Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anička+Filip |
| • |
2.2.2004 22:15:00
Jo,jo jo,
Jindřiško, napísej kam přesně chodíte,taky bych to s malým vyzkoušela:-)) A napísej i o Vás...něco...:o)) |
| Anička+Filip |
| • |
2.2.2004 22:13:32
Já se z Vás picnu,koziny.........to je děs....všechny děti budou nemocný,nebo co??????
To bude srazík,achichjo:-((( Doufám,že prcky dáte dohromady a vyléčíte,kozy,jinak si mě nepřejte............. A Luciku, když nemáte co dělat,tak klíďo doraže k Nám...ale zdravoučký:-)))) |
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
2.2.2004 21:34:24
Ty jsi pokaždý jiná..:-)))))))))))))))))
|
|
2.2.2004 20:45:42
Ahoj Jindřiško! Patnáctiminutovku bychom možná taky zvládly.:-)) A jak máš "mladé" mimčo?
|
|
2.2.2004 20:43:41
a taky máme teplotu, ale jen 38,4 před odečtem.. tak co nás to všechny postihlo?
|
|
2.2.2004 20:41:02
Jojo, už i my!!!! A to je teda síla, protože kromě zubů nás nic moc netrápí! Teď je to teda rýmice, zlobí nás už docela dlouho taková ta zadní, co se s ní nedá nic dělat. Nebo snad někdo víte jak se s ní poprat a dostat jí pryč?? Dneska se nám rozhodla ukázat.., tak ji Filip má po celým obličeji. Ale stejně nic neodsajeme, takže zlatíčko vůbec nemůže dýchat, tak ho v noci budí kromě zoubků už i plný nos. :-( Koupili jsme dnes jitrocelový sirup, prý by to mohlo zabírat i na hleny, tak to zkusíme. A ještě nám v lékárně doporučili na hleny šumivé tablety, jmenuje se to "ACC 100". Neznáte to někdo? Moc se mi to nezdá, protože podle příbalového letáku to můžou nejdřív děti od 2 do 3 let, a to jen na doporučení lékaře. Tak snad se od vás něco dozvím..:-)
A jak si užíváte zimu? Hrůza, co? Filípek se už doma nudí, a venku se teď nedá nic dělat, tak nevím co s ním. Tak asi vyrazíme k někomu z vás na návštěvu..:-)) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
2.2.2004 20:14:42
Lydu, já tě strašit nechtěla, jen, jak sme to měli my :O(.Jinak Káča má teď 38,7 !!!!! Dala jsem jí čípek a snad to bude dobrý, teď chrní, zlatíčko.
Za to dívadýlko děkujem, máme to blízko, ale mohla bys mi říct, kde přesně??,V mateřídoušce???? díky |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
2.2.2004 19:18:56
Jen nestraš. Šimon zatim nedostává vůbec nic. Krom teploty nic nemá a zatim tu teplotu zvládá dost v pohodě. Když to bude trvat moc dlouho nebo bude mít vysoký horečky přes 40, tak to asi řešit budu, ale nad 39,5 stupně se teprv začínaj ničit bacily. Jen je blbý, že do něj nemůžu dostat žádný pití. Ze zoufalství do něj leju čaj s obyčejnou šťávou...
|
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
2.2.2004 18:54:13
Zdravím všechny mamči a jejich ratolesti,
zahlídla jsem tady, že jste se zajímaly o loutkový divadýlko. Chodím do jednoho MC v Hostivaři (Praha 10), kde se hraje předstávko denně, trvá to asi tak 15minut a děti to v pohodě zvládají. Můžu to jen doporučit, protože Kája to má moc ráda a když se někdy rozčiluje při oblíkání, stačí jí říct, že jdeme za kašpárkem (pokud za ním opravdu jdeme) a je všechno v pohodě. Kdyby byl přece jenom problém, tak se dá bez problémů odejít. Třeba se tam někdy potkáme ;o) Mějte se hezky, pa, pa :o) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
2.2.2004 14:51:13
kača ma taky teplotu, vcera vecer jsem ji dala hedelix, vsechno mi vyzvracela, to je tak hrozna vec, videt ji blinkat, byla sem z toho zas spatna a rvala jsem misto ni, jak byla slaboucka a furt ji to nutilo ....... mysatko moje.
s tema teplotama, lydu, my meli taky teploty bez niceho a ja si furt rikala ze to sou zuby, pak se nam to rozjelo, to bych vam neprala tak drzim palce |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.