| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 1746  [Dalších 1146 >>]
Renda a Káťa 11190
8.3.2004 19:51:46
preju vam at vam to nadseni z domaci dovolene vydrzi, my jezdili kazdej rok na zivohost, byla to naprosta nadhera ale rok co rok tam jezdej cim dal mladsi streva a je to dost tragedie, nehlede na to, ze se v maloktery vode tady da koupat dite.
takze nejsem proti domaci dovolene, ale musim zase chytit slinu a potrebuju ziskat k cecham duveru.je mi lito, jinak cundry pod stanem a spis pod sirakem jsou ma laska, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Lydu, vemete nas s sebou??????????????, na jare??????????????,

jinak teda , Anci, moc nejasej, pulka nam toho nevyjde :O(

pac a pusu, tva mana
Renda a Káťa 11190
8.3.2004 19:51:40
preju vam at vam to nadseni z domaci dovolene vydrzi, my jezdili kazdej rok na zivohost, byla to naprosta nadhera ale rok co rok tam jezdej cim dal mladsi streva a je to dost tragedie, nehlede na to, ze se v maloktery vode tady da koupat dite.
takze nejsem proti domaci dovolene, ale musim zase chytit slinu a potrebuju ziskat k cecham duveru.je mi lito, jinak cundry pod stanem a spis pod sirakem jsou ma laska, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

pac a pusu, tva mana
Renda a Káťa 11190
8.3.2004 19:51:36

pac a pusu, tva mana
Renda a Káťa 11190
8.3.2004 19:51:18

pac a pusu, tva mana
lydushe + 3 háďata 3538
8.3.2004 19:41:37
My jsme chtěli jet taky původně pod stan. Prohlásila jsem malýho za velkýho a taky jsem to chtěla pojmout podobně. Jenže mě z práce přispívaj na dovolenou mě 2000 a Šimonovi 1500 a nejeď na dovolenou do penzionu, když to zaplatí práce, že jo..:o)
A stanu myslim ještě užijem. Plánujem už chodit na víkendové vandry.
Aspoň kratinké..:o)
Na "dovču" chcem jet na Šumavu a tam neni moc kempů, jeden na Antýglu a ten je dost plnej školních vejletů, kamenitej povrch a ta Šumava je pověstná hnusnym počasím, takže mi to vychází na ten penzion. Ale určitě to vyzkoušíme ten stan. Jestli nám ho kamarád vrátí...
Gabcikovo 4783
8.3.2004 12:25:56
Ahoj holky,

dostal se mi do ruky katalog Petrklíč - v papírové podobě ... jsou tam oblecky pro ženský, mužský i děti.
Jestli chcete, juknete na www.petrklic.cz ... nelekejte se ... jsou to nadmerny velikosti - ale maji od velikosti 42-58 :)

Treba se vam to nektery bude hodit :)
Nejsou moc drahy a je to pry ceska firma.

Anička+Filip
  • 
8.3.2004 10:00:30
Rendooooo,
jéééééééééééééééééé "vy" se máte.....takový dovči...a u moooořřřeeeeee:o)))))
Anička+Filip
  • 
8.3.2004 9:59:19
Tak koukám,že můj příspěvek...jestli se nepůjde do ZOO až bude tepleji...nějak nevyšel...ach joo:-((
No nic,
tak mi si tam zajdem,až bude lepší póčo,i s Radimem...a je to:o)
Tak si to tam užijte,holky:o))
Renda a Káťa 11190
8.3.2004 7:36:14
teda ja pisu jak strevo, chtela sem napsat pOvinny a italie, stydim seeeeeee, pa
Renda a Káťa 11190
8.3.2004 7:31:18
no Jindrooooooooo, co je to za otazku, je to pivinny, jen nektery "flaaaaaaaaaaakaci" maj vymluvy :o)))))))))))))))))))).

Tudiz sem ani nepocitala ze bys nesla, chapes?????????,:o)
jo a my se chystame do chorvatska, snad, do itylie s tatou za kamaradema a soufam ze se nam povede jet s babickou do recka, to by bylo zuzo:o)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 1746  [Dalších 1146 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.