| Janina83+Naty1/03Anna11/08 | 86995 |
|
|
3.3.2009 11:04:52
ahoj tak my chceme ještě dořešit tu přístavbu,ale letos to asi nebude.Pořád nemám dodělané to povolení chybý mě elektrika vyjádření a životní prostředía musím foořešit ty telekomunikace jak tam mají že se setkají když tady žádné dráty nejsou.Nějak nemám čas ani chut lítat te po úřadech
![]() ![]() ![]() |
| Katka + Marek1/03 a Saša2/06 | 32995 |
|
|
2.3.2009 19:13:57
Ahoj
![]() Tak u nás zatím nic nového. Jen teda mám oba nastydlé, tak je mám oba doma. V sobotu jedeme na hory, tak se moc těšíme. Se stavbou se zatím moc nehýbá. V pátek se budou zalejvat schody betonem. A po horách přijdou další řemesla. Tak snad to všechno klapne. Saší je zase docela protivná a Mára byl celý dnešek docela lítostivý. Saší už je v posteli a řve tam a Mára půjde spát za hoďku. Jak já se těším. Do konce týdne budu mít možná návrhy koupelen tak se moc těším co z toho vznikne. Cenová nabídka mě docela mile překvapila, ale dělala jsem tam ještě nějaké změny, tak uvidím o kolik víc to bude. A co Vy. Budete dělat ještě něco na baráku nebo už máte hotovo? Martin je ještě v práci a vrátí se nejdřív za hodinu. |
|
|
2.3.2009 13:08:17
Ahoj nějak zase nestíhám jak se máš co je novího?Konečně začal bžezen a vám se zase pohnou práce na domečku
![]() |
|
|
25.2.2009 16:09:43
Ahoj, no tak to je skvělé, taky bych hned šla na keramiku. Nikdy mi to nešlo, ale vždy se mi to moc líbilo.
Snad Naty bude brzy líp. Mára je naštěstí v pořádku. Dneska teda nebyl ve školce, mají tam sice karneval, ale byli jsme objednaní k zubařce. Všichni v pořádku. Což jsem fakt ráda. Jen teda Márovi vytrhla dolní jedničku, nechtěl, ale teď už chodí a povídá jakej byl hrdina. Pořád se chodí koukat do zrcadla a asi se sám sobě moc líbí. Jinak Saší zase nerudná už od rána. Doufám, že jí to co nejdřív přejde, už mě to totiž přestává bavit. Zítra jdem dopoledne na cvičení, tak snad bude líp, tam jí to baví a odpoledne mi přijde na návštěvu kámoška co má stejně starou holčičku jako je Saší. |
|
|
25.2.2009 9:23:03
Ahojky,tak jak po víkednu?Naty byla včera na keramice a moc ji to tam bavilolo
![]() Dnes sem ji nechala doma a ani v plavání včera nebyla je hodně nachlazená. |
|
|
20.2.2009 21:04:52
Ahoj bylo to super
![]() Ta cesta byla strašná hlavně teda dneska. Jsem ráda že jsem dojela ![]() Mára už spí, Saší je ještě u babičky a dědy(zítra tam mají karneval, tak tam ráno pojedem za ní. Víc napíšu po víkendu. |
|
|
19.2.2009 14:19:53
Ahojky tak jaká byla cesta ? Co kámošky určitě super
.Dneska jdu s Naty do kroužku na cvičení tak su zvědavcá jak se jí tam bude líbit a v úterý s ní zajdu na keramiku. |
|
|
18.2.2009 14:46:07
Ahoj, tak to je super. Myslím, že chlor neškodí(ale raději si to zjisti ještě někde jinde)
Já s Márou taky začnu asi chodit, teď se mu plavání líbí moc(teda si dva měsíce co si umí potopit hlavu). Dneska musím ještě na nákup, vůbec se mi nechce. Tady dneska svítí krásně sluníčko, ale zima bude asi pořádná. Chtěla jsem jít dopoledne ven, ale překvapila mě návštěva, tak jsme poseděli, tak půjdu za chvíli. A vezem boby a Saší si to pořádně užije |
|
|
18.2.2009 11:11:35
Ahoj,tak Naty byla nadšená vykládala co všechno dělaly a prej jestli s ní budu taky chodit plavat už ted ne jen v létě.Tak musím zjistit jestli ten chlor něějak nebude vadit když kojím jako myslím na prsa.U nás pořád sněží aj u vás?Malá začíná řvat musím jít .
|
|
|
18.2.2009 8:04:54
Ahoj!
Tak co jak se jí líbilo na plavání? To je dobře, že zub už bude v pořádku. Na ten zítřek se moc těším, ale bojím se toho počasí, nejsem moc zvyklá v zimě jezdit, tak mi to bude trvat asi dlouho než tam dojedu. Saší už se těší k babičce a dědovi(hlavně teda na Rexíka a králíky) a oni se těší na ní. Pak Ti určitě napíšu jaké to bylo ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.