Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
29.1.2004 18:05:17
Jak nevim, nevim... Pokojicek zvladnes, nebudes-li porad nekde litat!!!!!!!!!!!
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
29.1.2004 16:36:55
ahojky Jani, byli jsme v květnu v maďarsku a to autem.Kačka byla v pohodě, naprosto skvěle to snášela a naopak, byla tam klidnější než doma, plavčila jak ďábel a líp tam usínala i spala i v tom vedru.Taky mi tam líp jedla, prostě moji milovaný maďaři :o).promiň to sem se na chvilku zapomněla.Takže vůbec se toho neboj, bude to snášet líp, než ty, uvidíš, když budeš mít prsa, nic víc nepotřebuješ :o):o):o).teda pokud kojíš.papa
|
| Jana a kluci | 13158 |
|
|
29.1.2004 14:15:36
Mám syna o rok mladšího než vy a tak se vás chci zeptat, zda jste některá byla minulý rok v létě na dovolené u moře (Chorvatsko) a jak to mimča snášela. Ráda bych v létě jela, ale bude mu sotva rok. Tak nevím.
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
29.1.2004 14:14:00
Luci, pamatuješ, jak jsme řešili to "HI"? Tak ty to už určitě víš, ale nic takovýho nikam neposílej a neotvírej a hned to maž, cokoliv, co je v angličtině a vypadá to jako "zpráva nemohla být doručena", Takže když ti přijde ta sračka hi, nebo heloo, nebo error a tak nečíst- mazat!!!!!!!!!!!!!! papa
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
29.1.2004 13:21:43
čau buchty, Kačik už se budí taky jen jednou v noci na mlíko a pak až v těch 8, ťuk, ťuk, ťuk :o).Je to pohoda a až zrušim i to jedno mlíko, poputujt do pokojíčku, musim zvládnout jí ho připravit, doufám, že se mi to povede do toho 17. jinak nevim, nevim...........
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
29.1.2004 13:12:53
Ahoj holky, nám teď konečně davají zoubky pokoj, takže malá i pěkně spí. Teďka tady je mamka a šla s děckama ven, tak toho využiju a jdu si lehnout. není mi nějak dobře a zítra musím být fit, protože pojedu do R. a v sobotu do Brna do školy. Tak večer semka kouknu, co se děje
|
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
29.1.2004 10:57:50
Zase tady nikdo není....já se z toho picnu,achjoo:-((
No,nic,jen jsem se chtěla pochlubit dalším zoubkem:o)) |
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
29.1.2004 1:35:44
Renduše,ty nespináš,jůůůůůůůůůůů...budeš nevyspalá,kikino:-))
Jinak,holky, náš malej je od malička zvyklej spát u babinky...spíše u mé...protože jí vidí častěji(máme ji odtud kousíček),než u Radim.mamky...tam byl zvyklej,když byl malinkej...ale taky to bylo jen na odpoledne..noc,přespání..a druhý den už jsem pro něj byla v poledne...i u našich to takhle fungovalo...no a teď,jak je starší,tak u našich bývá déle...jen teda jednu noc,a u Radim.mamky ne..jen,když tam spíme taky(nechce si ho tam i ona nechávat,protože neví,zda by tam beze mne vydržel)...vidí se jen jednou týdne,což je málo... Lidu, roupy...to je děsné...myslím pro Šimiho...chudineček malinkej...budu Vám držet palečky,aby jste se jich co nejdříve zbavili... A Alice...já to tady neflákám a ani na ICQ to neflákám,ty ty ty ty ty kozice:-)) A Luciku, klíďo bych se taky sešla s Vámi dřív...pokud se teda nějak domluvíme:-)) Jdu chrupat,takže se mějte fááántasticky a užívejte sněhu,koziny:o))) Pa pa pa |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
29.1.2004 0:29:55
sem tu taky, holky dete na basniky, je to skvela odlehcena komedie a oproti ty , jak ja rikam, sracce,4, je to sranda moc hezky
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
29.1.2004 0:05:45
jo jo, jsem tady jeste!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.