| PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 | 10683 |
|
|
11.8.2012 13:35:13
http://rodina.cz/krejsovi
![]() a když budeš na sebe přihlášená, můžeš prohlížet... Jsi v přátelích... nebo ne? Kdyžtak požádej... koukám, že mám v přátelích jenom Kamyš, IVČU a *PAVLU* ... Áha, tak tam požádej a já to potvrdím ![]() |
| Aefik | 18295 |
|
|
10.8.2012 21:48:15
Ty deticky jsou opravdu zazrak
![]() ![]() ![]() nedavno tu Tonicek jeste nebyl,ani jsi netusila,ze by mohl byt a ted mas takovy krasny miminko.A Tobiasek to samy,jen jsme to "zkusili" kdyby ne,tak tu neni,to by bylo divny ,i kdyz nekdy mam opravdu dost,ten vekovy rozdil je mazec plus Michael k tomu![]() ![]() A uz vazne musim jit balit,tak za tyden cau a neco napiste,at mam co docitat ![]() |
| Aefik | 18295 |
|
|
10.8.2012 21:45:33
Tak jsem jeste jednou podrobne analyzovala oba tvy synky a rekla bych,ze je videt,ze jsou brachove,ale Vita je podobny vic tatkovi a Tonicek tobe
![]() a ma fakt pekne "skraniska" mamka rikala,ze ja jsem mela taky ohromny tvare![]() |
| Aefik | 18295 |
|
|
10.8.2012 21:42:07
Peto,Tonicek je nadherny
![]() ![]() s Kvitkem jsou si podobni,ale Tonicek se mi zda baculatejsi![]() to je dobry napad,takovy porovnani,to teda udelam taky,az na to bude nekdy cas ![]() u nas jsou Misa a Alex uplne odlisni a Tobiasek je takovy jejich mix. Doufam,ze uspesne kojite,moc na tebe myslim a jsem presvedcena,ze to zvladnete ![]() Do tvyho alba nevim jak se dostat,mozna by to i slo,ale manzelova sit me nechce pusiti dal,tak to jeste zkusim z NTB nebo mi porad,jak na to![]() ted musim jit jeste dobalit,zitra jedeme na tyden na dovcu a Misa na florb.soustredeni a nasledne na tenisovy ![]() Apropo,Vita je uz taky veliky sportovec ![]() ![]() A Siskas,krasny fotky,jste moc pekna rodinka,to jsem ani nevedela,ze jeste nekdo letos pridaval fotkym,super ![]() ![]() ![]() |
|
|
10.8.2012 15:45:11
EVI, neptala ses mě na nové auto? A odpověděla jsem Ti?
...si nepamatuju.Když tak, jak jsem fotila pro pojištovnu, můžeš mrknout na naši rodinnou fotogalerii (klidně přes prosinčátka), přidala jsem je tam do samostatného "technického" alba ![]() |
| Správce 12/2002 | 27715 |
|
|
10.8.2012 15:33:34
chtěla jsem Vám to sem napsat jako správce... leč jsem zapomněla, že mám rozdělané ještě naše rodinné fotoalbum a mrsklo mi to tam přihlášení jako Petra Sluníčko jsem holt šikovná. |
|
|
10.8.2012 15:32:13
Pamatujete ještě?
Takže: http://rodina.cz/prosinec2002 PS: Siskas byla v červenci aktivní! Jako jedna z mála přidala fotky z poslední doby ![]() |
|
|
9.8.2012 14:20:05
jsem spala 35 min. a Fr. mi zas přinesl Toníka na kojení... pak domlasknul 10 ml Nutrilonu... a odteď už zkusíme jen kojení. Pevně doufám, že se změna z UM na MM provede bez potíží (např. ve střevech). |
|
|
9.8.2012 6:54:14
Týjo
to bude martírium... Budu muset baby friendly hospital za ten "alternativní" dokrm poděkovat teď k ránu Toník zase sání bojkotoval... Dobrou 1,5 hod. jsme se tomu věnovali. Mno, lahev nedostal. Přiložit, odbrknout, přiložit, odnést Františkem, uklidnit se, přebalit, přiložit... ![]() Jdu spát... pánové už 45 min. dřímou. Teď jsem doodstříkala - obě prsa 60 ml! Pěkně prosím po kojení Takže budu muset aktivně používat odsávačku jinak o MM přijdem... |
| Aefik | 18295 |
|
|
8.8.2012 20:12:40
Jo a vaha Tondy tedy paradni
a Frantisek se skvele dovtipil a dojel te podporit![]() |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.