| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1824  [Dalších 1754 >>]
Katka + Marek1/03 a Saša2/06 32995
17.9.2009 9:58:08
Ahoj, vůbec jsem ted neměla čas sem chodit. Je super, že se Naty líbí ve škole.
Já už mám skoro vybaleno, ale stále jsme tu jak v zákopech, ty věci není kam dávat, snad se podaří někde vyšašit nějakou skříň.
Saša je teď nastydlá a je jí líto že nemůže chodit do školky, ale co se dá dělat. Naštěstí si Máru vzala babička na týden, tak to třeba nechytí.
O víkendu jsme měli jet pryč, tak uvidím jestli to vyjde aspon mě a martin pohlídá, musíme se domluvit dnes večer.

Želvičko, kde jsi celou tu dobu byla, vůbec jsme netušily kam jsi zmizela, už jsme Tě skoro oplakaly.
Jak se máš, co děti? atd....?
Bibi-bari 12410
15.9.2009 19:40:12
čaute holky :-) to jsem tu dlouho nebyla, co? pamatujete si mě ještě? koukám, že jste si tu rozjely soukromou diskuzi ~b~, tak vám to tu trošku nabourám :-), teda jestli ještě můžu...~y~
Janina83+Naty1/03Anna11/08 86995
5.9.2009 20:47:45
Naty se divila že dnes nejde do školy ,ale pochopila to a těší se na pondělí.Aninka je šikula už má 8450g a 69,5cm je menší než Naty v jejím věku ale zas měla mín kil.Už chodí kolem stolu leze tet začala dělat pápá paci paci jak jsi veliká .Je živějsí než Naty ta musela vidět vše ale v klidku ona je divoch a když ji něcí vezmem tak se oěkně vzteká.Celkem ji baví knížky rádá listuje nebo já ukazuju .Hodně chce být venku ,ale dnes bylo zima a foukat větr tak byla menší procházka.Došly ti ty fotky pak bych ti poslal novější.Dokonce jeěště kojím sice jen v noci a řed spaním už dávám UM .Chtěla bych vydržet do roku ,ale i tak už sem si splnila u Naty sem kojila jen 6týdnů.Už má 3zuby a 4leze taky a velicve dobře vím o každém což od Naty vůbec neznám.Naty ji má moc ráda a dokáže si s ní pěkně hrát.
Já sem ještě netopila ,ale jestli bude takto ještě pár dní tak budu uset taky barák pak vychladne tet máme kolem 23stupnů ve vnitř.
Jak se bývá na novém? Určitě veliká spokojenost.Co pejsek ten už musí bt veliký.
5.9.2009 10:14:48
No tak to je paráda. Já jsem zase ráda, že mi do školy ještě nechodí:-). Ve školce se oboum líbí a vypadá to, že si tam mají i nějaké kamarády. Všichni tu zatím vypadají mile a občas se mnou někdo i slovíčko prohodí. Snad si tu najdu nějakou kámošku až budu mít víc času, ted mi veškerý zabere vybalování a pes...
Saší těžce nese, že dnes a zítra není školka.
Máme tu dneska docela chladno, takže topím.
Navíc mi včera přijel kamarád, byla to taková menší přepadovka(v týdnu se zminoval, že možná přijede) a pak se neozval a najednou tu byl. už teda jel dál, ale bylo to prima.
No a co říká Naty po prvním týdnu ve škole? A co Anička, povídej o té nic nevím.
3.9.2009 16:03:45
Ahoj taky se mi zdá ,že nějak moc rychle utekly hlacvně srpen.Naty už si ve ščkole našla kamarádku tak super,Pokuopuila sem kotel věcí co potřebovala a tet už jen co nám ještě řeknou nebo napíšou i talvyletělo kotel peněz.Letos bude chodit na plavání a ve škole an jeden kroužek.No uvidíme co nám donese nový škjolní rok.Včera nechtěla dělat úlohu a dnes o.Valím na chvilku ven je pěkně zítra bude určo pršet tak zatím
2.9.2009 11:29:23
Ahoj, tak už jsme v novém, vůbec jsem přes prázdniny nestíhala. Před dvěma dny jsme přivezli věci, ještě nemám všechno převezené, ale zato je vše v pytlích a pomaličku vybaluju a hledám vhodná místa a tak, je to docela makačka, naštěstí jsou ve školce, to mi připomíná, že pro ně za chvilku jdu.
No a co Vy, jak bylo o prázdninách. mě utekly rychleji než jsem čekala
31.8.2009 18:00:27
Ahoj tak prázdniny za náma a starosti před náma jhak jste si užívaly ?Snad se tu už budem potkávat častěji a jak domek už se budete stěhovat?
10.8.2009 21:27:37
Ahoj tak my sme zpět z dovči bylo tam krásně jen se nám nahoře držela od neděle mlha až do čtvrtka ,ale tak jezdily sme po okolí na hrady zámky muzeum atd.V losinách sme se stavily na termální koupališ a zčernalo mě tam stříbro,prstýnky už sem si vyčistila a náramky musím nechat vyčistit.Naty se moc líbylo v muzeu výroby ručního papíru.Prošly aj jesklynně no byla spokojená jen tůry se jí moc nelíbyly zato Anince v krosně moc.Na dovču odjížděla Narty s teplotou a v pondělí ji to přešlo jeden den měla i průjem a pak klid tak dobré a jak vy kde cestujete.Nevadí ,že nebudte mít úplně hotovo hlavně že budtete bydlet my taky sme ještě dodě+lávaly při bydlení a ještě sem tam drbky jsou .
10.8.2009 14:57:13
Ahoj, tak jsme pořád někde. Net už funguje pár týdnů jak má. Ted scháníme peníze kde se dá, snad už budeme aspoň částečně finišovat a koncem srpna se chceme stěhovat i když to nebude hotové ani zdaleka. Mára byl ted nějakou dobu po babičkách, tak jsem měla docela pohodu. Třeba dneska je to šílený, celý den řvou a řvou a rvou se, ale snad to zítra bude lepší
21.7.2009 22:11:18
Ahoj tak co net už je v pořádku? Tet se moc k pc nedosranu mám tu pořád na prázdninách Martinova brášku a sme pořád venku na hřišti nebo v bazénu.Sice tet poslední nebylo oc nejslíé ,ale dnes už tam byly zase vlezení .Voda se ochladila ,ale jim, to evidentně nevadí:-)
Příští týden se pomalu začnem balit na dovču tak snad výjde počasí stakovou abych nabalila věčinu teplého oblečení jestli se to tak bude střídat do hor jedu takto prvně tak to nemám podchycené.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1824  [Dalších 1754 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.