Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
8.3.2004 19:51:46
preju vam at vam to nadseni z domaci dovolene vydrzi, my jezdili kazdej rok na zivohost, byla to naprosta nadhera ale rok co rok tam jezdej cim dal mladsi streva a je to dost tragedie, nehlede na to, ze se v maloktery vode tady da koupat dite.
takze nejsem proti domaci dovolene, ale musim zase chytit slinu a potrebuju ziskat k cecham duveru.je mi lito, jinak cundry pod stanem a spis pod sirakem jsou ma laska, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Lydu, vemete nas s sebou??????????????, na jare??????????????, jinak teda , Anci, moc nejasej, pulka nam toho nevyjde :O( pac a pusu, tva mana |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
8.3.2004 19:51:40
preju vam at vam to nadseni z domaci dovolene vydrzi, my jezdili kazdej rok na zivohost, byla to naprosta nadhera ale rok co rok tam jezdej cim dal mladsi streva a je to dost tragedie, nehlede na to, ze se v maloktery vode tady da koupat dite.
takze nejsem proti domaci dovolene, ale musim zase chytit slinu a potrebuju ziskat k cecham duveru.je mi lito, jinak cundry pod stanem a spis pod sirakem jsou ma laska, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Lydu, vemete nas s sebou??????????????, na jare??????????????, jinak teda , Anci, moc nejasej, pulka nam toho nevyjde :O( pac a pusu, tva mana |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
8.3.2004 19:51:36
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
8.3.2004 19:51:18
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
8.3.2004 19:41:37
My jsme chtěli jet taky původně pod stan. Prohlásila jsem malýho za velkýho a taky jsem to chtěla pojmout podobně. Jenže mě z práce přispívaj na dovolenou mě 2000 a Šimonovi 1500 a nejeď na dovolenou do penzionu, když to zaplatí práce, že jo..:o)
A stanu myslim ještě užijem. Plánujem už chodit na víkendové vandry. Aspoň kratinké..:o) Na "dovču" chcem jet na Šumavu a tam neni moc kempů, jeden na Antýglu a ten je dost plnej školních vejletů, kamenitej povrch a ta Šumava je pověstná hnusnym počasím, takže mi to vychází na ten penzion. Ale určitě to vyzkoušíme ten stan. Jestli nám ho kamarád vrátí... |
| Gabcikovo | 4783 |
|
|
8.3.2004 12:25:56
Ahoj holky,
dostal se mi do ruky katalog Petrklíč - v papírové podobě ... jsou tam oblecky pro ženský, mužský i děti. Jestli chcete, juknete na www.petrklic.cz ... nelekejte se ... jsou to nadmerny velikosti - ale maji od velikosti 42-58 :) Treba se vam to nektery bude hodit :) Nejsou moc drahy a je to pry ceska firma. |
| Anička+Filip |
| • |
8.3.2004 10:00:30
Rendooooo,
jéééééééééééééééééé "vy" se máte.....takový dovči...a u moooořřřeeeeee:o))))) |
| Anička+Filip |
| • |
8.3.2004 9:59:19
Tak koukám,že můj příspěvek...jestli se nepůjde do ZOO až bude tepleji...nějak nevyšel...ach joo:-((
No nic, tak mi si tam zajdem,až bude lepší póčo,i s Radimem...a je to:o) Tak si to tam užijte,holky:o)) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
8.3.2004 7:36:14
teda ja pisu jak strevo, chtela sem napsat pOvinny a italie, stydim seeeeeee, pa
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
8.3.2004 7:31:18
no Jindrooooooooo, co je to za otazku, je to pivinny, jen nektery "flaaaaaaaaaaakaci" maj vymluvy :o)))))))))))))))))))).
Tudiz sem ani nepocitala ze bys nesla, chapes?????????,:o) jo a my se chystame do chorvatska, snad, do itylie s tatou za kamaradema a soufam ze se nam povede jet s babickou do recka, to by bylo zuzo:o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.