Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
28.1.2004 23:58:44
Holky! Mě jak se teď za těch pár dnů po vás docela stýzkalo:-))))))), tak mě napadlo, jestli bychom neudělaly ještě nějakej menší nenáročný skromnější atakvůbec srazíček dřív než toho 17.2.?
Já jsem někdy před rokem byla v Bílý Labuti a hledala jsem tam přebalovací pult a místo toho jsem tam našla nahoře v restauraci dětský koutek. Myslím, že by to mohlo být použitelný pro nás a naše prcky. Ale je to bez záruky. Mohlo se to změnit a taky si to nemusím dobře pamatovat. Neznáte to tam někdo??? |
|
28.1.2004 23:53:31
Alicééééééééé! Jsi tu ještě??????????
|
|
28.1.2004 23:51:59
A nikdo se mnou. Proč to nejde rychle jako na ICQ? A nejde takhle chatovat na ICQ? Že bysme to tam občas "zavařily"?
AHOJ MÍŠOOOOOOOOO!!! Moc Tě tu vítám a těším se, že nám o sobě napíšeš víc!!! O nás ví nejvíc Renda :-))))))))))) a brzo bude vědět skoro všechno i o Tobě.:-)))))) Tak jí trochu předběhni, než něco dalšího sama zjistí...:-) Renátko, kampak jsi mi to psala? Nikam mi nic nechodí.:-( Hele, docela mě "rozhodila" ta Tvoje poznámka o tom, co už Kačka všechno říká!!!!!!!! A co na to váš tatínek? Myslím jako, že má doma takový dvě povídavý ženský?!?!?!?! :-))))))))) Alice, fotečky jsou hezoučký, jen už se těším na jaro, až bude mít Nessinka míň oblečků a trochu víc z ní uvidíme.:-) Ančí, Ty nás tak roztomile oslovuješ.:-) ("vy kozy") Lidunko, tak jakpak je to tedy s váma? Co ten roup? A jak to bylo s tím spaním u babi?? Já mám strach nechat někoho Fílu jen hlídat u nás doma, zvlášť teď, kdy je tak nevrlej a vůbec nespinká. Dneska má dokonce zvýšenou teplotu a ve spánku se už pokakal, takže asi opravdu mrcha zoubek..:-(( Jinak je zlatíčko, přes den je strašlivě tulivej, o to víc, že už se druhý týden nekojí.. Včera jsme si udělali výlet s tatínkem na Dobříš a do Prahy, ale bylo to o strach, když tolik padal sníh. V Praze jsem si vybrala nové brejličky, zašli jsme do Albia-což je baby-friendly restaurace v Truhlářské (ujde, ale ne pro větší skupinu raubířů a jejich maminek) a pak jsme se ještě dounavili v Globusu. Večer jsem se chystala brzo do postýlky, proto jsem se tu zjevila jen na okamžik, ale skutečnost byla úúúúúúplně jiná, samozřejmě. Ale stálo to za to...:-))))) Dneska jsem to dospala u mamky, která skoro dvě hodiny běhala za Filípkem a bránila mu vzbudit mě.-))) Moje maminečka zlatá.:-) |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
28.1.2004 23:05:39
...jsi desna potvora!!!!! na to tady nejak kasles!!!!!!!!!!!!
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
28.1.2004 23:03:28
no holky, kde to vazne?????????????????????????????????????????????????????????
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
28.1.2004 22:21:16
No jestli ma Simon roupy, tak je mi ho moc lito. Cetla jsem o tom, musi to byt neprijemne. Neumim si to vubec predstavit. tak potom informuj jak to dopada. Ja jsem mela vzdycky strach, aby to malej nemel.
U nas taky nic noveho a neni pravda, ze na to tady kaslu... Taky mam tedka hodne prace, ale jsem tady kazdy den a pisnu i na ICQ. Takze nelenim. Dneska jsem byla pryc, protoze mame tatku doma. a to mel byt 2 mesice!!! pryc. uz jsem si to naplanovala a zaridila vsechno a tedka. Zitra jede jenom do R., takze taky predpokladam jeho vecern navrat. a zitra mame vysvedceni, takze jsem zvedava jake nakonec bude. mozna jedna dvojka, snad neeee?! Ale je to kluk, ze jo. |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
28.1.2004 21:26:09
Holky já to nějak nestíhám. Mám teď nějakou práci. Muž už nesnáší počítač, že u něj sedim. Dneska si (nám) udělal radost a koupil konečně pořádnou "lálu". Koupil věž a je blahem bez sebe. Tak to tu montuje a hraje si a ani mu nevadí, že si tu internetim.
Jinak vtipně máme asi roupy. Jo jo. Ty červíky v prdelce. Dneska jsem to našla a došlo mi, proč se v noci začíná budit a nespí a tak... Takže zejtra to mydlíme k doktorce. Ha ha. UVidim co řekne, a pak to zkusim na homeopatku. Jestli nejsou nějaký výtažky z roupů, aby se toho dalo zbavit..:o)) No když mužou bejt homeopatika z mravenců.... Jo a Rendo ŠImon byl celou noc u babičky a dědy, ale my tam pak jeli spát, jelikož ho ráno kojim a ještě jsme nechtěli je tolik prudit a tejrat, jelikož nejsou moc zvyklí. Ale příště tam pěkně zustane. Budu muset omezit asi večerní kojení resp. ho zrušit, stejně to fláká.. necháme jen ranní. 9. února se chystáme na přednášku o Indonésii, co maj kamarádi, co tam s námi taky byli, tak doufám, že se urvem, když je všední den... a děda jde pracovat... |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
28.1.2004 18:58:22
Jdu ti pisnout!!!!!!!!!!!
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
28.1.2004 18:57:14
Rendus? Co se ti stalo??????????????????????
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
28.1.2004 18:34:28
aliiiiiiiiiiiiiiiiii, tutututututututu :o)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.