| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 1746  [Dalších 836 >>]
ALICE & V-24.8.2002
  • 
24.1.2004 11:26:46
Ahoj holky, tak dneska nic nového nenapíšu. Odpoledne půjdeme určitě ven, a tedˇvařím a uklízím, jak už to bývá....
Lucko, písla jsem ti na ICQ a pošlu fotečky, zatím Pa pa
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
23.1.2004 20:15:18
Moc vás všechny zdravím! A prosím o pravdivou odpověď: Nejste už z těch svých dětiček trochu na nervy? Já jsem teď úplně v koncích. Fakt už to nezvládám. Asi bych potřebovala nějakou změnu nebo co. Možná novýho mužskýho..? (hloupý žert) Fíla je strašlivý ukrutný raubíř, pořád děsně zlobí a pláče každou chvilku. Neustále na něj řvu jak hysterka, protože přece ho nebudu bít.:-( Už lezu na nervy někdy sama sobě.
My se sněhem do styku teď moc nepřijdeme, protože tam kde leží je spousta hovínek od pejsků, takže Filípka raději jen vozíme. Navíc teď ten děsný "samec". Jsem ráda, když mi mrně neumrzne, tak je stále zakutaný v péřovém spacáku.:-)
Včera jsme zase byli plavat a poprvé se nám stalo, že to Fíla odmítl, začal plakat a dožadoval se kačenky a konvičky na vodu. Tak jsme museli skončit dřív než ostatní, takže mu fakt asi něco bude..
Dneska máme půjčenou videokazetu-Harryho Pottera-Tajemná komnata. Moc se těším. Taky to tak baštíte s dětma?
Anička+Filip
  • 
22.1.2004 23:45:11
Ali,
jak prázdnooooo....já tu jsem,a jsem i na ICQ,ale Vy tam nejste ani jedna,koooozyyyyy

Jinak,náš malej by ve sněhu snad i nejraději zůstaval...přijeli jsme od mamky(Radima) asi něco kolem půl devátý a malej ne a ne se hnout ke vchodu (do baráku a pak dom)....a jen stál,koukal a říkal furt to jeho...TMA,TMA,TMA...je to prča,ale jen chvíli,pak musím dělat,že odcházím,zdravit ho a jít,jinak by zůstával...myslí si,že je to sranda...ach ty mimina.....říkám mu MIMINO a on to po mě rád opakuje:o)))

Jinak vše při starém,ale už se na Vás těšíme.....pa pa pa
ALICE & V-24.8.2002
  • 
22.1.2004 23:37:18
tak tady opet praaaaaaaaaaaaaaaazdno, juknu na ICQ.
ALICE & V-24.8.2002
  • 
22.1.2004 20:28:24
Jsem OK, nechtela jsem to 2x. fakt NEE!!!!!!!!!!!!!!!!
ALICE & V-24.8.2002
  • 
22.1.2004 20:27:42
Ahoj Lydu
tak u vas se nic nedeje??? U nas az dost. manzel mi leti pryc na delsi dobu, tak budu sama s detickama, a ze toho ted mam hodne. Ve skole zkousky. Ale jinak OK. Myska uz spinka, protoze byla znicena ze sankovani. Zima je teda poradna!!! Ve snehu chodit moc nechce, nejak ji to nesedi, to je mrska jedna.
Zitra pojedeme nakupovat, hlavne nejake hadry pro manzela a do Meka s detickama, to taky musi byt!!!
ALICE & V-24.8.2002
  • 
22.1.2004 20:27:36
Ahoj Lydu
tak u vas se nic nedeje??? U nas az dost. manzel mi leti pryc na delsi dobu, tak budu sama s detickama, a ze toho ted mam hodne. Ve skole zkousky. Ale jinak OK. Myska uz spinka, protoze byla znicena ze sankovani. Zima je teda poradna!!! Ve snehu chodit moc nechce, nejak ji to nesedi, to je mrska jedna.
Zitra pojedeme nakupovat, hlavne nejake hadry pro manzela a do Meka s detickama, to taky musi byt!!!
lydushe + 3 háďata 3538
22.1.2004 20:17:54
Takže u nás se nic samozřejmě neděje. Já jsem dopisovatelka večerní...
Ráno jsem uklízela, prala paruku a odpoledne jsem byla v práci. Šimik ťapal sám na kšírkách a byla jsem z něj úplně odvázaná jak mu to jde.
Zejtra máme pré. Jdeme na koncert a pak možná ještě do hospody...
Tak tak. měli jsme jít v sobotu, ale nějak se to přesunulo.
Takže v sobotu nic...
ALICE & V-24.8.2002
  • 
22.1.2004 16:31:14
Ani, dneska budes mit tolik fotek, ze mi napises DOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALICE & V-24.8.2002
  • 
22.1.2004 16:31:00
Ani, dneska budes mit tolik fotek, ze mi napises DOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 1746  [Dalších 836 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.