Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
11.1.2004 13:37:46
ahoj holky, taky se budu snazit na ten srazik dojet, ale zatim to neslibuju na tuty. Ale budu informovat predem.
Jinak se mame dobre a nic noveho se nedeje. Zatim pa pa |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
11.1.2004 11:23:55
Ještě nebyla, ale podle fotek to vypadá dobře. www.nahoupacimkoni.cz
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
10.1.2004 22:11:04
ahoj Lydu a ten koutek v tom koni je ohraničenej?Bylas tam???
Ajinak teda jestli nikdo nenamítá, tak teda platí: 13.1. v joupacim koni a teď v KOLIK ?????????????????? |
|
|
10.1.2004 14:46:53
Já bych chtěla zkusit Houpacího koně! Vypadá to, že by to tam mohlo bejt zařízený na neposedy. Náš Šimon totiž taky neposedí a já za ním taky musím pořád běhat.
Jinak Lucko napíšu ti mejla, jak je to s těma doktorama, myslim, že nemá cenu se o tom rozepisovat tady. Je to trošku na dlouhý lokte... Nám taky rostou zuby. Šimon má už 2 dolní stoličky, horní napravo napůl venku a levá se snaží co to jde... S plaváním si zatím hlavu nedělám, budem chodit. Nejvíc se mu to stejně zhoršilo, když jsme plavat nechodili. Doma ve vaně je taky půl hodiny a dýl, takže myslím, že lekce plavání mu neublíží. Má to teď v pohodě, mázla jsem to 2x kortikoidem a už tam skoro nic nemá. Takže bezva! Uvidím, co to udělá. Ještě jsme plavat nebyli, jelikož jezdíme do toho Berouna. Minulý pondělí byla totální dopravní kalamita, taxme nikam nejeli. Máme letní gumy a plavání je hodně na kopci...:o)) Takže tak... zatim pa. odchází mi asi monitor a já se zjevim... |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
10.1.2004 10:59:38
....a dneska jdeme na bobyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
10.1.2004 10:58:11
Ahojec,
holky včera jsem koupila v carefouru tenisky na Kačku za 99,-.Jsou docela pěkný a na to lítání......Maj je nahoře u pokladen, jak jsou takový ty koše drátěný, kdybyste to hledaly:o) Jinak včera jsem byla večer s kamarádkou, mmch taky matkou od dětí, a dost sme to roztočily.Točil se mi v noci celej svět, co vám budu líčit.A to normálně nepiju, naposled na svatbě.Ježišmarjááááááá. A ten sraz, L ,uco , klidně řekni0 jin0ý 0datu0m, jen že se k tomu nikdo neměl, tak jsem napsala 13.Je to pěkný číslo :).A to místo...já bych potřebovala, kde je to ohraničený, jak jste obě viděly, tak Kačka na jednom místě nevydrží a furt bych jí naháněla.Tak asi tak. Koukám, psala mi do toho Kačkač, ale nechce se mi to přepisovat, sorry.Tak jo, jestli se vám to datum nepáči, tak dejte jiný, a to místo ještě prošťourám a večer sem napísám. Lucko, koukej nám taky zavolat, ty můro !!!!!!!!!!!!!!papapa a v nemocnici, to bylo docela fajn.Furt sem si říkala, že Kačik je od narození v poho, narodila se v termínu, krásně donošená, tak jak měla, žádný léky, kromě kapek do nosu, tak jsme si to teď vybraly :((Doufám, že to bude na dlouhou dobu naposled.papapapapapapa |
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
9.1.2004 23:14:17
Ahoj holky! Už jsem zase tady! Pozorně jsem si pročetla, co jste psaly, semtam se mi nějaká informace od vás možná zatoulá k někomu jinému, ale to mi snad odpustíte.:-)
Rendo, je mi moc líto, že jste s Kačenkou takhle musely bojovat. Ale vidím, resp. čtu, že jste šikulinky a už jste určitě úplně vpořádku. Lidunko, vy to máte taky docela veselý. Začínám chápat Tvůj (dle mého názoru) občasný skeptický názor na doktory.. Jinak na RHB jsme taky chodili a ještě jsme pořád sledovaný na neurologii. Filípek se narodil o 3 týdny dřív, byl koncem pánevním, narozen císařem a z toho všeho měl zvýšený svalový tonus, používal skoro výhradně jednu půlku tělíčka a byl vůbec celý takový natočený doleva, takže pro jistotu jsme s ním už od narození cvičili Vojtu. Občas to bylo docela srdcervoucí počínání. Ale rozhodně dnes víme, že je vpořádku, ať už díky Vojtovi nebo přirozenou cestou, stálo to za to s ním cvičit. No, a když už jsme u toho, tak ještě jednu lékařskou specializaci máme zmáklou. Jsme vedený v programu predikce dětského diabetu, což je vlastně takový výzkum, ale o tom už víc nebudu psát. Lído, a co bude s plaváním, když se teď budete potýkat s tím ekzémem? My už jsme konečně zase začali jezdit. (Museli jsme jeden kurz vynechat kvůli nějakým zdravotním problémům. haha-zase je to tady) Včera jsme jeli po půl roce a bylo to super!!! Už se zase moc těšíme. Vřele doporučuju i těm váhajícím-Rendo, Aničko! Jak Alice, to nevím, plavete? Jo a máme novinky! Filípek už v novém roce uvítal DVĚ NOVÉ STOLIČKY!!!!!!! A asi se mu klubou další a možná i dolní trojky. Je to ale děs, protože má "náladičky" a nejvíc v noci. Nespí teď klidně, a my taky ne. Ach jo. Tak a konečně k tomu srazu. Nevím, nevím, jestli 13.1., když na tom ale budete trvat, tak se pokusíme utrhnout od našeho nicnedělání :-))) a přijedeme taky. Jinak dávám na zvážení několik tipů. Našla jsem je na rodince, někde na baby-friendly restaurace nebo kultura nebo tak něco, zkuste si to najít, je tam i něco popsáno. Líbil se mi tip na Bohemia Bagel v Masné ulici. Potom Kavárna Vesmírna v ul. Ve Smečkách, tam se doporučuje rezervace. Osobně znám Tetu Tramtárii v ul. Jungmannova, bývalý Dům sportu, to je dobrý, ale moc vedro.:-) Ještě se doporučuje Na houpacím koni, Na Bělidle, Praha 5, ale to už myslím Renda (?) jednou zmiňovala. A je toho samozřejmě víc, mě zatím zaujalo tohle a hlavně je to dobře dostupné a v centru. Tak sem hoďte nějaké své názory a další tipy..!! |
|
|
9.1.2004 20:26:08
a jakej plánujete srazik a kde?
vůbec... takový tajnostě tady |
|
|
9.1.2004 20:26:07
a jakej plánujete srazik a kde?
vůbec... takový tajnostě tady |
|
|
9.1.2004 20:24:37
Aničko, chodili jsme na rehabilitace, na Vojtovu metodu. Šimon se zapomněl ve 3 měsících jaksi vzpřímit na ručičkách a z toho pramenilo jeho nelezení až do 11 měsíců a pozdější chození. Takže jsme párkrát byli na rehabilitaci, dělala jsem s ním takovej cvik a on se rozlezl a pak i rozchodil.
Venku je božsky, přemýšlím, že bych to vzala na běžky, ale prej má v noci pršet, takže uvidím jak to dopadne. Naposledy jsem na běžkách stála v prváku na střední, tam mi je totálně zhnusili na nějakou dobu, ale teď se mi na ně docela chce. Sjezdovky jsem trošku zavrhla, taky díky mému velmi "volnému" stylu, který nejsem s to upravit, takže mám rozpětí 4,5 m a pořád padám a teď mám lyže, který nedržej stopu, takže jsem pořád na hubě... No a jináč mám dneska dobrou náladu, poněváč mi přišly z práce prachy za nevybranou dovolenou!! Hurá! :o))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.