| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 1746  [Dalších 786 >>]
lydushe + 3 háďata 3538
16.1.2004 21:39:32
Ahoj holky,
takže ve chvíli, kdy jsme se rozloučili s Luckou, se kterou se Šíma rozloučil mohutným ÁHÓÓÓJ, začal Šimon hrozně povídat, všechno mi ukazoval, vyprávěl mi, v autobuse dělal mohutné drrrrrrrrrrrrrrrrn drrrrrrrrrrrrrrrrrrn až skoro přehlušil řev motoru... Domů ze zastávky utíkal (!). On kterej se vždycky loudá, u každý kytky stojí, nad každým psím hovínkem bádá... Doma pak neuvěřitelně cvrčil po celým bytě.
No mě se zdálo, že ve chvíli, kdy odcházíme si začíná konečně zvykat.. :o))
Jo a k tomu nedopovězenýmu spaní.
Jestli máte čas a náladu na knížky, tak docela příjemná knížka s pár užitečnejma nápadama je od Jiřiny Prekopové a jmenuje se Když dítě nechce spát. Já jí teď čtu, abych věděla co proto... a moc se mi líbí. Není to zdlouhavé, rady nejsou absurdní a každý si může vybrat, co je mu nejbližší.
Kamarádka ještě mluvila o knížce Spánek malých dětí, ale tu neznám.
Tak v knížce pár rad a nápadů.
Jinak my jsme začínali se zvykáním brzo (asi ve 3 měsících), odmítala jsem dlouhé hodiny sedět a houpat na balonu (křeče v rukou...) a pak se marně snažit položit Šimona do postýlky aby se asi 5x vzbudil a já mezitím zešílela.
Chce to někdy pevné nervy a hluboké přesvědčení, že to opravdu chcete.
Dobrý jsou rituály. Dítě má jistotu, co se bude dít a že to bude tak a ne jinak.
Nenechat se zviklat.
Někdy to chce podporu manžela nebo někoho. Někdy pomáhá nechat babičku uspávat.
Když byl Šimon malej nikdy nevydržel sám v postýlce. Měla jsem ho pořád u sebe v šátku nebo v lehátku nebo na zemi na velkém polštáři. Moje máma, když jsme u ní byli, ho položila prostě do postýlky, řekla mu, že tam bude hajat, že za ním za chvíli přijde a odešla a Šimon ani nezabrečel, koukal se kolem sebe a broukal si. Já málem upadla.
Taky se mi dost zamlouvá ta postýlka, protože z ní nemůže utíkat. Taky jí s sebou všude musíme vláčet... protože Šimon neusne, když je někdo s ním. Myslí si, že bude zábava a nespí. V noci když se vzbudí tak ho pohladím, popřípadě dám napít vody a jdu pryč. A chodím k němu třeba 100x, ale nezvedám, nerozsvěcím... Když to trvá 3 hodiny, pak řvu a někdy i trošku nadávám, ale u nás v ložnici..:o)) A když jsem vyčerpaná a přijdu za Šímou a zařvu, že už na to nemám nervy, že si teď lehne a bude spát, taxi opravdu lehne a spí...
Takže tak. Holky vydržte! Sex bude lepší, zlepší se vám manželství, vyspíte se..., dítě bude klidnější :o)))

Renda a Káťa 11190
15.1.2004 10:11:56
Alice, všechno nej nej nej k tvému svátku.Zejtra dostaneš panáka :o)))))))))))))))
ALICE & V-24.8.2002
  • 
14.1.2004 23:21:28
jsem tady!!!!!!!!!! Taky se tesim, ze snad dorazim s deckama! Zatim pa pa. Na vsechny se tesime!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
14.1.2004 20:01:08
Gdééé jsííííí?! My Ti chceme s Filípkem popřát všechno nejlepší k Tvýmu zítřejšímu svátku! A doufáme, že vás oba nebo vás tři v pátek uvidíme!!!
My určitě dorazíme a moc se těšíme na všechny!
Papapapa.
Renda a Káťa 11190
14.1.2004 11:08:21
jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Anička+Filip 13825
14.1.2004 0:53:09
Rendi,
pojedem spolu???Nechce se mi jet samotný,jůůůůů???
Anička+Filip 13825
14.1.2004 0:51:46
To je děsnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý:(((
Tak jsem si to tu přečetla,a to je domluva,ale aspoň že se to domluvilo:)HURÁÁÁÁ
Těším se na Vás,kočky,teda v pátek,v 15hod.,v Houpacím koni
páááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Renda a Káťa 11190
13.1.2004 22:29:04
holky, BINGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,
domluvili jsme teda že náš srazík bude v pátek, ve tři hoďky, v houpacim koni, komu se tam nebude líbit, tak ten zbytek ukecá, aby se přemístil :o)))ppapapapapapa
lydushe + 3 háďata 3538
13.1.2004 22:07:57
mě od tebe rendo nic nepřišlo... teď píšu já tobě a taky nic..
a lucko, co mejl už funguje???
Renda a Káťa 11190
13.1.2004 22:03:20
tak to necháme na Alici, má to nejdál, tak ať to rozhodne

Tak Alčo, ČTVRTEK, NEBO PÁTEK ???????????????????????????
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 1746  [Dalších 786 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.