Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
26.1.2004 19:59:02
tak opet popisu nas den, protoze se nejak nic vyznamneho nedeje. S malou jsem byla na nakupech a taky chvilku na snehu, bohuzel ma popraskane tvaricky a pusinku, tak to nechcu prehanet. Taky planuju neco na ctvrtek, protoze bude vysvedceni. Deticky uz spi, ale mala se mi v noci hodne budi a nekdy se dozaduje vstavani. A co vy????????
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
26.1.2004 13:36:39
:o) jasnačkaaaaa
|
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
26.1.2004 13:19:13
no tak tak jsem to chtěla udělat... zhruba. jen jsem to dala do jiný barvy. neěco vymyslim, jen mámt eď ještě nějakou práci pro bejvalou práci a musim to dodělat. vydrží to ještě chvíli???
|
|
|
26.1.2004 13:19:02
no tak tak jsem to chtěla udělat... zhruba. jen jsem to dala do jiný barvy. neěco vymyslim, jen mámt eď ještě nějakou práci pro bejvalou práci a musim to dodělat. vydrží to ještě chvíli???
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
26.1.2004 11:10:24
Lydu, líbilo by se mi to asi takhle myslím ty barvy.Ta hnědá, to je přesně ta, co sem myslela, jako z 30tých let.A nějakej ten předmět udělat barevnej, to je přesně vono.Co ty na to?????? :o)
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
26.1.2004 10:10:47
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
26.1.2004 10:08:28
tak v albíku sou nový fotečky :o)
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
26.1.2004 0:36:43
čau buchtice, jak se mate??????????????????? Na západě bylo krásně, v Plzni taktéž.Sněhu bylo mnoga, Kačik ale nechce sedět na bobech, takže nám byl k prdu.Zas jí ale baví chodit po sněhu, jak to křoupe, ale nesmí spadnout a dotknout se, nedej bože, sněhu, to pak řve.Jinak nám taky rostou zoubečky a to trojky a vypadá to, že všechny 4 najednou, tak od včerejška taky kňourá a furt se chce tahat, nesmim jí odložit a tak vůbec.
Nepodařilo se nám sice vymítit to pití mlíka v noci, ale budila se mi jen jednou v noci a pak až v 8 a spala do těch 9, půl 10.Prostě, je tem lepčí vzduch. U tinťongů jsme každý den zakoupili jednoho teleblbíse a bylo radosti na celej tejden.Ještě že je vymysleli :o).Teď si jdu znova přečíst, co jste tu vytvořily v mé nepřítomnosti , protože sem zapomněla, na co sem vám chtěla odepsat.Chá cháááááááááá Ach jo, to je věkem, já jak sem zase starší............................ |
|
|
24.1.2004 20:36:20
Ahoj,
tak my jsme na tom úplně stejně jako Lucie a Filip. Šimon je děsně protivnej, pořád bulí je otrávenej a na všechno odpovídá zásadně NĚ. Po probuzení pláče třeba čtvrt hodiny a já nevím proč a nejsem s to to zjistit, natož ho pak uklidnit. Je to opravdu o nervy. Taky končíme, že na něj křičím. Dneska jsem ho i plácla. Samozřejmě je mi to pak dost líto. Ale zkrátka to s nervama někdy nevydržím. Všechno je teď špatně, špatně, špatně. Nic ho nebaví, u ničeho nevydrží.. Takže jsem na tom taky zle, taky nervy v kýblu. A navíc i já měla pátek den blbec. Jediný, co bylo prima, že Šimona hlídali konečně babička s dědou, takže my jsme byli na koncertě a v hospodě. Po letech... |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
24.1.2004 14:18:37
Tak asi jsou všichni na sněhu. jen já si říkám, že se mi nějak nechce, ale musím se synem. Je tam strašná zima.
Rendo, koupila jsem na tvoje doporučení Fixiesky a jsou zatím fajn, tak uvidíme. Ale učíme malou na nočník, tak třeba dlouho nebudou potřeba. Zdá se, že to celkem chápe, ale spíš nechce. Ale nechci jí křivdit. A jak jsou na tom vaše ratolesti??? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.