Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
5.3.2004 9:23:13
Jindruško, jááááááááááááááááá?????????????? a Rendice???? Anděl jsem :o).
Takže čtvrtek domluven.Jinak s tim castingem se to má tek, že to máme přes kamarádku, takže nás vezmou hned, jak se objevíme, aspoň v to doufám, jinak se otáčim a jedu domu. Gabčo, tak cejtim s váma, my se taky furt v něčemplácáme.Já se ale utěšuju tim, že si to vyberem teď do těch 3 let a pak ve školce už to snad bude fajn, když teď sbíráme ty protilátky :o). Jinak, kams dala vláskyyyyyyyyyyyyyy?????????????????????? Alice, ty můro jedna mizerná, koukej napsat minimálně přs půl stránky, jasan??? Jinak si tam pro tebe skočim :O). Luciku, nechte toho už a poď nám taky něco napsat.A vůbec, kdy přijedete??? Lydu, co domeček? ještě stojí?Kačik se naučila obracet vzhůru nohama takovej koš s hračkama a je to děs, uklízim to 3x denně a stejně se to tu furt válí, pochybuju, že by domeček přežil.Ale už na tom pracuje náš pan velitel, sem na tozvědavá.Jo a pátek 19.3. platí jo? S Míšou sme dommluvený tak nás bude víc a my taky koupíme tu permici, přijde mi to veselá cena :o) Míšenko, kde si? Holky čusíííííííííííííííííík, už je venku docela hezky takhle dopoledne, co? |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
5.3.2004 9:22:55
Takže čtvrtek domluven.Jinak s tim castingem se to má tek, že to máme přes kamarádku, takže nás vezmou hned, jak se objevíme, aspoň v to doufám, jinak se otáčim a jedu domu. Gabčo, tak cejtim s váma, my se taky furt v něčemplácáme.Já se ale utěšuju tim, že si to vyberem teď do těch 3 let a pak ve školce už to snad bude fajn, když teď sbíráme ty protilátky :o). Jinak, kams dala vláskyyyyyyyyyyyyyy?????????????????????? Alice, ty můro jedna mizerná, koukej napsat minimálně přs půl stránky, jasan??? Jinak si tam pro tebe skočim :O). Luciku, nechte toho už a poď nám taky něco napsat.A vůbec, kdy přijedete??? Lydu, co domeček? ještě stojí?Kačik se naučila obracet vzhůru nohama takovej koš s hračkama a je to děs, uklízim to 3x denně a stejně se to tu furt válí, pochybuju, že by domeček přežil.Ale už na tom pracuje náš pan velitel, sem na tozvědavá.Jo a pátek 19.3. platí jo? S Míšou sme dommluvený tak nás bude víc a my taky koupíme tu permici, přijde mi to veselá cena :o) Míšenko, kde si? Holky čusíííííííííííííííííík, už je venku docela hezky takhle dopoledne, co? |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
5.3.2004 9:22:36
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
5.3.2004 9:22:23
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
4.3.2004 22:26:00
Ty se mi snad opravdu vyhejbáš. Hele, přiznej se, co proti mně máš? To za ty fotky, co jsem poslala? :o)))))))))))))))))))))))
Tak sned to vyjde jindy. Ve čtvrtek bych mohla ráno k Josífkovi, protože je Frydolínek zavřenej (jsou prázdniny). Mohly bychom pokecat, ale tak na 12.00 bych byla rada doma, ale zase necekej, ze tam dorazime pred 9.30. To nestihame. Rady se rano poflakujeme v posteli. Jinak se divím, že vyrážíš s Kačkou na casting. My jsme několikrát fotily něco pro kamaráda, který dělá reklamní letáky pro Spar a upřímně, dělaly jsme to jen s kamarádství. Asi kdybych ho neznala a nedal nám tu volnost, co jsme měly, tak by to byla dost hrůza a nešla bych do toho. Gabči preju brzke uzdraveni (ale uplne). Vim o cem mluvim. Je mi ted taky dost mizerne, ale k MUDr. nejdu. Vzdycky to nejak zvladnu a stejne by mi to k nicemu nebylo. Káje je to celkem fík, jestli mám papír na to, že jsem nemocná nebo ne. Ale u mě je to předpokládám jen nějaká chřipajsna. Nikdy ji nedoléčím úplně a furt se vrací. Kája měla střevní potíže, tak má dietku a trpí a já s ní, protože na nočníku pořád hlásí, že jí bolí prdelka a já nevím, jak jí pomoc :o( Ale snad se to už srovnává. Pa, pa :o) P.S. Na víkend jedu taky na chaloupku, tak mě tu nečekejte. P.P.S. Omluvte výpadky háčků a čárek. Nějak to mám všechno pomotaný :o/ |
| Gabcikovo, Zofka 8/2002 |
| • |
4.3.2004 20:51:53
ja uz se asi taky picnu ...
1.2. jsem dostala nestovice 14.2. je dostala Zofka po celou dobu jsem mela od nestovic kasel a hroznou rymu - zlutozelenou - a v nedeli jsem se radovala, ze uz jsem konecne z rymy venku ... o vikendu mela zofka 1x denne teplotu mezi 37-38,5 stupni a v pondeli jsme sly k Mudr Udela ji vyter a ve stredu z vysledku vyplinulo, ze ma streptokoka spály ... takze protoze ma jeste nejaký zdrav. problémy s ledvinkama, tak dostala antibiotika ... me celou stredu bolelo v krku ... a protoze jsem se bala, abych nemela taky toho streptokoka, tak jsem dneska byla u svy mudr a ta me oznamila, ze mam anginu jako hrom ... takze beru penicilin ... na 10dni ... a musim byt doma a pred ditetem mam byt v roušce - což moc prakticky nelze ... manzela mame na paragrafu ... nastestí je zofce uplne dobre - řádí jak tajfun ... me je jakžtakž ... bolí me v krku ... :( Jsem zvedava, kdy my se uz konecne uzdravime ... :( Ty nestovice nas pry pekne oslabily a tak chytnem kdeco :( Tak budte zdraví a brou noc |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
4.3.2004 19:40:53
jo a Lydu, naprosto uuuchvatna je ta vase ikonka, jaja
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
4.3.2004 19:39:18
ahoj buchtice, Gabi, ty kousace sou boziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:o)
Mam novinku, mame zase RÝÝÝMUUUUUUUUUUUUUUUU, kdybych nebyla slusna, tak bych rekla, do prdele uz fakt!!!! Kazdopadne kacka uz je vuci kapani do nosu imuni a drzi.huderka. Jo a 10 jdeme na casting, tak nam drzte palce, at tam to my zlaticko nejeci :o). Lydu, ty mas tak hooooooooooooooooooooooooooodny diteeeeeeeeeeee. papa :o):o) Jinak nic, venku je zima jak v morne, Alice jeste nebyla pro boty, Anca nekde trajda, Miska ma doma dva chlapy, o Jindrissce nic nevim, snad jen ze se zas nepotkame v tom centru, protoze sem se dneska dovedela o tom castingu, Jindro, klidne me zabij, nemuzu za to, o Gabce tuplem nic nevim,a Lucka??, ta na me taky prdi, asi delaj miminko, furt, a vic nas tu snad nejni. Tak to je vsechno mejte se fanfaroveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee my2 |
| • |
3.3.2004 19:49:12
obrazek - http://rodina.cz/alnagoni - album "Gabčiny ručkyprčky"
navod - v denicku na teze http blazniva máma |
| • |
3.3.2004 19:44:10
Ahoj holky
zavzpominala jsem a upletla jsem Zofce a jejim detskym kamaradum rukavice zvane "kousáče" ... plést pro další děti netoužím, ale jestli se chcete podivat a inspirovat babičky-pletařky nebo mamči-pletařky, tak v albu je obrazek a v denicku jsem popsala navod pleteni rukavic. zdravim bláznivá máma |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.