| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1824  [Dalších 1714 >>]
Janina83+Naty1/03Anna11/08 86995
4.5.2009 20:47:09
Katy tak já bych si představovala něco ayb tam byly kousek nějaké památky celkem klid ,pak kde se dá i skočárem na procházky nějaké koupání tak něco.Uvažovala sem i o Slovensku možná Sladkovičovo nebo tak něco fakt nevím s mimčem se mi blbě hledá.
Katka + Marek1/03 a Saša2/06 32995
4.5.2009 16:04:49
No tak těch je hodně. Moje milované Brdy, ale to není pro mimčo. Navrhla bych Ti Děčínsko, je tam nádherně, spousta možných výletů, ale není to na kočár(spíš šátek nebo krosna). Pak jsou naprosto neodolatelné Adržbažsko Teplické skály(ale taky nevím jak s kočárem, je to už přes 10 let co jsem tam byla naposledy). Šumava a Český les jsou taky moc pěkné. Těch míst je tolik... Záleží na tom jak chceš mít tu dovču naplánovanou(např. na Hodonínsku jsem byla na kolech s vozíkem a bylo to super, přímo v Hodoníně je pohádková jízda na parníku, je tam docela pěkná Zoo a ubytování bylo bezkonkurenční(teda aspoň pro mě).
Ale já pokud bych si mohla vybírat, tak bych jela na Slovenko(Velká a Malá Fatra mě láká už jak dlouho a ještě jsem tam nebyla)
No a pokud by mělo být vedro, tak bych jela na vodu-teda pokud by se dala jet(nějakou co neteče třeba Lužnice nebo Berounka)
4.5.2009 13:34:09
Ahoj tak dinoúpark vyšel a bylo horko.Naty se tam moc líbylo jen Aninka sem tam protestovala a nechtěla být v kočáru už abych měla sporták jenže hi ještě nechciu dávat když nesedí.Nad ránem tady trochu sprchlo a tet je sem tam mráček,ono asi než to z čech dojde k nám je dva dny a jak si psala že u vás byla burina tady zase nic.Nemáš tip na nějaké pěkné místo v čr?Chcem někam na pár dní na dovču ale vůbec netuším kam.
4.5.2009 6:52:41
Ahoj, no tak je úžasnej. Cestu zvládl dobře, jen teda kňučí, že se mu stýská. Noc proběhla v pohodě, vzbudil mě jenom jednou. Dětem se líbí a Martin je unešenej. Během dneška bych chtěla vložit fotky:-)
Nevím jestli ten Dinopark vyjde, na dnešek hlásí deště(teda Mára mi to povídal a jemu v tom věřím, on je závislák na počasí)
2.5.2009 22:21:23
Ahoj u nás včera vůbec ani kapka ale dnesak bylo hnusmě chvilkama až ziam a fzčel silný vítr.Zítra chceme jestli bude hezky zkusit dinopark znovu tak su zvědavá Naty se už mocv těší co pejsek ?
1.5.2009 9:00:44
Ahoj, tak už jsem vychladla. Zatím nevím jestli mi to uhradí, to se dozvím v pondělí(správce se podívá na pojistku). Ano je zamčená, takže to byl někdo z baráku.
Včera se tu prohnala pořádná buřina a teď tu zase svítí sluníčko. Za chvíli půjdeme na procházku.
Martin už je v práci.
30.4.2009 12:53:42
Ahoj to je pěkný bordel s tím kolem snad ti nějak uhradí strátu.Kočárkárna musí být zamklá ne?
30.4.2009 10:46:27
Ahoj, jo nechávám, nerada běhám po obchodech a tam je moc šikovná paní(nechávám si u ní šít i prádlo a vždy mi vše perfektně sekne.
Tu váhu ti závidím. Ráda bych měla třeba 60(ale to jsem neměla asi nikdy - možná před pubertou.
Dneska jsem zjistila, že mi někdo ukradl z kočárkárny kolo, tak jsem pěkně dožraná(odpoledne zajdu za správcem baráku jestli jsou společné prostory nějak pojištěné, nebo jestli mi ho někam nepřesunuli, ale myslím, že to asi ne. Pak zavolám na policii. Stejně mi ho už nikdo nevrátí, ale udělám maximum pro klid duše.
29.4.2009 21:54:13
Si necháváš šít plvky na míru se ti v obchodě žádné nelíbí?Já už mám celkem troje pač první sem měla jak sem byla poprvé těhu a měla je na sobě asi pětkrát pak sem koupila druhé protože ty první mi byly velké a pak sem ještě zhodila tal další tet doufám že mě zůstanou už bych nechtěla nějak moc zhodit jenže kila jdou dolů a le snažím se aby aspon něco zůstalo už bych nechtěla mít jen 52kg chtěla bych aspon 58 aby mě aspon něco zůstalo no nechám se překvapit.Pejsem už se pomalu blíží pošleš pak fotečku?
29.4.2009 19:38:01
Ahoj, tak u nás dneska naprosto pohodový den, Saší skoro neřvala.
Navíc jsem dneska byla ve spodním prádle a nechávám si šít nové plavky, tak se moc těším, ale má hodně práce, tak to bude tak minimálně měsíc trvat...
V sobotu možná pojedu do Třeboně na kolo. Uvidím jak to dopadne, ale pokud se zadaří, tak se moc těším. Jsou tam totiž známí, zvali i mě, ale nemohla jsem nic slíbit, hlavně z finančního hlediska, ale taky jsem netušila, jak moc budu muset být na stavbě a tou dobou jsem věděla, že už budeme mít hafana...
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1824  [Dalších 1714 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.