| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 1746  [Dalších 866 >>]
ALICE & V-24.8.2002
  • 
28.1.2004 18:22:28
chtela jsem semka opet pisnout, ale mala se dozaduje uplne neceho jineho, takze se za chvilu vratim! A nahodou jsem tady denne, tak si nestezujte!!!!!!!!!
míša,kris (08/02)+vali (01/06) 8260
28.1.2004 17:45:59
aaaaaaach jo, tak ja nějak nevím kde mám začít jako o sobě aby to nevyznělo sobecky...mé básnické střevo, kde jsi?
tak my jsme z toho brna no, teda ten můj drahouš (btw jsme spolu jiz 8let)...já ne, já jsem lonťačka, cca 30 km od brna, z bučovic. díra děsná, ale s nostalgií se tam ráda vracím.
kristýnka se narodila 10. srpna, po takřka 14-ti denním přenosu, vyvolávačka jak hrom...táhlo se to 17 hodin a mé veškeré předporodní přípravy vzaly za své, nakonec jsem ani dýchat neuměla, hlavně že jsem měla v tašce předporodní plán...
vy tady ty drobínky máte strašně šikovný...to my nemáme ani žádnou nočníkovou bilanci a s opakováním to teda taky žádná sláva není i když poslední dobou se zlepšuje, ale většinou se jen tak zaculí,jakože nás má na háku. snědla by nejraději všechno co vidí, takže manža se musí omezovat ve svých uzeninových hodech.
btw...to jsem se chtěla zeptat...pozorujete na svých dětech něco lvíčkovského?

všem icqařkám...zde je mé numero 178979487

Anička+Filip 13825
28.1.2004 17:02:58
Rendi,
co to pýžo a trika???Jsou dobrý??
A to CD...už jsi na to mrkla???
Anička+Filip 13825
28.1.2004 16:59:04
Renduše,ty kozo!!!!!!!!!kde jsi a proč nejsi na ICQ????????????????????????????????????????????

Míšo,koukám,že se ti nechce moc o Vás psát,nebo jako coooo???????

Alice,
pro jaký botky jsi jela????

A co Lucík???ICQ má asi na prd,viď Rendi????

A Lída???O té ani nepíšu...

Holky holky holky....jste děsný potvory......pa
Renda a Káťa 11190
28.1.2004 16:58:46
hm tak ta je fakt moc hezká :o) tak já to večer zkusim vlepčit, achjo, to je děs....
Renda a Káťa 11190
28.1.2004 16:57:58
Alino, tos toho napsala :o(.

Míšo tadle je moc hezká

tak čus holky
ALICE & V-24.8.2002
  • 
28.1.2004 16:54:30
Ahoj holky,

prvne tady vitam Misu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pro botky jsem nebyla jeste a jinak se mam dobre. Pred chvilkou jsem prisla z mesta. Tata hlidal deticky, tak jsem i odpocata!!!!! Tak vecer pisnu na ICQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tedka jdu, jak jinak, za deckama. Venovat se jim. Pa pa a pisnete
Renda a Káťa 11190
28.1.2004 16:31:17
Alice, kde jako zase nakupuješ?!!!! Zase radši Pejhřimov, co???? To si zkus, ale jestli si jelaa pro botičky, tak to je samozřejmě v pořádku :o)))).Napisej mi večer, ju? papapapa
Renda a Káťa 11190
28.1.2004 16:28:50
Míšo, kurňa se neřiká:o), podle toho bysme poznali, že si z moravy i kdybych nebyla špionka.A teď víš, že špion sem, vim skoro všechno, ba ne, jen si vždycky přečtu něco i někde jinde, no.A jinak fotka "přišel nám balíček" je naprost božííííííííííííí.Chudák holka, takhle jí obalit, byla jak mravenčí larvička :o))))))))))))))))).A moc vám to v porodnici slušelo, já teda vypadala, no hrozně .....co ti budu líčit.A jinak nám můžeš napsat, třeba, jak dlouho ste s drahoušem spolu, mmch, drahouš - to mám od Alice, jestli ste v Brně od furt, nebo jestli ste se přistěhovali a jakou máš školu a co dělá to tvoje zlato doma a tak vůbec a HLAVNĚ, kdy budete mít druhý miminkoooooooooooooooo??????????? A omlouvám se Tynce, že sem jí napsala první i tvrdý, pardon.A kdy přesně se narodila??? A jestli přijedete na sraz?????

Ančíčko, a ty neumíš zavolat na pevnou???????????????????????????kozice
Anička+Filip
  • 
28.1.2004 14:06:42
Čau holky,
koukám,že nebejt zase Rendy,tak tu nikdo není,ach joooo:-((Vy potvory,ani na ICQ,ani tady...to je děs,viď Rendi...
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 1746  [Dalších 866 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.