| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 1746  [Dalších 1116 >>]
lydushe + 3 háďata 3538
3.3.2004 19:24:04
Vidim, že je tu zas narváno..:o))
Tak se tu vypíšu. Jsem na mrtvici z tchána a tchýně. Včera u nás byli hlídat, což už špatně snášeli, že nebyli "ve svym" a že neměli svuj pelech zahřátý od 7 hodin...
Samozřejmě, že všechno zase bylo u žrádla. Oni jsou přes jídlo uplný magoři a cpou Šimona uplně všim možnym a to v obrovským množství a pořád. Mám pocit, že za chvíli u nás bude synonymum pro babi a děda - ŽRÁDLO. Když přijeli tak je zajímalo jen to kde ma Šimon jídlo. Ukázala jsem jim to a paxem zjistila, že jsem to neměla dělat. Protože chudinka Šimon, hned jak jsem vytáhla paty, tak dostal šílenej hlad (v 5 h... asi 1,5 po svačině) a musel zdlábnout přesnídávku. V 6 měl znovu hlad, tak dostal kotel kaše... Brouček malej byl tak hladovej i potom, že snědl 10 deka hruškovejch křížal... a určitě by ještě něco sněd bylo-li by něco. Zkrátka ho šíleně vykrmujou a překrmujou a nedaj si říct. A ještě do toho vykřikujou, že když nebude mít co jíst, tak že je nebude mít rád. A myslej to zcela vážně.
Za chvíli už si to u něj vypěstujou, že nebude-li jídlo nebude láska pro babičku a dědu! Ach jo. A co teď s tím. Jsou to jediný lidi, který mi jsou schopný a ochotný pohlídat alespoň OBČAS dítě. Občas mi to nevadí, ale co třeba časem, až u nich bude na dýl? To bude jen žrát?
A vysvětlit si to nedaj...
Anička+Filip
  • 
2.3.2004 22:20:54
Ahoj holky,
tak mi nosíme vel.74 a 80....a to máme 79-80cm a kolem 10kg (možná už i 11...)...a botičky máme jedny 20. a druhý 21. a třetí 23.(ty nám jsou vetší),takže pokud kupuju boty,tak jedině s malým-jinak bych se zřejmě netrefila:o))

Jinak u nás nic nového...máme zubáka už venku a slovíčko "ne" máme neustále na prvním místě:o))Takže paráda,děs a sranda.....:o))

A ZOO...miluju,takže u nás návštěva je zaručená,ale jak jsem už psala,šla bych raději později....až bude teplounko...:o))

Zítra jedem na chajdu,takže tady s Vámi nebudu...

Papapa
lydushe + 3 háďata 3538
2.3.2004 22:12:26
pořád se nějak zobrazuju 2x. pardon. a máme novou ikonkuuuuuuuuuuuuuuuu!
lydushe + 3 háďata 3538
2.3.2004 21:50:46
Jo tak u nás je to docela švih. Šimon má teď velikost 86/92. Měří 84 cm. A je pravda, jak psala Jindra, že není 80 jako 80. Máme třeba kombinézu od H&M a ta je velikost 80 a je mu ještě větší. Ale je pravda, že od roku je ten růst trošku pomalejší. Botičky co jsme kupovali vel. 20 a měl nohu 18, mu byly za měsíc a půl malý, ale teď má 22 a pořád mu jsou větší.
Doufám, že už mu to oblečení vydrží déle. Navíc je i problém sehnat tepláčky v sekáči nebo tak, protože to ty děti roztrhaj, takže to fakt asi už nebude horký..:o))
lydushe + 3 háďata 3538
2.3.2004 21:50:08
Jo tak u nás je to docela švih. Šimon má teď velikost 86/92. Měří 84 cm. A je pravda, jak psala Jindra, že není 80 jako 80. Máme třeba kombinézu od H&M a ta je velikost 80 a je mu ještě větší. Ale je pravda, že od roku je ten růst trošku pomalejší. Botičky co jsme kupovali vel. 20 a měl nohu 18, mu byly za měsíc a půl malý, ale teď má 22 a pořád mu jsou větší.
Doufám, že už mu to oblečení vydrží déle. Navíc je i problém sehnat tepláčky v sekáči nebo tak, protože to ty děti roztrhaj, takže to fakt asi už nebude horký..:o))
lydushe + 3 háďata 3538
2.3.2004 21:41:23
Tak já proti zologajdám vůbec nic nemám. Pokud jsou udělaný kulturně a zvířata tam netrpí. A myslím, že pražská zoo toho hodně udělala, hodně moc se zlepšila a nemám pocit, že by tam byl ze strany zvířat nějaký problém. Když jsem byla v londýnské zoo, tak tam viselo na kleci malý opičátko a strašně plakalo, tak to mi rvalo srdce. Bylo to jak malý miminko...
Ale zologajdy jsou skvělý, že ukazujou zvířátka, který nejsou normálně vidět, množí se tam ohrožený druhy. Sice pro zologajdy, protože ve volný přírodě je to pro ně o život, ale přece.
A já tam chci koupit permici. Stojí 800,- pro celou rodinu na rok a s tim našim spaním a výdrží, radši tam půjdu 10x nebo 20x na hodinu než na jeden den s křikem. Je mi to pak líto tam bejt jen chvíli, ale když budu vědět, že se tam můžu kdykoliv vrátit...:o))
A myslím, že na jaře až vysvitne sluníčko, tak tam budou moc příjemně strávený dny.
Jinak náš taťka je taky oblíbenec dětí, zologajdu má rád a děti taky, takže nás počítejte do kloubů.. teda do klubu..
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
2.3.2004 20:46:08
Cindo, naši tatíci se hodně podobaj. Náš by do cirkusu taky našel a ze ZOO má dost smíšený pocity (teda s cirkusem jsem na tom taky stejně a se ZOO jsem se zatím nevyhranila). Ale v každým případě je můžem někdy vzít a v klidu si pokecat ;o) Teď když jsem mu to říkala, tak prý proč ne, když bude mít čas. S tím je náš tatík na "štýru".
A jak to teda bude? Převažuje víkend nebo týden pro návštěvu ZOO?
Co se sejít U Josífka a domluvit to tam?
Pa, pa :o)
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
2.3.2004 20:40:29
Ahojky,
u Kajky je to s oblečením asi tak stejně jako u Žofky (mimo jiné moc hezky vybrané jméno; na její svátek slavím narozky :o). Kolem roku nosila velikosti 62,68 a 74 a teď nosí 80 i 86. Je to hrozně různý. Dokonce asi ve 13ti měsících nosila svetr, který měl psanou velikost 18 měsíců. Tak kdo ví. Boty na podzim měla 19, na zimu 20 (ale to proto, aby se do nich vešly ještě jedny ponožky) a na jaro budeme kupovat asi 21. Musím přiznat, že se mi zdá, že kolem roku se růst zpomalil a zase se zrychlil teď (což je 17./18. měsíc).
To jsou moje poznatky, doufám, že k něčemu.
Pa, pa :o)
Gabcikovo, Zofka 8/2002
  • 
2.3.2004 11:37:14
Ahojky,

asi mesic ma zofka velikost 80, ale kdyz ji ted neco kupuju, tak se snazim kupovat tak 83-86 ... aby ji to jeste chvili vydrzelo. Faktem ale je, ze je to hubenour (8,90kg a 78cm).

Ono taky zalezi jak ktery vyrobce obleceni ma velky - neni 80 jako 80.
Vubec "nejlepsi" je, kdyz vyrobce napise velikost 12-18mesiců ... to trochu zurim, protoze v roce mela Zofka velikost 74 a 80 ji plandala :(

Boty ma velikost 21, pocitam, ze na jaro budeme muset koupit vel 22.

Zdravim
kika, dcerka 11 mes.
  • 
2.3.2004 8:25:38
Ahojte babulky,
vekom patrime do inej diskusie, potrebujem vsak od vas radu, kedze vy ste uz nasim vekom presli: dcerka dostala vcera k meninam peknu supravicku: triko a nohavice, je jej to vsak trochu velke. Mama ma presviedca, ze jej to bude za 2-3 mesiace dobre, ja som si vsak nie uplne ista ci deti este v tomto veku rastu tak rychlo ako to bolo napriklad v 5- 6 mesiacoch. Viem ze raz do toho dorastie, ale bola by som nerada keby to bolo buducu zimu, je to velmi vhodne na nosenie jar-leto-jesen. Chcem sa teda opytat ake mate skusenosti s rastom vasich bambulkov v tomto veku (mam moznost ist tu supravicku vymenit).
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 1746  [Dalších 1116 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.