| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 2273  [Dalších 2083 >>]
Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: K večíru.

23.3.2004 18:33:21
Ahoj holky, jsem tu, ale jdem ekoupat. Michel myslím, že by démon určitě něco uvítal, to byla trága, ten ohoz, brrr ještě teď mi běhá mráz po zádech.
Jdem na to, večer vlítnu zase na net, ale musím jít vařit oběd na zítra, pro mužíčka do práce, tak jsem si vymyslela něco jednoduchého: bramborovou kaši a smažáka
Ivca a Dada 11358

Re: Re: K večíru.

23.3.2004 18:30:20
Mončo!!!
Koukala jsem na vaše fotečky, Tynka je kouzelná a smíšek vid!!!Ta má vlásků!!!!Moc krásné fotky!!!
Holky, padla na mě taková pochmurná nálada, z našich děťátek, už jsou batolata a ne miminečka, toto uteklo, prohlížela jsem si fotky, kdy byl Dádulka maličký, to je hrůza jak to letí :-((.Ted už jsou to špunti, co si jen tak nenechají nic líbit, Dáda byl dnes, ukňouraný, uřvaný, uvztekaný, no prostě měl dne D, jak jsem mu něco zakázala, začal se vztekat, jak o život.Byli jsme dnes v ÚL objednat dort, bude mít vláček, to byl výlet, nechtěl být v kočárku, tak vyváděl, za to v cukrárně se mu líbilo, lítal tam od jednoho stolu ke druhémi, ani jsem si nevypila kávičku :-))))
Ivca a Dada 11358

Re: K večíru.

23.3.2004 18:25:10
Hodně štěstí zdraví, hodně štěstí zdraví, hodně štěstí milý Pavlíku, hodně štěstí zdraví!!!
A dárečků, hraček, kamarádů, dobrot.......Ti přejí Dáda a Ivča
Kyti a 3 poupátka 7943

K večíru.

23.3.2004 17:55:11
Holky, já jsem poslední dobou nějaká zbitá. Že by jarní únava?
michel 15172

Re: Re: Pozdrav z práce

23.3.2004 12:21:52
Jo Mončo, my jsme teď doma vyřazovali starý nepotřebný pánský hadry. Neměl by třeba ten Tvůj démon zájem?? Chácháchá
michel 15172

Re: Re: dobré ráno při úterku

23.3.2004 12:19:58
Ahoj holky, taky jsem tu jen na skok. Poletuju dneska mezi známýma, takže taky nejspíš přijdu až v pozdní odpoledne.

Mončo, smajlíků mám stažených asi milion, vetšinou jsou odněkud z netu, ale většinou si je stahuju od mé předobré kamarádky, která mě zásobuje stovkami smajlíků denně. Ale i ona je má z netu. Zjistím adresy, jestli chceš.

Moono, my jsme sice byly plavat jen 3x, ale musely jsme mít plavečky, nebo alespoň tu plaveckou plínu, aby náhodou nevypadlo hovínko. Začínaly jsme tak, že 2x přišla k nám domů ta instruktorka, ukázala nám jak polévat hlavu při zvoleném "pokřiku", pak jsme asi týden před začátkem kurzu polévaly hlavu a pak jsme nastoupily na plavčo v plné polní. Tam se hned od prvního kurzu začalo taky s poléváním a různými říkačkamy, při kterých se hráli hry, a už od druhého se začali děti potápět. Na třetím kurzu začali děti jezdit na skluzavce (teda byli samozřejmě po skluzavce pouštěny dolů za pomocí instruktorky). No a pak jsme musely s plaváním přestat, ale jak mě informovaly ostatní maminy, už se tam nic jiného kromě potápění, kloukází a hraní her nedělalo. Jen se ty děti zdokonalovali v potápění.

Tak já jdu uspat Betku, zabalím dáreček pro kamarádku a razím na odpolední kávičku. Držte mi palečky, protože ta holka, ke které se chystám, to kafe neumí uvařit.
moona 14266

plavání

23.3.2004 10:24:10
Ahoj maminky a miminka a už batolata, vše nejlepší Pavlíkovi, Kulíškovi a všem, abych nezapoměla, nemám na tyhle věci žádnou paměť.
Holki, kdo z vás chodí, nebo, jak tak čtu chodil na plavčo? My jsme se rozhodli začít, dřív to nešlo, furt jsme lítali po doktorech. U nás je to dost narvaný,pomalu protekční záležitost, ale uvolnilo se jedno místo, tak po něm asi skočim. Co nás čeká? Máte nějaký tipy a triky? Jak Berušce usnadnit první šok z velký vody? Měli jste plavečky, nebo plíny, nebo kalhotky?
No, to už by asi stačilo.
Děkuji, že se se mnou podělíte.
čauky M.
Monča a Tydlínek 13846

Re: dobré ráno při úterku

23.3.2004 10:17:51
Michel, kde bereš ty krásný smajlíky? Holky, já bych si tak ráda s váma podrbala, ale už se zase musím věnovat práci, tak večer.
Všechny vás mooooc zdravím.
Jdu se věnovat pánovi v tesilkách, má ze mě strach, jsem přísná, ale spravedlivá :o)

Tak papáček
Monča a Tydlínek 13846

Re: Pozdrav z práce

23.3.2004 10:15:49
Pavlíčku, jelikož nemám v práci stažené smajlíky, tak bez nich:
Přejeme Ti s Týnuškou vše nejlepší k Tvým prvním narozeninkám, hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka plno lidiček, který Tě budou mít rádi, ale těch už kolem Tebe, je, co?
še nej, nej, nej Monča a Týna.

Pavlíčku, já jsem ta hodná teta z Děčína :o)
Monča a Tydlínek 13846

Pozdrav z práce

23.3.2004 10:13:01
Ahoj holky, zdravím vás z práce, Pipinku mám u mí mamky a tak sedím v kanclu u kapučínka a dělaám na počítači. Mužíček mě pustil na chvilku k vám, tak mám tááákovouhle radost, že vás mohu pozdravit. Ve vedlejší kanceláři mám taöho pána z pojišťovny, jak jsem vám psala, že vypadal, jako démon. Tak dnes přišel a vypadal ještě hůř.
Holky má na sobě: Džínovou košily s vestou, tesilky barvy neurčité, taková ta písková, říkávalo se jí posr...barva, ať nejsem sprostá, a sandálky a k tomu sportovní flaučovou bledě modrou budu a tmavě modrou čepici - kšiltovku. A víte, co je nejlepší? Já ho tu pomlouvám a on mi stojí skoro za zázy a dotazuje se na úplné blbosz¨ti, tak jen doufám, že mi nevidí na monitor, ach bože, to je démonek.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 2273  [Dalších 2083 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.