tak pro vsechny co nechtej do zoo - sedte doma, a posilam vam predpoved na pristi tejden :o).
Od pondělí do pátku příliv teplého vzduchu od jihu zesílí. Bude polojasno až jasno, v pondělí na severovýchodě republiky ještě oblačno s deštěm. Denní teploty 9 až 13, později 10 až 15 a uprostřed týdne až 17 stupňů Celsia," proste si to umim objednat :o) tak mi dejte vedet, kdo bude chtet jit ano???????????,, papapapapa jo a u nas je dobra hra tictac, proste ji dam otevrenou krabicku, kacka to vyhazi na zem a pak dava jeden bombonek po druhym zpatky do krabicky, je to super :o) |
| mavaal | 15078 |
|
|
11.3.2004 10:41:27
Lucíku,hurá!!!
Aničko, koupila jsem v Brně tu motorku a Vaninka byla prvně moc nadšená. Brzy ji to však pustilo a drží se autíčka. Tak věřím, že ji užijeme v létě venku. Teď zatím chodíme bobovat, to ji nemůžu dostat ani domů, jak ji to ba. Ten nápad s těma korálema se mi zamlouvá. Tak to asi taky vyzkoušíme, každou radu vítám. Taky jsem už dala malé do ruček modelínu, reagovala podobně jako Žofka a móóóc se ji to líbilo. Taky malujeme. |
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
10.3.2004 23:54:12
Kdy provádíte ten casting? Budu držet palce a chci být ihned informována. Musím teda doplnit, že bych tam s naším Fílou taky nešla. Něco už mám za sebou z téhle branže. Nejde o ten vlastní casting, ale pokud dopadne dobře, tak si terpv užijete.:-))
|
|
10.3.2004 23:51:56
Ty jedna héééérečkoooooo!!! :-)))
Díky za emila. Snad to někdy uvidíme. Zatím nemáme kam dát Filípka a sama bez Dušana nepojedu. Jinak jsem zjistila, že s vámi řádí Jeník Drábek, známe se docela dlouho a taky jsme o sobě dlouho neslyšeli. Tak ho prosím pozdravuj, ju?!? :-) |
|
10.3.2004 23:48:31
To jsem si teda dala. Přečíst po vás asi 100 příspěvků...:-)
Jinak Renátko, my ještě miminko neděláme, ještě se chráníme...:-), takže teď je to opravdu jen a jen pro radost...:-) S tou zologajdou to možná vyjde i nám. Vypadá to, že na Slovensko nepojedeme. Táta maká jako šroub a stejně toho má pořád hodně před sebou. Tak se ještě ozvu příští týden. My jsme měli bezva týden. Naše Barunka (to je ta zmiňovaná neteř), splnila všechna Filípkova :-)) očekávání :-)). Je z ní úplně vyšinutej, pořád ještě jí hledá, volá, něco o ní vykládá, hned ráno, když se vzbudí, ukazuje z postele vedle do pokoje a křičí:"Baa" (čti"Bája") nebo jen tak ledabyle v průběhu dne ukáže na dveře a prohlásí:"bababa" (čti:"Barunka"). A to odjela už v neděli ráno!! Je to mrňousek sladkej, čumáček náš rozumbradovej...:-)))))))))))) |
| Gabcikovo | 4783 |
|
|
10.3.2004 20:24:13
Ahoj holky,
musim se s vama rozdelit o radost :) Koupila jsem dneska Zofce modelinu, dala jsem ji jednu barvu na vyzkouseni a musim vam rict, ze si s tim hrala dobrou 1/2hodku ... samozrejme jsem ji ukazovala, jak se s tim pracuje, jak se dela valecek, jak se do toho daj borit prsty a tak :) Zofka zarila jak slunicko :) Tak zitra zkusim pridat dalsi barvu, at ma zmenu :) Pastelky a tuzky uz jsme taky vyzkouseli ... dopadlo to dobre, tuzka nezkoncila zatim nikde na zdi ani v ocich ditete :) Jak nekde Zofka vidi tuzku, uz vola "papirrrr" a uz se musi cmarat :) Maluju ja i ona ... Taky jsem ji vyrobila korale s velkou dirkou z moduritu a natrela barevne ... a navlikaly jsme je na drat v buzirce ... z toho takovou radost jako z modeliny nemela, ale taky to nebylo tak spatny :) Jaky mate vy zkusenosti a napady s prckama ? Me se zda, ze kazda nova zabava je vitana u ditete :) ... teda u Zofky jo :) |
| Gabcikovo | 4783 |
|
|
10.3.2004 20:19:22
Souhlasim s tim, ze na dovolene se ma odpocivat a ne kuchtit ... a vymyslet jidelnicek a tahat nakupy ... :) ... a myt nadobi a vubec ...
Pokud na to jsou korunky, tak jsem taky vsema 10 pro plnou penzi nebo polopenzi, kdyz se delaj vyletiky :) |
|
|
10.3.2004 20:16:15
Rendo, a ty si nekde nekdy za kuchtu??? :o)))
|
|
|
10.3.2004 20:15:35
Ja jediny co jsem kuchtila byly chleby s maslem a sejrem a maximalne pro Simu kasi, a do termosky caj...
Polopenze me vyhovuje, ze se nemusi nikdo nikam vracet na obedy. Najist se muzes v jakykoli restauracce. To jen tak na okraj. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.