| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 2273  [Dalších 2043 >>]
michel 15172

Že by jaro?

22.3.2004 8:01:27
Holky, asi je jaro - probudili se nám mouchy. Já koukám, co si to Betka strká do pusy a ejhle, ještě trochu přiblblá, ale už probuzená moucha. No naštěstí jí Betka neposnídala.
michel 15172

Re: Re: Re: pondělíčko

22.3.2004 7:59:24
Teda Mončo, to kojení Ti teda nezávidím. To já bych řvala jako lev (já teda jsem lev, aspoň podle znamení), ale když ono je to mlíčko asi tolik dobré, viď Týnko?
michel 15172

Re: Re: pondělíčko

22.3.2004 7:56:50
Mončo, taky jsem ze začátku chodila s tátou do nemocnice, nesla jsem to asi ještě hůř než on - přeci jen mužskej - ale nakonec jsem to vzdala, taky jsem to prostě psychicky neunesla. Takže Ti fakt věřím, že se Ti nechce.
Monča a Tydlínek 13846

22.3.2004 7:56:07
K tomu kojení: Já bych bejvala také asi ještě chtěla kojit, ale Týna mě kouše a kouše mě čím dál víc, na gyndošce jsem ukazovala Dr.modřiny jaké mám a ona mi to sama také doporučila, kdyby to nebolelo...
Jinak si chrochtám blahem, když se přitiskne s tím svým sosáčkem, ale pak mě můra ťafne a je po idile
Monča a Tydlínek 13846

Re: pondělíčko

22.3.2004 7:51:46
Michel, ty jsi mi taky pěkně vypálila rybník Brčálník, to mám za to, že se vytahuji!!!
Jinam Ti děkuji za babičku, rozmýšlím se, jestli mám jít za ní do nemocnice k příjmu? Včera jsem ji ještě volala a trochu se sesypala, tk bych ji nerada citově ublížila, předci jen je to depresivní, když se zavřou dveře na oddělení a pacient najednou je bezmocný a jen mává a má slzučky v očích...

...něco veselého: holky tam se nám Sámir dostal do finále
michel 15172

22.3.2004 7:48:35
Jé, je, ahoj Mončo!!!

Já píšu, a taky netuším, že už jsi tu. Že by další společný myšlenkový pochod?????
michel 15172

Re: Re: Re: Sporťák ano či ne?

22.3.2004 7:47:44
Mončo, k tomu kojení - já bych asi ještě taky pořád kojila, Betka se nechtěla taky pustit, ale měla tenkrát ten průjem a dr. zakázala mlíko, takže to odstavení přišlo úplně nuceně. Teda ne úplně nuceně, ale mě se nechtělo odstříkávat. Buď ráda, že kojíš, to já všem kojícím pořád ještě závidím.

Monča a Tydlínek 13846

Re: pondělíčko

22.3.2004 7:47:19
No Michel, co jsi mi to udělala?
Monča a Tydlínek 13846

pondělíčko

22.3.2004 7:46:41
Dobré raníčko, jsem sice druhá, ale dřív než Michel, takže jsem vlastně tak trochu spokojená
michel 15172

Re: Není možná....

22.3.2004 7:44:27
Ahoj holky, přeji hezké ráno, především Kyti, která nám dneska "vypálila rybník", že Mončo?

Kyti, kdypak Vy slavíte narozky? Uniklo mě to, nebo jste ještě neměly?

Mončo, pozdravuju babičku, ať jí moc v tom špitále netrápěj.

Holky, teď jsem poslouchala zprávy a hlásili, že v Karlových Varech vybouchlo pět plně naložených kamiónů. Fuj, snad to není nějakej teror.

[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 2273  [Dalších 2043 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.