| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 2273  [Dalších 2033 >>]
Kyti a 3 poupátka 7943

Není možná....

22.3.2004 7:29:11
.... já jsem dneska PRVNÍ ???
Tak to se mi ještě nestalo a asi zase dlouho nestane!
Páááá Kyti
Kyti a 3 poupátka 7943

Re: Re: Re: Sporťák ano či ne?

22.3.2004 7:28:11
Jestli můžu k tomu kočárku.... to je asi dítě od dítěte. Znám děti, které se vyžadovaly vozit do 4 let (což bych třeba já netrpěla). A třeba naší starší udržet v kočáru, jen jí odbyl rok bylo umění. Teď doufám, že se ještě tu příští zimu vozit budem. jak už jsem tady psala - golfky nechci. S těmi malými kolečky to přece jen není po chodníkách ono, ale na polní cestě taky ne a ve sněhu už vůbec. Zato nafukovací kola, to je žůžo. VE sněhu to bylo sice taky horší, ale na procházky mimo město, i na procházky po městě se mi sporťák s nafukovacími koly fakt oscědčil. Taky si myslím, že v něm má dítě větší pohodlí a netrpí tolik ani jeho kosti a klouby, protože nedrncá a jede se s ním pěkně plynule, což se o golfkách tolik říct nedá. Na strěrší dcerku jsme golfky měli a užili jsme je jen velice málo. Ještě je máme ve sklepě, ale pochybuju, že je vůbec vytáhnu...
Tolik moje zkušenosti.

Holky, všem Vám ¨přeju pěkný den!

ADÉLKO, přeju Ti s poupátky dodatečně k Tvým sobotním narozeninkám všechno NEJ... a ať Tě maminka, tatínek a sestřička moc nezlobí :-)
Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: Sporťák ano či ne?

21.3.2004 22:32:06
Holky, co říkáte našemu Sámerovi? misíte uznat, že byl fakt dost dobrej! ! !

Michel já jsem sice kojící, ale závidím Ti to nekojení, v červenci chceme jet za švagrovou na týdení dovču a moc bych chtěla být už nekojička, ale Týna se mě drží upírek jeden jako opice fikusu.

Taky nebudu čekat na konec, zítra se to dozvím ve Snídani , tak dobrou noc.
michel 15172

Re: Sporťák ano či ne?

21.3.2004 22:27:36
Mončo, nemáš třeba možnost si sporťák s pásama od někoho půjčit na vyzkoušení? Třeba v něm taky dítko nebude chtít sedět a Ty vyhodíš peníze za nový kočárek. Jinak z vlastní zkušenosti - máme sporťák s pětiboďákama, holka v něm jezdit vůbec nechce a ještě máme trojkolku - tu bez madla před dítětem a na tu se klepe. V ní sedí ani nedutá. Ale sporťák-ten vidí a už brečí.
michel 15172

zpátky

21.3.2004 22:24:20
Tak jsem zpátky od superstar, to jsem zvědavá, jak tohle dopadne. Ale čekat na výsledky nebudu. Zkouknu to zítra.

Holky, co už nekojíte, mám jednu osobní otázečku. Ještě Vám zůstal objem prsou, nebo už jste na svojí původní velikosti? Nebo už se ta velikost nikdy nevrátí? Já už nekojím dva měsíce a ten objem je pořád děsivej. Míšu jsem nekojila, takže nemám vůbec žádné zkušenosti. Já bych si tak ráda koupila nové prádýlko, ale ejhle, ta velikost, kterou potřebuju se asi nevyrábí. Leda stany.
Monča a Tydlínek 13846

Re: Sporťák ano či ne?

21.3.2004 21:40:53
Ahoj Moni, skus od Graca, je lehkej, skladnej, s pětibodovým upínáním, nebo koukni na www.kocarky.com na obchůdek Daniely, ta Ti i poradí, já bych do toho kočárku šla, nebo skusila jsi krosničku? My ji máme a kombinujeme s golfkama, super.
Monča a Tydlínek 13846

super star

21.3.2004 21:32:49
Holky, tak už spíval ten náš Sámer Issa, tak držte palečky...
Monika
  • 

Sporťák ano či ne?

21.3.2004 21:07:52
Ahoj všem!

Potřebovala bych poradit! Už asi měsíc řeším, jestli mám pro našeho ročního klučinu pořídit sporťák a fakt nevím! Do teď jsme jezdili převážně v hlubokém a občas v golfáčích (většinou do města, kde jsou hezké cesty). Jenže malej je už velmi živé dítko, od 10 měsíců sám chodí a v hlubokém kočárku je to s ním teď utrpení. Mám takovou tu trojkombinaci, takže mu samozřejmě polohuji záda do sedu, ale protože kočárek nemá bezpečnostní pásy, tak musím používat takové ty univerzální řemínky a s těma je prcek schopen se postavit a otočit se v kočáru do protisměru a hopsat na nich apod. Taky nemám bohužel přehazovací rukojeť a můžu jen otočit korbičku, ale docela se při tom nadřu a navíc je pak mírně nahnutá a Luky pak sedí jakoby v záklonu. Myslím si, že na sporťáku s přehazovací rukojetí a bezpečnostníma pásama by se nám jezdilo mnohem líp, ale na druhou stranu mi všichni říkají, že je to pro nás už zbytečná investice, protože budem v létě už jezdit na kole a taky bude chtít Luky hlavně chodit a v kočárku mi už moc nevydrží. Myslela jsem, že budem na kočárku jezdit ještě minimálně rok, ale ostatní tvrdí, že určitě ne. Tak nevím, jestli ho pořizovat nebo ne. Docela ráda chodím na dlouhé procházky a nechce se mi jich vzdávat a tak jsem si říkala, že koupíme aspoň nějaký levný sporťák, abychom mohli aspoň občas vyrazit a já se přitom celou cestu nestresovala, jestli mi Luky z kočáru nevypadne a nebo furt neotáčela korbičku sem a tam podle toho, kam se Luky bude chtít zrovna dívat. Zatím jsem si vybrala od Patron Zethos nebo od Pierre Cardiny Star. Oba jsou do 5.tis., tak se mi to nezdá jako velká investice a snad by se nám vyplatila. Co si o tom myslíte? Poradíte mi někdo? Díky.
Ahoj
Monika
Jana,Pavlík 03/03 Vojtík 08/05 6154

üsínání

21.3.2004 20:59:58
Berus my usínáme u prsa. a kamarádky kluk jen na ruce.tak vím co to je.
snad to budete mít jen dočasné třeba ji trápí jen zoubky. když tak hezky usínala. jdu koukat na superstár tak ahojky zítra.
michel 15172

Re: Chození

21.3.2004 20:56:30
Ahojda Berush, taky uspáváme. Betka taky vyžadovala nosení, teď už nechce, ale zato máme nový rituál - Betka si lehne a někdo (většinou já, ostatní odmítá) na ní musí položit jednu ruku a druho Betka drží ve své ruce. To je jak poloha válečného zajatce. Takhle u ní polosedím skoro půl hodiny, než zabere. Pak další půl hodinu vstávám, protože mě za tu dobu "umřely" záda.

[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 2273  [Dalších 2033 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.