| Lotka+ 4 | 6760 |
|
|
Re: Re: dobré ráno při úterku23.3.2004 9:33:31
Jee, to je hezky, ze si na nas nekdo vzpomnel, kdyz se tu tak malo ukazuju. Ale obcas ctu :)
Kyti, dik za pranicko, narozeniny mame zitra. Slavit budem v sobotu. Preju taky Pavlikovi vsecko nej, nej, nej, hezky si to uzijte. A Dadovi k zitrejsim narozeninam take. Ja taky jeste porad kojim, Ter bez prsa neusne, takze tak i uspavam. Taky jsem si ji rozmlsala a neni mozna abych ji dala jen tak do postylky a ona tam usnula. Spis se cpe do nasi, dnes u nas spala celou noc, behem noci prisel i Tomasek, vcera se rano probudim a koukam, spi s nama Tom i Misa. To abychom si poridili obri letiste :)) Moni, sportak bych brala, zvlast, kdyz pocitate s dalsim mimi :) Zitra jdem s terezkou na rocni prohlidku a na obrnu, pak podam zpravu o mirach. Taky uz ter zacina chodit, prejde uz mistnost sem a tam, sikulka moje :) |
| Kyti a 3 poupátka | 7943 |
|
|
Re: dobré ráno při úterku23.3.2004 8:42:54
Pavlíku, také Ti přejeme všechno nejlepší k narozeninám. Tuším, že má dneska narozeninky i Romči kulíšek, tak si ten svůj dnešní velký den krásně užijte!!!
Kyti s popátky |
| michel | 15172 |
|
|
dobré ráno při úterku23.3.2004 6:30:23
Ahoj holky, přeji Vám krásné dobré ráno,
především našemu dnešnímu oslavenci Pavlíkovi. Pavlíku, přejeme Ti, abys dostal krásný dáreček a byl pořád takový smíšek ![]() Jé, holky, to jste mě potěšily, že nemám sama velký prsa. Mě bylo úplně "špatně", když mě známá líčila, jak jí prsa ubyly do měsíce po skončení kojení a já pořád nic!!! Boni, taky jsme tenkrát nedostali peníze za plavání zpátky a to jsme si nechali od dr. napsat potvrzení, že Míša nemůže pokračovat. Nevím, kolik se platí dneska, tenkrát stálo 900,--, my byli jen na třech kurzech a nedostali jsme nic. Prý to nikoho nezajímá, že nemůžeme pokračovat, oni už prý zaplatili nájem bazénu a peníze na vrácení nemaj. Tak já jdu vařit snídani, vypravit dítě do školy a mrknu na Vás. Mončo, už jsi odjela? Hezkou cestu |
| Monika |
| • |
Sporťák ano či ne?22.3.2004 23:31:01
Ahoj holky!
Děkuju Vám za názory ke koupi sporťáku. Bohužel nemám nikoho, od koho bych si ho mohla půjčit a vyzkoušet, jak se v něm bude prckovi líbit, ale protože v golfáčích jezdí docela bez námitek, tak očekávám, že ve sporťáku to bude stejné. Asi ho nakonec přece jen koupíme. I když o té krosničce na nošení taky přemýšlíme, jenže bychom rádi měli ještě druhé dítko, a protože tomu necháváme volný průběh, tak kdo ví, třeba se může zadařit už za měsíc a pak bych asi Lukyho v krosničce moc nosit nemohla, takže sporťák bude optimální. Tak ahoj Monika |
| Jana,Pavlík 03/03 Vojtík 08/05 | 6154 |
|
|
Re: Pondělí večer22.3.2004 22:31:20
Boni ted už ti příjde jen jednouměsíčně vždy datum narození nechávám si posílat synovce a tomu sjou už dva.
|
| Boni, Honzík 10 let + Alžbětka | 7673 |
|
|
Pondělí večer22.3.2004 22:26:48
Ahojky holky!
Michel, já jsem to dneska k doktorce nestihla, protože jsem měla nečekanou návštěvu, ale skočím tam zítra, tak Ti pak dám určitě vědět, jo? Ale předběžně mi taky naznačila, že plavání už asi ne a asi budu mít problémy s vrácením peněz za plavání. Ale budu se rvát do krve. :o) A o oblékání tchýně jsem opravdu psala já, ale neomlouvej se, že jsi se spletla, vždyť se přece nic neděje. Berush, u nás uspávání probíhá tak, že prcek vyžaduje mě, usíná u mě v náručí, ale během deseti minut spinká. Manžela téměř vůbec nechce. A to, že bych ho jen položila, pohladila a prcek by hned spal, tak to vůbec neznám. Ale nevadí mi tento náš uspávací rituál. Jsem ráda za to, že to probíhá tak rychle a tu blízkost si užívám. :o) Mončo, tak Sámer byl právě ten můj favorit, o kterém jsem včera psala a moc mu fandím. Podle mě má veliké šance, má opravdu to, o čem se tolik mluví, že by správná Superstar měla mít. My jsme opět čekali až do konce, stálo nám to za to. U nás nehrozí, že bych stíhala Snídani s Novou, prcek spinkává do devíti, dnes dokonce do půl 10. Tím Vás ale nechci provokovat. :o) Teď jsem si vzpomněla, že v Dobrém ránu na ČT2 (při repríze) říkali, že proti meningokokovi by se měly nechat očkovat děti z rizikových skupin, tedy třeba ty, co užívají kortokoitidy(nevím, zda to mám dobře). Jinak to prý u dětí není nutné. Ani očkování proti klíšťatům. Taky se mi velice líbí formulace, že si mimísek teprve vybírá barvu vlásků. Náš prcek měl tmavé vlásky, když se narodil, část mu jich vypadalo a teď je má skoro blond, moc jich taky nemá, ale kroutí se mu do prstýnků. Já ještě kojím, jsem za to ráda, ale musím pořád nosit kojící podprsenku, protože mě jinak prsa děsně bolí. A taky se celkem bojím, zda mi tato velikost nezůstane, to bych teda nerada, i když manželovi by to prý nevadilo. Ale já chci ještě někdy nosit pěkné prádélko a tak vůbec. Chtěla jsem se poptat, zda jste si některá nechávala posílat od Rodiny zprávičky o mimískách. Zda jo, tak jestli Vám to chodí i nadále, protože mně to přestali posílat, poslední mi přišla k 1.narozeninkám. No tak pa. Zase jsem se děsně "rozkecala", ale jsem tu vždy až večer a je mi tu s Vámi fajn. |
| Jana,Pavlík 03/03 Vojtík 08/05 | 6154 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pondělíčko22.3.2004 21:49:23
kam by jsi šla když to tu začíná žít. já taky ještě kojím Paja je taky upírek nechce se pusit stačí když se převlíkam a ukazuje na prsa a říká namnam. mám 85 d a tojsem měla B
|
| Monča a Tydlínek | 13846 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pondělíčko22.3.2004 21:39:35
Holky já snad neodejdu... Michel já měla 80 B a teď jsem ráda za 90Béčkovou, to je děsný, takový padáky, ale stále ještě kojím a kojím a kojím a tak dále a zase kojím...Dobrou, jdu chrnět
|
| michel | 15172 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pondělíčko22.3.2004 21:38:39
Mončo, tak si to zítra hezky užij, doufám, že večer příjdeš.
Tak pozdravuj Týnku a dobrou |
| michel | 15172 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pondělíčko22.3.2004 21:37:35
fuj chyba - ne Vás ale Vám, no jo blíží se večerní hodina a mě usíná mozek
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.