| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 1746  [Dalších 906 >>]
lydushe + 3 háďata 3538
1.2.2004 22:52:24
No moc vysokej barák naštěstí nemáme jen 3 patra.. Ale když spadne ta tuna sněhu ze střechy, tak je to rána, že se prohejbaj okna pod tlakovou vlnou. Máme klasickou střechu do A nebo obráceného V??? Nevim.
A s tim slaňováním.. myslíš, že vyráběj sedáky pro slony. S mými současnými povánočními proporcemi by to asi bylo potřeba...:o))
Zrovna dneska jsme se bavili o Řípu, že máme velkej mínus, jelikož jsme tam ještě ani jeden nebyli. Takže jarní výlet na Říp to jistí.
A jinak Šimon nechce bejt v kočáru, takže všude už asi jen na kšírách anebo na koni, takže já za chvíli budu mít svaly jak Rambo... Zvedat nad hlavu a nosit těch 15 kilo.. To je dobrej trénink.
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
1.2.2004 21:40:46
A jak vysokej teda máte barák??????? To Tvoje vyprávění bylo opravdu dost akční, skoro bych se bála k vám přijet...:-)) My sice bydlíme ve dvanáctipatráku, ale máme rovnou střechu..:-)) Ale dobře se tu slaňuje, kdyby si měla zájem.:-) A je tu bezva výhled, vidíme Říp, Milešovku, Ještěd, Bezděz, Mělnický zámek.
1.2.2004 21:33:54
K těm "lvíčkovským" projevům u dětí Ti já můžu říct jen tolik, že mám muže lva a jsem ráda, že Filípek spadl do panny (25. 8.), ačkoli asi taky pod vlivem lva bude.:-)))))
A co se týká toho loutkového divadla, tak tam určitě běž, ať nám můžeš referovat:-), já bych s naším lumpíčkem nešla, protože zatím nevydrží ani u večerníčku, ani u krtečka na videu..:-(( Ale podle toho co vypráví Renda o Kačence, tak ta by tam asi šla bez obav, pokud budou mít loutky podobu Teleblbííííís!!!!!!!! :-)) Viď, Renátko???
1.2.2004 21:28:43
Jak to, že o Tobě ještě nic nevíme?????? Napiš nám něco!!!
Neboj, občas nastolíme i vážnější témata..:-)), ale jestli nás chvilku sleduješ, tak už to možná víš..:-)
1.2.2004 21:20:16
My taky kakáme vícekrát denně, ale většinou to je ve stylu "správný hospodář", takže všechno si doneseme domů..:-)))))
Jinak botičky jsou fajn, jen jsou prozatím moc velké a Filípek o ně občas trochu zakopává.
Anička+Filip
  • 
31.1.2004 0:04:25
Tak nevim nevim...je snad špatné,že mé dítě kaká vícekrát než jednou denně,nebo co???????......myslím,že je to lepší,než aby nekakalo vůbec,snad néééééééééééééé!!!

A jinak,
u nás též nic nového...jen,že malej je velmi šikovnej,i přesto,že nemluví jako Rendy Kačenka...ale to je na vyprávění a né na psaní,holčiny:-))A dost s vytahováním,že jo...

Míšo,
pokud Ti malá vydrží sedět v klídku(což po tvém vyprávění v knihovně...nevim nevim),tak do toho divadýlka zajdi...aspoň to bude zkouška a něco nového pro malou...vždycky můžeš přeci odejít,né...

Lydu,
vidíš,jak jsem Vám držela palečky....a roupy nemáte...jsem hodná,viď:-))

Jdu chrupkat,holčiny,takže se mějte krásně a těším se na Vás,na prťata na srazíku:o)

Pa pa pa pa
míša,kris (08/02)+vali (01/06) 8260
30.1.2004 21:02:32
ježíííííííííš...ja se tak stydím...mahenovy knihovny s měkkým...to je děs, a to bývala čeština mé hobby. taky děláte takový hrubky na té mateřskě? ovšem má největší perla je sopka ehm, ehm s "bé" uprostřed, tak to snad byla spíš samice od soba.
míša,kris (08/02)+vali (01/06) 8260
30.1.2004 20:58:44
lydu, když my jsme asi takový Vodáci co dělají ostudu všem vodákům...a to ještě ke všemu v baráku, kde má manža kancl je v přízemí "vodák centrum"...asi bysme se nad sebou měli zamyslet.

btw...četla jsem jak jsi byla s malým v knihovně... my jsme byly předevčírem taky a to ještě s kámoškou co má o 2 měsíce mladší holčičku. tady teď někdy na podzim otevřeli úplně novou a v brně největší pobočku mahenovi knihovny, takže jsme tam šly s takovým osvíceným pocitem, jakože to musí být úplně supr a vono ne. dveře byly sice na fotobuňku ale už nebylo kam šoupnout kámoščin kočár, knihovnice byly ve věku něco kolem přechodu, takže s úspěchem šedivěly z toho co tam ty naše dvě malý předváděly (zabouchly se ve studovně a strašně se lochaly tomu jak buší do skleněných stolků, pak se schovaly někde v koutku u topení štěbetaly načež se zvedly, začaly lítat a řvát jako splašený, samozřejmě že vytahovaly knížky z regálů, ale nejvíc si dovolily když začaly otvírat dvířka odkládacích skříněk a bouchat s nima)...asi jsem fakt naivní, ale já jsem čekala interaktivní prostor pro každého a ne sterilní archiv, kde se musí pomalu nosit návleky aby z toho pořádkumilovnou paní knihovnici netrefil šlak...ach jo, asi si budeme muset počkat až to budou rekonstruovat, tak snad v příštím životě.

holky máte nějaký zkušenosti s tím jak ty naše srpňátka reagují třeba na loutkový divadlo...celkem bych už s malou někam zašla, tady kousíček bývá něco každý měsíc, ale mám trošku strach aby nás nevyváděli pod rouškou hanby.
Renda a Káťa 11190
30.1.2004 20:19:20
no Lydu, vy to tam máte nějaký dangerous, člověče, některý musej jezdit na matterhotn a vy to máte před baraákem, tcccc :o) a o tom bobečku nám nemusíš tak barvitě líčit, máme každá těch svých vůní až moc :o) :o) :o) ..hlavně ANČÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
lydushe + 3 háďata 3538
30.1.2004 19:53:42
čau u nás nic novýho. Jen to, že máme službu na barák. Vítr nám odfoukal úspěšně spousty sněhu, jenže pak spadlo asi 20 kilo sněhu na schody a přimrzlo to a já to musela uklízet. Super. Mám bolavý pazoury...
Málem na nás spadla lavina, když jsme se Šimonem blbli ve sněhu a ze střechy se urvala lavina a šlo to dolů. Naštěstí nás to jen tak šmrnclo...
Máme dost vysokej barák.¨
Jo jinak Míšo, máte moc pěkný fotky v albu. Jen mě dostalo. Četla jsem 3Vodaci. Taxem čekala kánoe a miminko s miminčím pádlem a vestou a tak.. :o)))
Ale i tak se mi fakt líbilo...
Jo a roupy asi nemáme. A Šíma papá kozí sýr. Vůbec bych neřekla, že mu tak bude chutnat. Ale řeknu vám ten bobek potom, té vůně...
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 1746  [Dalších 906 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.