| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 1824  [Dalších 1794 >>]
Janina83+Naty1/03Anna11/08 86995
16.2.2010 17:41:15
Ahoj tam my se asi letos nemocí nezbavíme,Naty včera jak jsem došly ze školy začala zvracet a nezastvila se až pozdě v noci .Chtěka sem ji dát smektu ,ale tu měl taky vyoidla.Dnes už nezvracela jen má teploty tak snad to nechytne aj Anina pač by asi kleplo měla to před měsícem akorát průjem tet co dobrala atb po mlíka zase už tak dost pohubla .

Jak v práci si tam zatím spokojená co kolektiv jaký je?
16.2.2010 17:41:10
Ahoj tam my se asi letos nemocí nezbavíme,Naty včera jak jsem došly ze školy začala zvracet a nezastvila se až pozdě v noci .Chtěka sem ji dát smektu ,ale tu měl taky vyoidla.Dnes už nezvracela jen má teploty tak snad to nechytne aj Anina pač by asi kleplo měla to před měsícem akorát průjem tet co dobrala atb po mlíka zase už tak dost pohubla .

Jak v práci si tam zatím spokojená co kolektiv jaký je?
Katka + Marek1/03 a Saša2/06 32995
11.2.2010 18:20:05
Ahoj, Saša děkuje
Budu Ti držet palce aby Ti přijímačky vyšly.
No s tou prací... vůbec jsem nepočítala, že by mě mohli vzít, ale stalo se a nastoupila jsem minulý týden. Mám to od pondělí do pátku jen na ranní, zatím to vypadá docela fajn, je to úklid společných prostor(za měsíc půjdu na oddělení, tak uvidím jaké to bude tam)
Děti spaní zatím zvládají, tak uvidím jak to bude dál. Příští týden jsou tu jarky a školka má zavřeno, nemají dost dětí na provoz(něco tu řádí), takže je bude hlídat Martin a kdyby náhodou měl práci, tak budou muset nastoupit babičky.
11.2.2010 12:19:50
ahojky,
vůbec nestíhám nakupilo se moc věcí .Saši přejeme vše nej nej k narozeninám~x~.Chci si dodělat maturitu mám jen vyučák kadeřnici.Nevím jestli se zvládnu zase učit už sem ztoho celkem vypadla.
Nayt donesla samé jedničky a vybraa si za výzo naušnice.
Na učitelku si došlápneš kdyby řvala třeba ji nedostane a bude mít jinou.
Jak se jinak máte co je nového a co ta práce jak se jeví dostaneš jí?
Aninka je tet nemocná měla chytlé průduškly tet dobítá atb.Naty je jen nachlazená tak sem ji na celý týden omluvila z tv.Včera sem si podala přihlášku tak tet budu čekat jesli mě přijali.Já už sem maturu mohla mít jenže poprvé sem udělala testy ale nevzali mě bylo tam víc s lepšíma známkama a pak když sem se dostala na jnou školu tak sem byla těhotná a to sem vzdala a nenastoupila sem nevěděla do čeho jdu s mimi.Tak sna dtet.
25.1.2010 17:08:30
K zápisu jde 10., ale je jasný, že do školy už tenhle rok musí, tak uvidím co mi tam řeknou, nesou se po vsi řeči, že prý ta učitelka co je má mít, docela dost na ně křičí...
25.1.2010 15:48:32
Ahoj, tak to jsi dobrá, já vůbec nevím jestli bych byla schopná se vrátit do školy..., ale držím Ti palce aby Ti to vyšlo, co chceš studovat?
Na prkně se mi to moc líbilo, no a uvidím kolik si toho pamatuju ve středu, to mám domluvené ještě dvě hodiny a pak se uvidí jestli chci nebo nechci pokračovat v koupi nového vybavení
Dneska jsme se rozhodli, že tenhle počítač už je hrozný, takže asi budeme kupovat nový, už mi přišla i cenová nabídka, tak uvidíme jak se s Martinem rozhodneme a jestli do toho půjdeme už teď, nebo jestli budeme čekat na lepší finanční situaci.
Dneska se mi vrátil Mára, tak jsem nadšená, je zase o kus větší a těžší~t~
Já si podala žádost o práci tady v ústavu, ale teď mají plno a kdo ví jestli se jim nějaké místo uvolní, takže za měsíc jdu na pracák a pak se uvidí.
24.1.2010 20:26:45
Ahojky tak jak se ti jezdí na prkně?Nyly jste už u zápisu tady byl 15ledna.Naty je 7ledna.Sem se rozhodla že si dálkově dodělám školu .Zkusím poslat přihlášku a uvidím jestli mě vezmou.Teda ale nevím jak to budu zvládat už jsem celkem dloho ze školy a spoustu věcí sem už zapoiměla:-)tím pádem se ani ne,musím, rozhodovat jakou délku mateřské bych měůa pokud mě vezmou tak jsou jasné 4roky ale asi aj tak bych tak byla pač tam kde sem byla se vrátit nemůlžu enměla bych hlídání na odpolední.Zima se mi celkem líbí jen tak velké mrazy mě dost štvou to ani nemůžui jír ven bobovat Aninka by tak dlouzho nevydržela.
21.1.2010 7:46:43
Ahoj, promiň, dlouho jsme se sem nedostala.
Márovi to vyřídím až se vrátí. Odvezli jsme ho 2. k našim a jel s nima na hory, měl se tam skvěle, pak si ho vyzvedla rovnou druhá babička a vrát se mi snad v pondělí.
Jsme skoro pořád někde venku:-), jinak teď v úterý jsme jí dali k babičce na jednu noc a jeli si zalyžovat na Monínec. Bylo to dobrý. Začala jsem se učit na prkně. Ještě teď jsem rozlámáná, ale to nic nemění na tom, že ve středu jdu znova(dám děti do školky a na dvě hoďky si to zase zkusím a pak je vyzvednu)
Zítra jedu do Tábora za kámoškou a chci se stavit ještě v hračkách, Márovi jsem slíbila, že mu koupím nějaké lego(auto, nebo něco takového aby si to mohl postavit)
Kdy má Naty vlastně narozeniny, vůbec si takové věci nepamatuju, taky jí samozřejmě chi popřát.
Jo a nemoce se nám zatím vyhýbají, spousta lidí tady má chřipku a řádí tady spála, tak snad ještě chvíli budou zdraví.
A jak u Vás? Tady byla obleva, ale vypadá to, že zase začíná mrznout(já jsem nadšená, Martin mě proklíná~:-D
5.1.2010 10:21:54
Márovi dodatečně vše nej k narozeninám~x~.
Naty zatím pořád je ,ale už začíná jak nenávidí úlohy.Dost ji vadí když ve druhé třídě třeba nemají úkoly a oni jo a před vánocema oni se učily ještě v úterý a druhá ne jen si hráliTř uč jima le moc úkolů nedádá jen takové opáčko třeba dopsat 3řádky v písance jeden sloupek v matice apod.
Já už sem si na kolotoč zvykla a taky udělala režim takže zvládáme.
Pojedete i vy na hory? Tet máme konečně sníh i my u nás tak chodíme bobovat a Anince sprovozníme sáně.
4.1.2010 9:15:27
Ahoj, tak jsem to bez újmy na zdraví přečkala. Mára je ted na týden s našima na horách, tak mám radost.
K zápisu bude asi muset znova jít, tuším, že je někdy v únoru, ale jistá si nejsem, musím se na to ještě kouknout. Nevím jestli se do školy těší, já ne. Naty je stále spokojená a jak to zvládáš ty?
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 1824  [Dalších 1794 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.