| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 2273  [Dalších 2093 >>]
Ivca a Dada 11358

Re: Re: ahoj holky

24.3.2004 5:57:41
Ahoj holky,
to bylo kouzelné ráno, Dáda přišel do vyzdobeného obýváku a stoupnul si doprostřed a všude ukazoval a rikal ba, bal, moc se mu to líbilo, mám radost.Tak pa jdeme snídat, už na mě Dáda mlaská :-)asi jsem trhla rekord, že jo, jsem tu dnes první?!
michel 15172

Re: ahoj holky

23.3.2004 21:53:57
Jé Jani, koukám, že místo postupu je tam okýnko, tak znovu

celý postup je takový:
(img src= a sem zadáš adresu obrázku, který zjistíš tak, že na obrázek klikneš pravým tlačítkem a ve vlastnostech je ta adresa a celé to ukončíš) POZOR!!! Ty kulatý závorky musí být ve skutečnosti takový <>. Teď je nemůžu použít, protože by se postup nezobrazil. A dál už tak jak sem to psala v příspěvku.
michel 15172

ahoj holky

23.3.2004 21:50:09
Ahoj holky, tak jsem se dneska konečně dostala na net. To byl zase perný den. Nakonec jsem skončila u tchýně, chtěla jsem probrat Betynčinu oslavu, ale vůbec na to nedošlo. Tak musím zítra znovu. Co já se dozvěděla novejch věcí.....Mám totiž neuvěřitelně ukecanou tchýni.

Ivčo, já dneska taky měla nějakou nostalgii. Dokonce jsem se ráno proklikala až na začátek naší diskuze a četla a četla a četla. Holky, to je až neuvěřitelný, rok je pryč. Na začátku diskuze jsme krásně probíraly jakou mast na prdelku, jak pomoct při prdíkách, problémy při kojení atd. atd. Super!!!

Boni, tak to je fajn, že můžete na plavčo. My zatím ne, teda doktorka nic nezakázala, to ona možná ani nesmí, jenže když řekla, že to máme promyslet, že vzhledem k Betčinu stavu to nedoporučuje, tak jsem se rozhodla, že plavání bohužel vynecháme. Možná, že ani ty doktoři neříkaj něco jiného, ale Betka má ty laryngitidy hodně těžké a hlavně moc často. Tak to bude asi tím.

Jo jinak kafe jsem přežila bez větších problémů, koupila jsem si totiž cestou nescafé 3v1 a pak jsem se "nabídla", že to kafe zaleju. Takže to dopadlo dobře.

Jani, postupně dávám smajlíky do anim. gifů v našem albíčku. Jde to ale bohužel dost pomalu, některýho smajlíka to ani nevezme, některýho třeba až na třetí pokus.
Jinak smajlíka a obrázky zadáš takto:

Takže celé to bude např. takto (img src=http://home.tiscali.cz/cz753210/Picture/spi001.gif)
Jen místo těch kulatejch závorek musíš dát ty hranatý (teď to nemůžu udělat, protože bys neviděla tu rovnici
No snad jsem to napsala alespoň trochu "česky", já když mám něco vysvětlovat, tak to zatím většinou nikdo nepochopil. No holt bych nemohla být učitelka.

Mončo, zítra na Tebe budu myslet. Já jsem se takhle bavila, když tchánovci se sousedama kupovali barák. Fakt super. Mají tam jednu 90ti letou paní, která ani nepostřehla, že jsou od dob císaře pána jiný peníze, natož aby pochopila nějaké společenství vlastníků, platbu daní atd. A navíc vedla taky řeči, jako že když ona byla mladá, tak se nic takového nedělo, a to je strašný co teď ta mládež předvádí atd. Já se fakt válela smíchy, jenže co čekat od takové staré babči.

Tak holky, nějak moc jsem se rozepsala, musím sem zase chvilku pustit manžílka, začínáme se pěkně dohadovat, kdo bude večer na netu, budu to muset asi nějak vyřídit, že by takhle nebo takhle ? Co myslíte?

Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: Re: Již večer

23.3.2004 20:40:10
Jani, to jsem děsně moudrá co? ale to víš, démon v sandálkách do mě vlil prapodivný humor...

Holky tak a teď už musím jít spát, abych byla zítra fit tak DOBROU !!!
Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: Již večer

23.3.2004 20:38:33
Ahoj Jani, já se jenom hlásím, že Ti neporadím, protože to sama nevím, tak jen, aby jsi semnou nepočítala
Monča a Tydlínek 13846

Re: Již večer

23.3.2004 20:36:23
Ahoj holky, chci vás ještě naposledy pozdravit, mám toho dneska dost a ještě mě čeká práce, co jsem nestihla v kanceláři, takže žůžo, dobrodrůžo...
Boni, já měla co dělat, abych se také nesmála, jinak já jsem také mladá, mlaďoulinkatá, ba ne, mě je 26let, takže jak říká manžel, stará větev, ale o starších slečnách tvrdí, že to jsou mladé kočičky, no jo, chlap :o)
Tak holky, dobrou, zítra vyrážíme do Mateřského centra Bělásek, tak jsem na to zvědavá a pak jedu do práce, přijede moje mamka a bude hlídat, počítám, že se vrátíme tak kolem 21hod., protožr jedeme zakládat společenství vlastníků, nejhorší je, že ty lidi někteří se umějí stěží podepsat a jim budeme muset vysvětlit, co to je fond oprav, a že je zapotřebí do něj platit víc než 5 Kč za metr, ale tím vás nebudu zatěžovat, podám raport... Asi se pobavíte. Já se dneska málem neudržela, když vyšla paní v zástěře a spustila...víte ona Maruš povídala, ta co bydlí vedle nás nad náma... a Maruš říkal... prostě nějaká Maruš bala kápo, nebo že by jedna paní povídala?
Bude to veselý, protože jsem dobrá duše, tak se zítra s vámi o zážitky podělím, jo?
Tak dobrou no
Jana,Pavlík 03/03 Vojtík 08/05 6154

Re: Již večer

23.3.2004 20:31:04
holky a mimisci tedy batolata děkujeme moc za přáníčka.

Boni mě to taky mrzí že to bude takle chodit taky se těším až to přijde a budu si to moct přečíst.

my chodíme plavat od 6měsíců a moc nás to baví je pravda že se pořádně nic novýho neučí ale hlavní je že to procvičujou a jsou v kolektivu stejně starých dětí. my používáme plavací plýnky. ale brzy přejdem na plavečky nebo slipečky už čůrá než jdem do vody a za celý pl rok se mu nepovedlo že by se pokakal ve vodě.
michel hod na naše stránky březnátek nějaký smeilíky nebo pošli meilíkem jsou moc hezký ale ještě mi poradtě když mám obrázek na netu ve svém albu jak ho dám do článku.z PC mi to jde ale jinak nevím jak.

Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673

Již večer

23.3.2004 19:54:28
Jani, děkuji za info, že nyní mi budou chodit zprávy o broučkovi jen 1* měsíčně. Jen se mi to zdá málo, nějak jsem si na ně zvykla a vždy se na ně těším.

Mončo, my máme kombinovaný kočárek, dá se z něj udělat perfektní sporťák, takže o sporťáku neuvažuji, ale do města na pojíždění jsem si koupila golfky a k nim slunečník, už jsme je testovali a jsou fajn. Jen teď je na ně opět nějaká zima. A obdivuji Tě, že plánujete již další mimčo, já bych to nyní ještě nezvládla. Na další mimi se cítím až tak za 2 roky. Ale máš můj obdiv. Tak mě taky napadlo, je tady někdo mladší než 25 let? Mám totiž pocit, že jsem tady z Vás nejmladší. Ale nemyslím to nijak zle. :o)

Moono, u nás v Olomouci je velká konkurence, já jsem teď četla, že jsou tam 4 bazénky pro děti, takže náš Baby club prý zlevňuje. O seznamování s vodou by měli vše říct instruktorky. Jen u nás na bazéně mají rádi, když se začíná už v těch 3 měsících. Plavečky jsme si koupili přímo na bazéně, ale ze začátku jsme měli ty plavecké plenkové kalhotky. Ale prý ty děti nadnáší, takže se tolik nesnaží, proto jsou prý lepší plavečky. Honýskovi byly trochu větší, tak jsem je po bocích zapošila, ale už jsme je povolovali.

Mončo s Týnou, Ty máš teda ale rozptýlení v práci. Já bych se smíchy roztrhala. :o)))

Michel, tak na plavání můžeme. Dokonce nám to doktorka doporučila. To je obrat, co? Prý tím, jak se tam děti otužují, tak tím získávají imunitu. Tak z toho mám smíšené pocity. Jeden říká to, druhý zase to a vyber si. Doktorka Honýska poslechla, koukla se mu pro jistotu i do krku a řekla, že je to dobrý. Měl prý tu laryng. jen mírnou a tou si prý projde většina dětí. Dáváme ale pryč 2 perské kocourky, protože kočičí srst je prý daleko větší alergen než třeba psí srst a mohlo by to vést ke zhoršení. Jen jsme z toho moc špatní, ale zdraví dítěte je to nejdůležitější. Jinak cena jedné lekce plavání je u nás 170 Kč! Ale máme mít 10% slevu jako stálí zákazníci. Tento týden ještě nepojedu, ale nechápu, proč se ti doktoři nemůžou shodnout?!? A jak jsi přežila kafe?

Pavlíkovi, kulíškovi od Romči, Davídkovi a i všem ostatním přejeme krásné narozeninky.
Pa. Boni+Honýsek

Ivca a Dada 11358

Re: Re: Re: Re: K večíru.

23.3.2004 18:36:36
Tak já holky mažu, jdu dělat pomazánky a nafukovat balonky, zítra ráno přijede kámoška s Lukym, tak at to máme připravené, Dáda dnes už odpadl, doufám, že zítrabude mít lepší náladu :-), ale jak uvidí ostatní děti, tak bude ok.Papa Ivča
Ivca a Dada 11358

Re: Re: Re: K večíru.

23.3.2004 18:33:51
Romčo, děkujem za přáníčko a přejeme Terezce také vše nejlepší, at jí to hezky šlape!!!Taky slavíme s rodinou v sobotu, tak at vám oslava dobře dopadne!!!
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 2273  [Dalších 2093 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.