| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 1746  [Dalších 1156 >>]
Renda a Káťa 11190
10.3.2004 16:25:24
mmch, co teda rozhodne nehodlam, je bejt na dovoleny za kuchtu, tudiz volim variantu nejplnejsi penze :o))))))))))))))))))))))))))))))))))
Renda a Káťa 11190
10.3.2004 16:24:00
cau pusiny, teda to by byla docela prca udelat si dovcu jen matky s detma, to by byloooooooooooooooooooooooooooo, mohly bysme to nazvat podpora socialize v rannem veku :o)

Lydu a my mame komfortni stanecek, naaaaaaaaaaaaadhera, zadnej oranzovej des, ale pekne zelenouckej, zver neplasici:o)

tak pac a pusu vsem
lydushe + 3 háďata 3538
9.3.2004 18:21:17
Dík za tipy. Tu Turnerovu chatu známe, bydleli jsme loni nedaleko, asi tak 3 km odtamtud. Ona je ted pro rodinu s dítětem trošku nedostupná, protože je na cestě mezi Antýglem a Čeňkovou pilou a nesmí se tam ani autem ani na kole, takže všechno vláčet na hrbu a než bychom někam došli, ŠImon by byl na mrtvici.
Nakonec jsem se rozhodla vrátit se zpátky co jsme byli loni, jelikož maj místo, jedou tam stejný lidi jako vloni (další 2 rodiny) a tak..
Jinak kdybyste někdo chtěl tip, tak tohle je Pension Zvoneček je to kousek od Srní na Šumavě, jsou tam chatičky s kuchyňkou 4 lůžkové nebo tam jsou pokoje v penzionu přímo. Mají tam 2, 3 a 4lůžkové pokoje. Sprcha a WC společné (ale hezké), restaurace, udírna, dětský hřiště a hlavně velmi vstřícné osazenstvo..:o)) Kuchyňky byly na některých pokojích, ale postupně se ruší, ale my si jí loni vyžádali a měli jsme jí.
Teď to stojí 200,- Kč za osobu děti do 3 let neplatí a polopenze je 120,- a uvaří i bokem pro děti. Je to všechno na dohodě.
My jsme tam loni byli nadšený.
A na tu Mariánskou já bych jela ráda, jenže nevím, jak na tom budem finančně..:o(
A Rendo ten vandr domluvíme si piš!
Gabcikovo 4783
9.3.2004 18:11:43
Holky,
at mate vic informaci:

v chate je 9 pokoju
pokoje jsou 3-5luzkovy

plati se za obsazene postele cca 150Kc/os/noc
plus minus + poplatek obci asi 15Kc/os/noc

plna penze stoji dalsich 150Kc/os
vari jedno jidlo - klasicka ceska kuchyne - spis hodne hodne domaci - napr. ovocne boruvkove knedle, svickova, ... vhodne pro deti

v chate jsou 3kuchynky s prislusenstvim
tepla voda po cely den i noc
nahore v patre je jedna vana a jinak asi 2 sprchace + WC
dole v patre je na 2xdvojpokoj vzdy sprcha, vana a WC

Opravdu velmi doporucuji pro rodiny :)
My tam jedeme v lete po ctvrty.

Nevyhody:
je to trochu mimo civilizaci - do Jachymova je to asi 5km, nakupy se musi delat v Ostrove nad Ohri autem

neni tam nikde zadny obchod
jen restaurace, ktera slouzi k jidlu polo-plno penzim ... jen moznost nakupu pitiva - alko, nealko

tel na pana Sevcika v pripade zajmu samozrejme dam :)
Renda a Káťa 11190
9.3.2004 17:40:40
Jindri, vsemy deseti, nas tata je totiz dost "neseznamovaci" takze by bylo pro nej trapeni travit svoji dovcu s cizima lidma.A ja mam vlastne dovcu furt takze si ji muzu travit treba s milionem lidi :o) BERU

a Lydu, tak to nejak domluvime, ja bych chtela, cinknu ti ju?

zatim holky papapapapa
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
9.3.2004 16:20:32
Ta chata s 9 pokoji u pana Ševčíka se mi zdá dost zajímavej nápad na dovču. Co když se tak různě domlouváme, kdybychom udělaly jen třeba na týden společnou dovču. Třeba jen ženský s dětma, aby si chlapy nemuseli plácat dovču na úplně cizí lidi. Šel by do toho někdo?
Gabcikovo 4783
8.3.2004 21:43:19
Ahoj holky,

tady se nekdo ptal na nejake pekne misto na dovcu ... byli jsme pred 2lety na Sumave primo u Vydry ... bylo to tam uzasne na vylety ... a i cenove to slo ... nevim, jake ceny maji ted, ale zkuste se podivat na www.turnerovachata.cz :)

My byli loni na Slapech - na Choline v karavanu a bylo to skvele. Pak jsme se premistili o 12km dal a taky to nebylo spatne. Jen to bylo daleko od civilizace a my byli bez auta, takze to nebylo "ono" ...

Jezdime na "Marianskou" u Jachymova - k panu Ševčíkovi - tj. chata s 9pokoji, ktere se daji pronajmout i samostatne - da se objednat plna-polo penze nebo si varit v kuchynce. Zatim se nam podarilo vzdycky chatu obsadit nasima kamaradama, takze jsme tam vegetili sami s detma :)
Letos 9rodin a 15deti :) ve veku 3mesice-6let

Rekla bych idealni dovolena s detma v lete i zime. Kousek odtamtud je Klinovec a Bozi dar. Vylety se daji delat do okoli i do Karl. Varů.
lydushe + 3 háďata 3538
8.3.2004 20:06:26
a my na jedno místo nejezdíme. jestli pojedem tam co jsme byli loni, tak jen proto, že se mi nechce urputně hledat na internetu jinou levnou dovolenou...
lydushe + 3 háďata 3538
8.3.2004 20:05:41
a my na jedno místo nejezdíme. jestli pojedem tam co jsme byli loni, tak jen proto, že se mi nechce urputně hledat na internetu jinou levnou dovolenou...
lydushe + 3 háďata 3538
8.3.2004 20:04:13
No jo já jsem projela hodně států hodně daleko, tak dovča u nás mě teda docela bere nejen z finančních důvodů, ale i proto, že některý státy na hony vzdálený od nás znám líp než vlastní zemi. A jelikož skutečně zatím nemám nervy ani žaludek (a ještě ty prachy) dát Šímovi na záda bágl a vyrazit s ním na 2 měsíce do Indie a bydlet tam s krysama a švábama v plesnivejch pokojích za pár babek a jíst rukama jídlo uvařené v pouličních restauračkách, jako sem to dělalal já, tak končíme na Šumavě... To myslim, že tak v 5-6 letech. Možná ještě později.
Já bych se na pláži v Itošce unudila k smrti. Jsem schopná a ochotná to snášet tak jedno odpoledne... Vláčeli bychom Šímu do Florencie a do Říma a okukovali Sixtinskou kapli a tak, a to by nás sežral i s botama. Myslim, že Tříjezerní slať na Šumavě mu v tomto ohledu docela stačí na nudu..
A na vandr vás vemem rádi.
Máte baŤoh, stan a spacák. Stan mít vlastně ani nemusíte, do toho se narvou děti, my mužem spát pod širasem. BUde to ještě vtipný. Šímu šoupnem do krosny a zbytek ponese ten druhej.. jo jo návrat zlatých 20kilových batohů, kdy jsem si neuměla zabalit je zpátky!! AKorát místo 5ti triček ponesu 50 plen...:o))
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 1746  [Dalších 1156 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.