| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 1746  [Dalších 856 >>]
míša,kris (08/02)+vali (01/06) 8260
28.1.2004 12:42:05
tak teď jsem tady napsala příspěvka a zmizel....někde musí být, jen ještě vědět kde...tak doufám, že se mi tu později nezjeví a ja nebudu za blba.
Rendo, ty jsi mi úplně vzala vítr z plachet, co tady mám vypisovat, když ty o nás už vše podstatné víš. Naše obrazová dokumentace se nachází na http://rodina.cz/Prozatim3Vodaci (ach jo...takovejch hodin u toho komplu sedím a odkazy vkládat neumím...trapaaaaaaaaas)
Renda a Káťa 11190
28.1.2004 9:55:45
jo a Kačik už opakuje všechno, co řeknu.Umí říkat sněží a prší, princ a princezna a je to sranda.Jediný slovo, co fakt nezvládá je JEEP. Nevim proč, asi je to logopedickej oříšek :o).Tak papa
Renda a Káťa 11190
28.1.2004 9:54:19
tak holky, napište mi něco.
Renda a Káťa 11190
28.1.2004 9:38:38
:o) Míša má malou Krystýnku a jsou z Brnaaaaaaaaaaaaa.Je to správně?
Renda a Káťa 11190
28.1.2004 9:32:33
Lydu, zapomněla jsem se tě zeptat, jak si psala, že ste byli v hospode a na koncerte, tak jestli byl šimik u babičky celou noc, nebo ste ho vyzvedli????Anči totiž dává fílu k babičce už normálně i přez noc a já se toho furt bojim, tak potřebuju trochu osmělit.takže, jestli tam byl na noc a jak to dopadlo, jestli nemá babí bílou hlavu atak.piš piš piš, nebo tě sní myš, ježišmarjá, já potřebuju do práce........

tak holky papa
Renda a Káťa 11190
28.1.2004 9:21:50
tak tě vítáme, a všechno nám napiš, takový ty omýlačky jako, jakej byl porod a jak ti papáá a kakááá a tak.Vždyť sama vidíš, o čem se tu bavíme :o).Jinak jsme ale normální.Jo a 17.2. je náš srazík tak máš jedinečnou šanci nás poznat.

Anči, nevypadá tak hrozně :o).My jsme zase nic nedělali, táta byl kalit, tak musel spaát "nesnáma", já totiž nesnášim ty výpary, to sem megera, ale nedá se nic dělat, no.Takže já vyrazim zase do kina, ANČÍÍ, JDEŠ?????
zase krásně sněží, škoda, že ta naše pipinka nechce bobovat.

Tak dlouho tu nebyl žádnej marod, tak Kača kašle a má rýmici, asi radši zajdu hned, než skončíme zase na hagiboru.Tím pádem, nepujdeme zase na očkování, já se z toho už pos.....

Opět sem psala Lucce a O P Ě T mi nikdo neodepsal.Lucko, až přijedeš, tak nedostaneš napíííít!!!!!!!!Takže to je ode mě vše.Zase se vám ozvu.

Lydu, koukám, že icq taky pěkně zanedbáváš !!!!
Anička+Filip
  • 
27.1.2004 23:10:33
Ahoj MÍŠO...
je jasný,že se taky můžeš vetřít...i já jsem se k holkám vetřela...a dopadlo to dobře:-))

Odkud jsi??Jakého máš prcka?

Jinak,holky,
dneska jsme byli opět bobovat a můj chytrý Radim...mě a malýho vyslal na kopec (máme jich tu několik),který byl celkem veliký a samozřejmě,že malej si dal na nos (i když na něj Radim čekal dole)...ale je to chlap,takže si nabít musí,nééé....přežil to a je to...chudinka moje...kdyby jste ho viděli,myšáčka...

Jinak to tady pěkně flákáte,kozy.....

Pa pa pa pa pa
míša,kris (08/02)+vali (01/06) 8260
27.1.2004 21:55:11
tak vám tu už delší dobu načuhuju do hovoru, tiše závidím a tu mě napadne "mohu se také vetřít?"... mám též odrozeno v srpnu 2002.
míša
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
27.1.2004 20:39:52
Už zítra, protože dnes fakt FAKT jdu, (myslím?, strašně bych chtěla..) brzo spát!! Zítra vám všechno napíšu, popíšu, vybarvím. Papapapapa.
ALICE & V-24.8.2002
  • 
26.1.2004 22:17:25
tak zase nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 1746  [Dalších 856 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.