Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
7.3.2004 21:45:22
Ahojky,
co se týka dovči, tak my s Kájou jedeme pod stan a už jsme byli i loni a moc se jí to líbilo. Vydrželi jsme stanovat 14 dní a úplně v pohodě. Letos jedeme zas. Jezdíme do jižních Čech ke Staňkovskýmu rybníku. Haló, haló, nemohly bychom s vámi 19.3. taky vyrazit do ZOO? Pa, pa :o) |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
7.3.2004 21:08:36
zabiju Rendo??? No jo přiznávám že dost blbnu, mám teď problémy s mozkem, mám pocit, že mi měkne, začínám být roztržitá, zkrátka hrůza. Jestli mi to v ten pátek vyjde, tak by to bylo bezva, ale nic neslibuju. Navíc se nám všechno možný nakupilo na ten jeden jediný víkend, všichni nás zvou na chalupy, mejdánky, promítání filmů a my nevíme kam jet dřív, komu odložit dítě, nebo ho vzít s sebou?? Nakonec stejně budem dřepět doma..:o))
Holky nemáte nějakej typ na dovolenou tady v Čechách, nějakej penzion nebo hotýlek nebo něco, kam by se dalo jet s malým na počátku léta (červen) a nebylo to předražený? |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
7.3.2004 17:00:48
ahoj Gabi, no vzdyt mi s tim pocitame ze je to na celej den vis????????, protoze i kdyz nejsme z kladna tak je dost nemozny ze bysme jeli jen na dopoledne nebo odpoledne takze mi s misou jdem urcite 19. 3 tak se muzes pridat, mela jit i lydunka ale zas maj cosi tam tak ja se z ty holky taky uz zblaznim, takze te rady vsechny my 4 uvidime jo??????????,
papapa |
| Gabcikovo | 4783 |
|
|
7.3.2004 15:44:55
Jenom jsem pletla (svetriky a rukavice ) :)
... ten patchwork šila tchyne ... To pocasi je fakt hnusny ...uz aby bylo jaro a mohli jsme s detma ven na hriste a treba do ZOO :) Jsme z Kladna, tak pro nas vylet do pražský ZOO je na cely den ... ale uz se tam tesime :) |
| Anička+Filip |
| • |
6.3.2004 23:07:23
Ahoj holky,
tak u nás nic nového...vlastně:zubák už je venku(stolička,dole) a leze nám dalšííííí:-))) Gábi, ty jsi tak úúúžasnááá....to jsi všechno pletla a šila sama,jooo:o))) ŠIKULKA Rendi, gratuluji k pokojíku...jsem na něj zvědavá..... Holky, to je póčo,cooo....fůůůůůj:-((( Jdu čučet na filmík,tak se zatím mějte paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
| Gabcikovo | 4783 |
|
|
6.3.2004 21:23:12
fiha ... my jsme taky zofce pred 14dny pripravili pokojicek ... zatim tam ma hlavne hracky ...
svoji skrin s oblecenim a stale jeste prebalovaci pult. Postylku ale stale jeste mame v loznici ... ale taky se budem snazit ji premistit do detskyho pokoje. Vy uz jste dali malou do destkyho pokoje spat ? Ja mam z toho trochu obavu ... ze Zofku neuslysim, kdyby v noci neco chtela ...proste mám moc mámovský pudy :( A spi mala v male detske postylce nebo uz na velke posteli ? My premyslime nad koupi paland nad sebou ... ze by zofka spala zatim dole ... Radi bychom dalsi ditko a chtela bych se vyhnout tomu, ze budeme mit v loznici dve detske postylky :( |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
6.3.2004 20:41:14
ahojky buchty, jak je? Já sem sedřená jak kůň.Ale---------------------výsledek stojí za to:o)
Kačik má svůj pokooooooooooooooooooj,Jupíííííííííííííííííííííí moc se ji tam líbi je to super, jeste jak se ji tam bude chtit spa, tak jo mejte se krasne a papapa |
| Gabcikovo | 4783 |
|
|
6.3.2004 10:45:34
k memu velmi kratkemu ucesu ...
Vlásky jsem ostrihala ... kdyz jsem mela ty nestovice, tak jsem je mela i ve vlasech a byla to hruza. Stejne mi vlasy po porodu padaly, tak jsem je osmikala ... Vsak oni narostou .... Sestrih na "tenisak" je vybornej na udrzbu ... nemusim se cesat a vlasy mi nepadaj - teda aspon to pozoruju min :-) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
5.3.2004 9:25:33
ježiš, pardon, já už asi fakt nevim co roupama :o)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.