| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 1746  [Dalších 766 >>]
Anička+Filip 13825
12.1.2004 21:18:26
pipiny,
nevim nevim,ale nějak se Vám asi nechce...na ten srazík????
Nám se to hodí kdykoliv a tak doufám,že se nějak domluvíme:)))
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
12.1.2004 20:01:46
My můžeme i odpoledne. A Rendo, tak teda nakonec opravdu vyrážíte? A na jak dlouho??
Holky, nejde nám vůbec pošta, tak kdyby něco, abyste věděli.:-)
Dneska jsem se sešla s holkama z práce. Asi se nebudu mít kam vracet, stojí to tam za prd. Tak nevím, nevím, jestli si tu mateřskou ještě nenatáhnu..:-) Ale to bychom nějak museli vyřešit ten problém s tím naším malým "narušitelem".:-)
ALICE & V-24.8.2002
  • 
12.1.2004 18:48:13
ja vam vsem pisu pisu a vy jste kde??????
Renda a Káťa 11190
12.1.2004 18:20:56
jo a nam je to jedno, kdy
Renda a Káťa 11190
12.1.2004 18:20:40
tak holčiny, domluvte se na nějakym datu, páč my odjíždíme příší tejden na chaloupku.Tak pa a mějte se papa
lydushe + 3 háďata 3538
11.1.2004 22:56:29
teda to máte blbý. sex jedině provozovat v jiné místnosti nebo ještě lepší řešení na dlouhou dobu odstěhovat dítě do jiné místnosti a ono se většinou přestává budit! nám se šíma budil dost často a jaxe odstěhoval je klid na cokoliv.. :o))
ale je to malej pěkněj potvůrka co??
lydushe + 3 háďata 3538
11.1.2004 22:53:10
no to já vydržím. obdivuju tě, žes to vůbec celý byla schopná přečíst..:o))
a my nemůžem ve středu chodíme cvičit!! takže 14. nééééééééééé a 16. jdeme na to oční.. jejda. No kdyby to bylo odpoledne tak mužem vlastně oba dny. My máme většinou zaplácnutý dopoledne..
11.1.2004 22:28:20
Lído, marně se Ti snažím odeslat emila. Nevím, co se to u nás děje, ale nechce mi odejít. Včera jsem odesílala emila vám všem s pěknou přílohou, ale nešel mi kvůli té příloze, tak jsem to stopla. Dnes už nejde odeslat nic.. :-(( Takže moji odpověď jednou dostaneš.:-) A možná i vy všechny, berušky toho slibovaného emila.:-)
11.1.2004 22:21:49
Tak jo, sejdeme se tam? Ale přimlouvám se za jiné datum!!! Co takhle 14. nebo 16.?
A holky, jak pokračujete s nočníkem? Nám se vůbec, ale fakt vůbec nedaří. Jedině, když mi při přebalování učůrne, tak ho tam rychle posadím a on to dokončí a pak má velkou radost s námi, ale jinak na to nemá trpělivost. Vždycky si jen tak sedne na dvě sekundy a zase se zvedne, za další půl minuty si znovu sedne a zkusí sedět dvě sekundy a tak pořád dokola, dokud to já vydržím.. :-(
Ahelejtese!!! Jak radíte provozovat sex, když se vám dítě budí každou půlhodinu než jdete spát a když jdete spát (resp. do postele..:-(), tak spí s vámi a budí se každou hodinu až dvě? Už nám to docela leze "namozek", haha. Kromě toho, že jsme neustále totálně nevyspalí.:-( Nechci to svádět na naši neschopnost, tak to házím na ty jeho rostoucí zoubky. Ale půl roku....?
Anička+Filip 13825
11.1.2004 17:31:26
Ahoj ženský,
na srazík taky na sto pro dorazíme,nějak je nám fuk,kdy to bude,ale jen by se spíš hodilo odpoledne,až bude malej vyspalej:))
Takže domlouvejte domlouvejte,už se těšíme,baby:))

Jinak,
už máme zpátky golfky...snad už budou v pořádku..?..
Ale stejně s nima ven nechodíme,bereme ten sporťák,do tohohle póča se hodí líp a jezdí se s ním o dost lépe.

Filip měl v týdnu nějakou rýmičku,takovou,jak jen tečou nudle a nic jiného.Dneska je to o dost lepší(3xťuk),takže dneska byl s mužem venku(v kočárku,na procházce a na spaní).Já měla doma klídek a na návštěvě Rendu (taky bez Kačky).Takže jsme mohly pokecat:))

Holky,
asi mám malýho-budoucího zpěváka.Protože ať má v ruce cokoli-tak hnedka dělá,že má mikrofón a zpívá jak o život:o))

A taky jsme koupili kecky za 99,-,v Humanicu.Už je máme,ale tyhle jsou o dvě čísla větší(koupili jsme je dopředu,za tak super cenu).A ještě pantofle,jak pro dospělí.Filip v nich moc chodit neumí,ale snad se to naučí a bude dělat frajera.Je to sranda.))

Zatim se mějte a pa pa pa
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 1746  [Dalších 766 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.