| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 2273  [Dalších 2103 >>]
Kyti a 3 poupátka 7943

Re: pro davídka

24.3.2004 10:17:38
Ahoj holky.

DNEŠNÍM OSLAVENCŮM VŠECHNO NEJLEPŠÍ !!!

To je počasíčko, co? Jé, já bych spala! Už mě ta zima nebaví! Tady taky lilo celou noc a je pěkná zima.
moona 14266

pro davídka

24.3.2004 10:00:33
Tento vzkaz je pro Davídka, co má svůj velký den.

Baba ba tata mama urá baf ňaňaňaňa

tvoje obdivovatelka Barunka z Podkrkonoší
michel 15172

Re: Re: raníčko

24.3.2004 8:14:50
Tuším, že dneška ještě slaví Terezka od Romči, doufám, že jsem to nepopletla.

Tak taky přejeme všechno nejlepší, úsměv na tvářičce a žádné boule.

michel 15172

Re: Re: Re: Re: pro Davídka

24.3.2004 8:07:31
Mončo, Týnka je krásná holka, žádný tlouštík. A Ty jsi krásná mamina.
Všechny naše batolátka jsou nádherný a všechny maj krásný maminky, není to tak?

Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: Re: pro Davídka

24.3.2004 7:51:03
Ahoj Michel tak už jsi tady? už jsem si připadala taková nesvá, když jsem tu byla sama, děkuji že jsi mi vložila fotečky...To je tlouštík ta naše Týna, co? Jo jinak já nejsem veskutečnosti tak načuřená jako na té fotce a taky si myslim, že nemám tak kulatý obličej a vůbec, jsem hezčí a basta...:o)
michel 15172

Re: raníčko

24.3.2004 7:49:22
Ahoj Mončo, dobré ráno holky,

Ivčo, krásné překvápko. To Ti závidím. Taky bych si přála, aby to u nás takhle dopadlo. No uvidíme.
Tak ještě jednou přejeme krásnou oslavu

Holky, jaké máte počásko? U nás celou noc funěla vichřice, leje, leje, leje. Takže musíme být doma, fuj, fuj. No aspoň uklidím. Teda si myslím, že uklidím.

Mončo, moc to s tou prací nepřeháněj. Já vím, že práce šlechtí, ale přeci jen nejsme šlechtici, že jo? Tak si to dneska užij s "démonama", budu na Tebe myslet, moc se nehádej, a koukej večer přijít. hihi

Tak já jdu dělat dort, myslete na mě, mám špatnou troubu, asi to zase připálím.
Jo musím se s Vámi ještě podělit o jeden zážitek ze včerejšího dne. Jak jsme byly u jedné z těch kamarádek, tak Betka dostala dárek - nádhernou mikinu ve velikosti 62. CHáchá - fakt jsem se pobavila. Ta kámoška totiž nemá děti a prý jí to poradila prodavačka. Fakt jsem se válela smíchy.

michel 15172

Re: Re: pro Davídka

24.3.2004 7:37:59
Milý Davídku, také Ti přejeme hodně, hodně usměvavou tvářičku, co nejméně slziček a ať se Ti dnešní oslava moc líbí.

Monča a Tydlínek 13846

raníčko

24.3.2004 7:37:14
Dobré raníčko, holky kdepak jste? Michel? Ivčo? - vy slavíte,ale kde je zbytek? Já tu jsem ještě tak na hodinku, pak vyrážíme do mateřského centra Bělásek, tak jsem zvědavá a pak jedeme za démonama, ó už se těším...
Monča a Tydlínek 13846

Re: pro Davídka

24.3.2004 6:54:33
Jé Ivčo, to muselo být krásný, tak ještě jednou Davídku, vše nej, nej, nej...
Monča a Tydlínek 13846

pro Davídka

24.3.2004 6:33:10
Milý davídku, vstávám, abych byla na Rodině první a tudíž Ti mohla přít k Tvým krásným 1. narozeninkám.
Přejeme Ti vše nejlepší, hlavně hooodně zdravíčka, taky štěstíčka, velkej ranec lásky a minimálně boulí.
Buď vždy veselé batolátko, protoTi přejem hodně sluníčka Monča a kámoška Týna
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 2273  [Dalších 2103 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.