| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 2273  [Dalších 2023 >>]
michel 15172

Re: ještě tchýně

21.3.2004 20:52:49
Je Boni, promiň, já Tě zaměnila s Janou.
michel 15172

ještě tchýně

21.3.2004 20:52:06
Holky, já mám taky dobrou tchýni, to už jsme tady psala. A mám úplně opačný problém než Jana. Moje tchýně se naopak obléká tak moc ráda, že je to až nezdravý. Ona si například koupila černý flaušový kabát, protože to zrovna bylo tu zimu velice in, pak ho přinesla domů a strčila do skříně. Když jsem se ptala asi po měsíci, jak kabát slouží, řekla mi, že ho nosit nebude, že jí černá barva nesluší.
Mě to vždycky pobaví, tohle není jediný případ, kdy visí úplně nová věc ve skříni, ale pomóóóóc, já musím chodit nakupovat s ní. Ona si nechce vzít své kamarádky, protože prý ničemu nerozumí a jsou na vybírání věcí staré. A jinou snachu než mě nemá.
Berush 5363

Chození

21.3.2004 20:44:32
Tuším že Michele se ptala jestli ještě někdo nechodí. Naše Zuzi je také nechodič, kam potřebuje, tam si doleze,. Vzhledem k tomu, že starší děti chodily ve 14 měsících má ještě spoustu času.
Teď ale začala špatně usínat , musím ji houpat v náručí, jinak pořád pláče. Tohle nedělala - prostě jsem ji jen položila a ona se otočila na bok a chrupkala. Ta její uspávací novinka trvá asi týden a moc velkou radost z toho nemám. Vyžadují vaše dítka nějaké uspávání?
Jana,Pavlík 03/03 Vojtík 08/05 6154

superstar

21.3.2004 20:33:22
my budem taky koukat a Moni taky fandím vašemu krajanovi. mám ještě jeden typ tak uvidím komu pošlu hlas ale ndeska už nebudu čekat na vyhodnocení jako min. týden jen si to nahraji a kouknu až zítra. vy čekáte?
michel 15172

ahojda

21.3.2004 20:30:37
Holky jsem tu taky jen na skok. Musím přichystat všechno do školy, přes den to nezvládám. Potom příjdu, teda až po superstar.

Mončo, dám Tě do přátel, ale neznám Tvé uživ. jméno. Napiš mi ho a hned tě "uložím".

Jani, já budu používat Tvoje slova - budu říkat, že si Betka vybírá barvu vlasů. To se mi strašně líbí. Nevadí, že se opičím?
Jinak kostýmy z karnevalů jsou moje "autorské" práce. Nejvíc mi dala zabrat ta slunečnicová čepice. Ale co by člověk neudělal pro děti, že jo?

Boni, dáš mi vědět, jak jste dopadly po konzultaci s doktorkou s tím plaváním? To mě hrozně zajímá. Když totiž Míša poprvé dostala laryngitidu, tak už ji doktorka plavání zakázala. S Betkou jsem proto ještě ani nezačala chodit, docela se toho bojím, navíc Betka má mnohem větší potíže než Míša. Tak by mě zajímal názor ještě jiného doktora, i když já byla u třech a všichni se shodly na stejném.

Ivčo, super fotečky. Hlavně ta, kde má Dáda plavky. Ta nemá chybu.

Re: Re: Re: Re: nedělní odpoledne

21.3.2004 20:22:36
Pěkný večer Boni, to se máš že máš dobrý zvtah s tchýní. já ani nahodou měla štěstí že přišla na oslavu ale byla tu jen půl hodinky vypily kafe a mazali pryč a to má v červnu švára(její syn) svatbu a ona tam chce ject až v sobotu ráno a odpoledne domů. a je to z Č.Krumlova do Poděbrat. ale už ji neřešíme.
bud ráda že Honýsek ještě nechodí. nemusíš pořád za ním běhat když jde úplně na opačnou stranu než chceš ty. taky ráda zvpomínám jak chodil venku za ruku to byla pohoda.
Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: Re: Re: nedělní odpoledne

21.3.2004 20:13:16
jen na skok, My budeme Boni taky koukat na Superstar, máme tam našeho Děčíňáka, tak koukejte. Holky běžím za Pipinkou, protože ne a ne usnout, řádí, jako ďas.
Boni, Honzík 10 let + Alžbětka 7673

Re: Re: Re: nedělní odpoledne

21.3.2004 20:07:58
Ahoj holky!

Náš mrňousek také ještě nechodí. Tedy nechodí zatím sám, jinak capá už i za jednu ručičku, ale vůbec to neřešíme. Až začne sám, tak začne. Nebýt babičky, která do toho pořád rýpe, že by už měl chodit, tak nemáme problém.

V týdnu jsem byla s prckem ve městě, tak jsme utráceli. Bylo to fajn, protože jak byl nemocný, tak jsem dlouho takhle nikde nebyla. Na plavčo ještě nejezdíme a zítra jdu s doktorkou vyřešit, zda vůbec jezdit kdy ještě máme. Taky jsem se sešla s kámoškou a její o 3 a půl měsíců starší holčičkou a obě jsme měly golfáče, což dnes teda vůbec nehrozilo. A v Carrefouru, teda alespoň v našem olomouckém, mají velké slevy na Pampers plenky i ubrousky.

Když tu tak píšete, jak dobře vycházíte s tchýněma, tak si tak říkám, že ta moje mě má ráda, já ji také, ale problém je v tom, že jak nám do ničeho nekecala, tak teď pomalu začala a docela mi to leze na nervy, jak jsem na to nebyla zvyklá. A taky je hrozně staromódní, něco nového koupit na sebe, tak to neřeší vůbec, někdy - skoro pořád bych se za ni styděla, v čem chodí oblečená. Nejlepší jsou pro ni na doma kamaše a zástěra. Je vcelku hodná, ale pořád jen pracuje a nic z toho nemá, nic si neužila, nikde nebyla. A tchán - to je kapitola sama pro sebe. Jen reaguji na to, že Janča s Filípkem jela na týden ke tchánovcům. Já bych se asi zbláznila.

Holky, já bych už tak chtěla jaro. Teď jsem se tak tím teplem namlsala, že se s tou zimou nemůžu nějak smířit.

Budete koukat na "Superstar"? My jo, jsem zvědavá, jak to dnes dopadne, mám tam svého favorita.
Tak pa.

21.3.2004 19:38:00
Ahojky tak už je večer. u nás to taky pořád řádí a začalo i pršet hruza byli jsme venku asi jen půl hodinky. zato zítra si to užijem musím roznést všechny letáky což je 1200kusů. V úterý jdem na roční a možná na očkování (Pája má teplotu 38,2 po odečtení tak nevím jestli nám ji daj) A pak vezu babičku 83letou k holiči což bude na celý odpoledne.
Michel děkuji za přítele jdu se hned kouknout.
My vlásky taky nemáme všichni se nás ptají kde jsme je nechali. tak jednoduše odpovídáme že si ještě vybírá barvu.
Monči tak aspon že váš nepršelo to by jste neviděli už vůbec nic i pohled z auta je pěkný když jste na pěkných místech což Teplice jsou.
zatím ahojky
Ivca a Dada 11358

21.3.2004 19:35:44
Ahoj holky,
kdepak jste?asi uspáváte co?!Dáda už usnul, spustila se mu pěkná rýma, tak snad se jí co nejdřív zbavíme!
Dala jsem do březňátek dnešní fotky.
Ivča
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 2273  [Dalších 2023 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.