| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1824  [Dalších 1764 >>]
Bibi-bari 12410
26.9.2009 8:26:51
Jani, na lepek se přišlo opravdu pozdě a hlavně pokud bychom se nepřestěhovali, tak by to bývalou dr. snad ani nenapadlo... Bezlepka je opravdu strašně drahá, ale já jsem s tím už jaksi smířená, nejdůležitější pro mě je, že se malý spravuje, začal přibírat a prostě mu to svědčí...

S Rostíkem jsme chodili na plavání do Brodu a chtěli jsme chodit i od září, ale bohužel to časově nestíhám, ani bych se zatím neměla jak dostat, takže na to zatím nespěchám. Začala jsem chodit do autoškoly, takže snad se brzo naučím a pak MM zabavím auto a budu jezdit, jezdit, jezdit:-). Rostík je jinak šikovný i bez cvičení, cvičí s ním bráchové:-D furt ho tahají, dělají s ním blbinky a vůbec,... takže se vyvíjí pěkně i bez nějakých dalších zásahů zvenčí. Na to že bude mít teprve rok se pěkně rozvykládal a umí více než těch "doporučených"~t~ slov a se mi zdá, že každý dedn přibývají další... tak se děsím, že potom tu "klapačku" nezavře:-)~z~

Co malinká? Ať se brzo uzdraví, ty podzimní nemoci jsou strašně vlezlé a nepříjemné
Janina83+Naty1/03Anna11/08 86995
25.9.2009 20:56:29
Ahojky,
tř. schůzky byly v pohodě a celkem rychlá jen 45min.Bylo to spíš ještě takové informační pro nás jestli sme sppokojení s týdením plánem jak ho chystá kdy budou jaké prázdniny atd.Sem uplně zapoměla ,že v pondělí je volno nějak jak jsem doma mi to splívá~f~Všechny prváčky chálila ,že už si zvykli a ví co mají dělat kde co je akorát že bývají po 3vyuč hodině někteří unavení.
Aninka je nějaká anchlazená už odsávám víc a začala v noci hlenovitě kašlat tak sem dnes byla v lékárně něco koupit dr tam nebyla a k náhradní sem nechtěla aby se v čekárně nenakazila ještě víc .Snad jí to nevleze an průdučky nebo do ucha aybsme zase nešly píchat.
Už začal podzim sluníčko hřeje ale jinak je chladno.

Želvy jak jste přišly na ten lepek a tak pozdě jestli sem to nepopletla?
Sem kdysy aktivně malé dala tunáka s cuketou tu sklinku a se opupínkovala tak to zkusím pozděj a snad nebude alergik na ryby ne že bych je dělala často ale máme je rádi.
Moc nezávidím nakupování bezlepkových věcí je to pěkěn drahé .Chodíš někam do cvičení s Rostíkem?
Katka + Marek1/03 a Saša2/06 32995
24.9.2009 7:46:01
Želičko, jak vidíš, tak moc psát nestíhám... Mára je teď u babičky, vrací se mi zítra. Saša je nastydlá, tak jí mám doma. Fakt se tu máme dobře, je to o moc lepší, než v bytě, tak uvidím co budu říkat po zimě:-)

Jani, jak dopadly třídní schůzky? K fotkám jsem se stále nedostala, omlouvám se, až je udělám, dám vědět.
22.9.2009 14:13:28
Ahojky,
tak my máme dnes první třídní schůzky su celkem napjatá co se dozvím a jak si Naty zatím vedee.V neděli sme si udělaly vítel a jely an Buchlov bylo to tam super jen mumie se Naty moc nelíbyla:-) Po cestě k autu sme potzkaly nějakého hafana samozdřejmě ho pohladila a pak za náma lezl všude as už sem slyšela maminko já bych chtěla ještě jednoho pejska.Jeden bohatě stačí a nějak na něj není moc času~f~.
Jaký byl víkend u vás?

Želvičko sem ti kdysy podslala mail došel ti někdy v zimě.

Katy a jak Saši už ji je líp je ve školce?
Bibi-bari 12410
21.9.2009 7:32:55
teď to čtu a má tam být rok odklad samozřejmě ne šok ~o~
Bibi-bari 12410
21.9.2009 7:31:46
slibovala jsem slibovala a zjistila jsem, že furt nestíhám, jak já to jen dělám :-), respketive jak vy to dělátě, že stíháte něco napsat ~;)

U nás rok hektický, rekonstruovali jsme baráček, už máme spoustu hotovo, jen teď na podzim nás čeká ještěš zaizolování střechy a udělání pokojíčku pro kluky v podkroví (no spíš to bude pokoj jako hrom:-)), budou tam mít i oddělenou šatnu, takže minimum skříní a spousta místa na hraní, už se těším, až bude hotovo.

Jinak Jindra nastoupil do páté třídy, začátkem roku dr. přišla na to proč nerostl, a musí dodržovat bezlepkovou dietu. Bála jsem se, že to bude nějaká hrůza, ale je to pohodička, jediné co je docela záhul je finanční stránka, protože bezlepkové potraviny jsou docela drahé a to jako dost.
Investovali jsme i do pekárny, protože péct se musí, bezlepkové pečivo tady nevedou.

Štěpánek dostal do školy šok odklad tak si užívá poslední rok školky a pak mu to začne. Chvilku sice protestoval, ale nenadělá nic. My jsme rodiče, takže když rozhodneme, tak to tak bude.

No a Rostíček :-)... pěkně nám za ten rok vyrostl, zrovna jsem ho dala na chvilku do postýlky, ať si schrupne a poslouchám, jak se tam směje a dělá kravinky :-). Je strašně hodný už odmalinka, tak doufám, že mu to vydrží. Kluci se perou o jeho přízeň ~t~~t~~t~, ale snaží se ho i vychovávat, takže Rostíčku, ne nesmíš, a pod. je u nás na denním pořádku. Pokud to nepřehánějí, tak jim do toho moc nezasahuji, pořádek si musí udělat sami~d~. Jedlík je to slušný, jeho první slova byla HAM a i teď vedou v žebříčku na prvním místě...

No a už nevím, když tak se ptejte:-)
Bibi-bari 12410
18.9.2009 17:01:10
zkusím v neděli napsat víc, mám nějak furt napilno :-D
17.9.2009 13:11:14
Budu se těšit.Dneska nám tu prší je to hnus tak akorát na spaní:-)
Katka + Marek1/03 a Saša2/06 32995
17.9.2009 11:37:02
fotky tam zatím nemám, nemám moc času vkládat a popravdě jsem ani nefotila, ale zítra bych to chtěla tady vevnitř vyfotit a pak pošlu
17.9.2009 11:11:49
Naty je taky nastydlá začala dost rýmovat a to jsme byly v úterý prvně na plavání a moc se ji tam líbylo.22 máme mít první tř schůzky tak asi na plavčo nepůjde se to časově prolíná no nevím snad to Martin nějak zvládne a zkončí dřív.Máš fajn ,že Mára jel k babičce Anina už taky posmrkuje tak mám celkem strach ayb sme zas nebyly pichat ucho.
Můžu nakuknout na fotky domku jak je tet sem si tě nechala na mailu určitě to máte moc pěkné.
Ani sem se neptala jak si zvykl an nové pejsek a co sousedi tayk v pohodě?

Želvičko jojo kde jsi se toulala máme tu s Katy klidek jen přez prázdniny nám to tu trochu vázlo nějak nebyl čas.
Co Rostík už bude mít rok tet někdy a jak nejstarší jak se mu líbí ve škole se nepamatuju jak se jmenovali starší klučíci~f~
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1824  [Dalších 1764 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.