Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
2.3.2004 8:00:19
cau buchty, teda kdyz uz se sem dokopu napsat, tak se mi moje pulhodinova slohova prace proste vymaze, bych se picla.Kazdopadne,Luci, malej je teda super, ze je hodnej, to my mame veselo.Kaca sebou sviha o zem, a kdyz martin odejde do prace nebo se psem, nebo se jen tak vzteka, tak bezi jecet ke vchodovym dverim, aby celej barak vedel, jak sem hrozna matka.Je to moooooooooooc pekny
Nevim jak Lydu, ale ja sem toho nazoru, ze nebejt zoo, tak nektery zvirata vidime uz jen na papire.Jednak teda pomahaj ohrozenym druhum prezit, ale navic se jim docela dari ty mrsky i mnozit, coz je ted uz kolikrat problem i ve volny prirode.Vim, ze by jim bylo v prirode lip, jenze to by musel nejdriv vymrit clovek, kerej je chyta, zabiji a mrzaci kvuli parade a predrazenymu masu v luxusnich restauracich. Takze asi tak. Ale doufam, ze te dusa neodradi a ze pujdete, jinak si tam pro tebe dojdu :o). Jinak nas jeste na prohlidku nikdo nepozval, zrejmne to pani doktorka sfoukne se vsema ockovanima a vezme to jednim vrzm, jak ji znam.Je desnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. achjo, takze my vam vahu a miru nahlasime na narozky jo ?:o) takze holky papapapapapapapapa |
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
1.3.2004 21:51:42
Ten náš tatík taky nejraději lumpačí s dětma!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))) Tak to někdy domluvíme, a vezmeme je s sebou, pro sichr oba dva, teda minimálně tyhle dva (!!!!!!!!!!!), abychom na sebe měly trochu klíííd.
Ale nevím, jestli by s námi šel do ZOO, protože nedávno se částečně v žertu vyjádřil, že ZOO je pro něj skoro jako cirkus. Do cirkusu on by nešel, protože tam ta zvířata trpí a prostě jim tam není dobře.:-((( Lidunko, nemáš proti tomu nějaký argument, když chceš tu permici? |
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
1.3.2004 21:45:43
taksemzasetady!:-)
Než jsem to všech zkontrolovala, co jste tady psaly, trvalo mi to dva dny, protože mě včera Dušan vyhnal od PC, jen co se vrátil z WC a dneska se honí za kulatým nesmyslem (chodí si s kámošema zakopat a pak "zachlastat"), takže to mám dneska dovolený.:-) Renďulinko, sestav ještě hitparádu podle váhy mrňousků:-))))))))))))))))))) My máme 18-ti M kontrolu až 8.3., máme skoro dva týdny zpoždění, ale ani nám to nevadí:-) Na pigáro se netěšíme. Ale doufám, že tuhle 3. dávku dostaneme jako ty první dvě, a to šetrnější verzi, kterou nám proplatila pojišťovna, když jsme měli ten neurolog. nález:-) To bylo v pohodě. My ještě nemáme ani zarděnky a ještě musíme dostat obě žloutenky-třetí dávku, no a pak už bude zase obrna. Furt je čím se nacpávat, achich ouvej... A k té váze. Jsem zvědavá, jestli vás trumfneme, protože si myslím, že je náš Filípek docela pěkný pořez:-))))))))))) Zatím jsem myslím zaznamenala nejvíc 12,5 kg..? S tím mluvením už konečně taky děláme pokroky. Ovšem nejoblíbenější slovo je "NĚ" s otazníkem na konci a nejlépe ještě minimálně dabl:něně...:-)) Je to sranda. Pořádně si to užíváme. Už nám za ty dva měsíce tohodle roku vyrostly skoro všechny stolice, i trojky, takže Fíla zase docela slušně spinká, my taky a má dobrou náladu i přes den. Je bezva, zlatíčko naše nejmilovanější.:-) A my s Dušanem se najednou zase máme víc rádi.....:-) To mi může Renda potvrdit..., viď?? :-)))) Zítra v 6 ráno mi dorazí na Florenc ze Slovenska neteř (13 let), takže se tu možná zase neukážu, protože se na ní moc těším, tak spolu budeme řádit!! Takže se případně předem omlouvám za svoji pravděpodobnou absenci. |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
1.3.2004 20:59:51
vy všicí?
renda slíbila napsat a nenapsala... ach jo |
|
|
28.2.2004 13:45:00
Rendo, nějak jsme nedopovídaly ten domeček. Ta krabice je 70cm vysoká, 70 cm široká a 90cm hluboká. Střecha je vyrobená z toho dna. Čela a na to jsou postavený ty boky, ale je to samo krátký, tak se ta střecha musí ještě dotvořit. Okna a dveře jsme vyřezali, nabarvili temperkama a přetřeli bezbarvým lakem, protože ty tempery barví na otěr, takže Šimon byl za chvíli jak prase.
Jinak co se týče zologajdy, tak jsem pro všední den. Za prvý proto, že muže přece nenechám doma, aby si užíval slastné samoty a odpočinku... Za druhý proto, že jaxe oteplí budem jezdit na chatu a za třetí proto, že tam bude strašně moc lidí. Víkendy jsou fakt drsný v poslední době v zologajdě. Jo tak to sou moje návrzi..:o)) Jinak moje hodný dítě, bylo za dnešní dopolende v koutě jen jednou..:o)) |
|
|
28.2.2004 13:44:58
Rendo, nějak jsme nedopovídaly ten domeček. Ta krabice je 70cm vysoká, 70 cm široká a 90cm hluboká. Střecha je vyrobená z toho dna. Čela a na to jsou postavený ty boky, ale je to samo krátký, tak se ta střecha musí ještě dotvořit. Okna a dveře jsme vyřezali, nabarvili temperkama a přetřeli bezbarvým lakem, protože ty tempery barví na otěr, takže Šimon byl za chvíli jak prase.
Jinak co se týče zologajdy, tak jsem pro všední den. Za prvý proto, že muže přece nenechám doma, aby si užíval slastné samoty a odpočinku... Za druhý proto, že jaxe oteplí budem jezdit na chatu a za třetí proto, že tam bude strašně moc lidí. Víkendy jsou fakt drsný v poslední době v zologajdě. Jo tak to sou moje návrzi..:o)) Jinak moje hodný dítě, bylo za dnešní dopolende v koutě jen jednou..:o)) |
| mavaal | 15078 |
|
|
28.2.2004 13:37:27
Ja jsem vcera pak chtela zpatky k pocitaci, ale usnula jsem. Mala mela vcera cely den spatnou naladu, bolelo ji to a chtela chovat. Tak jsem byla utahana.
Dneska uz ji je hej, pujdeme ted na chvilku ven a pak pojedeme na navstevu, maji tam karneval. Tak se mejte kraaaaaaasne!!! |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
28.2.2004 8:54:51
teda Alice!!!!!!!!!!!
21:01 Pelhřimov a co my????????????????????????????????????????????????????,, hambo :o) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
27.2.2004 16:40:14
a to centrum u nas je www.ujosifka.cz papapa
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
27.2.2004 16:19:06
ahoj, tak ty narozky v tom centru beru, s McDonaldem sem to domluvila, nebude mu to lito :o).Kazdopadne, je tam 20.3. karneval, tak jestli se vam holky chce, tak se tam sejdem.Ja tam pujdu na 100 a bude tam i Misa s Krikri, takze je to vyzva :o).
S tim zoo se rozhodnete jak chcete, ale dejte to vedet nejak dopredu.Gabco, jdes na dalsi sraz s nama, ne? Anci, Lucka se zrejme nemuze dostat k pocitaci, protoze asi Dusan dohani, co zameskal, ale uz sou pripojeny a ma i icq, jen ma jiny cislo.Snad brzo prije i sem. Aliku, co skola???????? a co noha?, uz to Vany neboli? Lydu, a co tvy HODNY dite?????????????????????????? My ted mame taky tu "nemoc", je to des, Kackac si lehne veprostred mistnosti a jeci a lezi a jeci, mooooooooooooooooooooooooc hezky a ja ji necham a ona se zvedne a je to dobry.Uz se tesim, az se mi rozplacne na zemi venku, nejlepe do louze :o). Takze asi tak.A taky je ted nejak vic unavena nebo co, protoze mi uz dva dny po sobe spi i dopoledne, vzbudi se ve 12 a pak spi od 15, 16.Fakt nevim, cim to je. JO, A SME ZDRAVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, JUCHUUUUUUUU. tuk tuk tuk tak cusik, mejte se fanfarove achjo, vcera si tam hrala dada na xenii, nebylo to nic moc, co holky ????????? :o):o):o) ja vim, uz mi hrabe, ale to je normalka :o) papapapapa |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.