Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
13.1.2004 21:53:29
ja se z vas holky pos....
Lydu, byl to čtvrtek a ty se mnou neasikjuuješ?????????????????? Já ti píšu a ty ne mě prdíš a B Y L T O ČTVRTEK Luco, jedem tam protože je tam krásně, jen se tam prostě sama nudim.Martin celej den kutiluje a hrozně ho to baví a sáňkovat se nedá celej den.Navíc, chce si zalyžovat a tam má možnost, tak ho nechci držet v chalupě.Takže tam budu jen s Kačkou a skoro bez signálu.A jde nám tam jen čt 1!!!!!!!!, takže je to trenink na přežití v divočině :o)) A pojeď ve čtvrteeeeeeeeeeeek, vždyť ani malýmu neni fajn a ty ho budeš ráchat :o)))))) |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
13.1.2004 21:48:57
Já už se asi zbláznim a hupnu na vás!!
se asi nikdy nedomluvíme... |
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
13.1.2004 21:27:48
HURÁ!!! Už jste tady.
Já ve čtvrtek fakt nemůžu, to plaveme. Ale můžu zejtra..:-) |
|
13.1.2004 21:24:23
Rendo, my bychom fakt už konečně rádi.. Dneska je Filip pořádný protivec. Ach ty zuby. Už dostal před spaním ibuprofen (nedávám tahleta "svinstva" moc ráda, ale když homeopatika už nezabírají) a stejně řádí, teď už spinká asi deset minut na hrudi tatínka, ale pořád si ručičkou aspoň zakrývá tvář. Broučínek můj maličký. Takže dnes to zase nevypadá na žádný intimnosti. Možná jen nějaká ta rychlovka.:-)
A pročpak vy vlastně vyrážíte na tu chalupu, když se Ti vlastně ani tak moc nechce....? :-)) Za a) bobovat :-)) nebo za b) hupsnout tam na to? Když to tak po sobě pročítám, tak doufám, že jsem někoho nějak nepohoršila, ALE HLAVNÉ DOUFÁM, ŽE UŽ SEM NĚKDO NĚCO NAPÍŠE, když tu teď takhle plkám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
13.1.2004 20:58:08
já jsem nějaká blbá po dnešku.
když jsem tu předchozí diskusi četla, taxem byla přesvědčená, že mluvíte o čtvrtku, pak jsem si to přečetla znova a je to o pátku. Můžete to napsat teda kdyžtak někdo jasně kde a kdy??? té domluva... |
|
|
13.1.2004 20:56:17
Co kecáte, že házíme bobana. Já jsem řikala, že je mi to jedno jakej den, že kdykoliv odpoledne!!
A 13. je na nás moc brzo. My nejdřív tak v 15. Možná se probudí Šimon dřív, ale to je náhoda... To bych nemohla slíbit. Jestli tam budete i ve 3 dorazíme.. jestli ne, taxe zase neuvidíme! A vůbec šlo by o čtvrtek 15.1.??? |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
13.1.2004 20:06:18
Luco a proč ne pátek:))))), my jedem pryč, tak bych si to taky chtěla užííííííííít, prosím, posuň to nakupování, jo?????????????A zavolej, kdyby ne :o))).Každopádně volat můžeš, já sem na příjmu.
Tak holky ČTVRTEK, JO?? a kdo nechce, ať sedí doma.Ančí, my pojedem Luci, kdyby to jako joooooooo nešlo, tak teda pátek, ale budu muset vypálit dřív a jestli bysme jeli odpoledne, tak abych byla v 6 doma.Tak papapaapap |
|
13.1.2004 18:46:58
Dobrá, dobrá, co takhle v pátek 16. ve 13:00 někde na Andělu? Je tam mekáč, tak třeba tam. My teda jedem. Chceme něco nakoupit, možná, tak to tam trochu prolezeme a jestli nás chce někdo vidět, tak budeme moc rádi.
Někam nám už druhý den pomalu funguje internet, tak doufám, že zůstaneme ve spojení.:-( Kdyžtak volám Rendu.:-)) |
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
13.1.2004 17:24:28
Holky,
tak coooo????Co ten srazík????? Koukám,že tu jen reaguje furt Renda a Vy ostatní na to hážete bobany,či co??????? Tak co čtvrtek????? |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
12.1.2004 21:57:18
tak co pátek???????????????????????????????????????????
a Luco my jedem na asi dlouho, prostě pojedem domu, až se nám bude chtít:).Mám z toho sice hrůzu, ale snad to bude v pohodě.Tak se mějte a Lucko, hupněte na to ať je nás víc :)))))))))))))))))))))))) papa |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.