| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 2273  [Dalších 2013 >>]
Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: nedělní odpoledne

21.3.2004 18:49:39
Michel, příjmi nás za kámošky...
Monča a Tydlínek 13846

Re: nedělní odpoledne

21.3.2004 18:45:37
Ahoj Michel a holky, jsem tu z výletu, ale jen na chvilku, čeká mě večeře a koupání. Michel, to nefoukal na Sněžce orkán, ale byl tam nějakej orgán, říkali to dnes v rádiu a v rádiu mají vždycky pravdu. Holky, byli jsme nakonec v Teplicích, nádherné lázeňské město, celé jsme si ho prohlídli v autě, protože tam foukal taky nějakej ten orgán :o)
To byl takovej vítr, že jsmenemohli ani vylézt z auta, tak jsme se jeli podívat, kde je tam botanická a jeli jsme do Olympie a pak do Ústí nad Labem, měli jsme tam obědnanou bambusovou rohož Týně ta postýlku, pprotože od zdi dost táhne.

Holky musím běžet, tak večer, jo?
michel 15172

nedělní odpoledne

21.3.2004 14:50:43
Tak holky, manžílek mě konečně pustil k PC. Už ho mám jen pro sebe, hurááááááááááá!!!

Koukám, nikde nikdo. Tak mám aspoň čas přečíst dnešní příspěvky. Vůbec jsem to kvůli manžovi nestihla.

U nás je pořád pěkně větrno. Dokonce hlásili, že na Sněžce v noci foukal orkán - no to se nedivím, že u nás lítalo prádlo. Na Sněžku vidím z okna, je to od nás co by kamenem dohodil.
Ten Trautenberk provedl asi pěknou kulišárnu, že se Krakonoš zlobí - ale zřejmě je to podobné po celé republice, že jo?

Mončo, zkusím ten šampón s těmi klíčky, díky za radu. Strašně Vám holky závidím ty Vaše vlasatý děti. I když na druhou stranu, když si představím naší Míšu, ta byla asi do 1,5 roku plešatá, a když ji vidím teď, tu hrůzu co má na hlavě....
A to ještě nemám v albumu fotku, když jí bylo asi 2,5, to vypadala jako "kubánec". To jsem někdy i vzpomínala na to, jak byla plešatá. Doufám, že s Betkou se to nebude opakovat.

Mončo, jakýpak je (byl) výlet? Kdepak jste nakonec byli?

Holky, já jsem teď na chvilku zavítala k letošním dubňačkám, a naladila jsem se od Vlaďky, ona psala, že si dává palačinky s broskvema, se šlehačkou a grankem. Nedaly byste si? Mňam, já hned, ale jsem líná smažit ty palačinky. A pro hotovky se mi nechce. Ježíši, já jsem pořád tak líná. Ale to bude asi tím větrem.

Jdu si alespoň uvařit kafíčko a ještě kouknu, jestli tu náhodou některá nejste.
michel 15172

Re: Re: Re: překvapení

21.3.2004 12:27:46
Holky jsem mezi Vámi.

Jani, už jsi "můj přítel". Adresa mých stránek je rodina.cz/obstici.

Ivca a Dada 11358

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: neděle

21.3.2004 12:00:27
Ahoj holky,
právě tatka navlíkl Dádu do mých plavek, večer vám ukážu fotky, vždycky vymýšlí blbůstky, nakonec mu dal punčochu na hlavu a oba se mohli potrhat smíchy, Dáda totiž krámoval u mě v šupíkách a našel plno věcí :-)
Tak Pavlík už má oslavu za sebou, my se chystáme ve středu s kamarádama dětičkama, bude nás tu asi 8 dětí s maminama, jinak s rodinou budeme slavit v sobotu.Mám nakoupené balonky adt.tak v úetrý až Dáda usne budem zdobit obývák.Tak pa vyrazíme s Dádou ven nebo zas převrátí byt na ruby, už je zase v šuplíkách a krámuje fotky.
papa jo a Dádovi taky pěkně narostly vlásky a má prstýnky!kudrnáč!
Jana,Pavlík 03/03 Vojtík 08/05 6154

Re: Re: překvapení

21.3.2004 11:22:51
Michel prosím taky o přítele jestli by to šlo. Já jsem si totiž vždycky když tu byl někdo nový tak jsem si napsala jak se jmenuje a ¨kdy se narodil hrozně se mize začátku pletla jména tak mám takový soukromý seznam s datumem a odkud jsou i adresu albumu. já jsem hrozná vid.
Co jsi ji provedla Mončo? je tu jeste nedko nebo jen my tři se tu střídáme. Ostzatní asi vaří já mám ještě ze včerejška. už musím taky z netu mám tu segru a tatu surfovala 2hodiny. tak pa večer
michel 15172

Re: překvapení

21.3.2004 10:07:42
Zase tu na skok jsem. Asi pošlu manžílka odpoledne k babičce, ať mám volno.

Mončo, albumek mám na rodina.cz/obstici, ale napiš už. jméno, mám ho pro přátelé. Hned Tě k nim dohodím.

Teda tolik tu je ještě dětiček? To já ani nevím. Všem, všem hodně sluníčka a ať si užijou svý narozeninky.

A kdy se vůbec Jana vrátí? Jela na celý týden? Mončo, tak to vymysli, podle toho, co jsi "provedla" mě, to bude asi pěkná kulišárna, co?

Musím zase jít, tolik spěchám s příspěvkem, že jsem zapomněla, co jste psaly, a manžílek hučí" ať "vypadnu".
Tak na chvíli papa
Jana,Pavlík 03/03 Vojtík 08/05 6154

překvapení

21.3.2004 9:41:44
Moni to by jsme mohli ale moc nám toho nepůjde protože jsme jen přátelé.ale něco by se dalo.
u nás byl a je ještě velký vítra taky jsem chtěla dát prádlo ven a nokonec skončí doma na sušáku. mám strach že ulítne.
Michel ještě je dost narozenin i když tu maminky moc nejsou Berus se zuzankou se taky ozvali až ted měli narozeniny 19.
do konce měsíce jich je ještě 10dětí. to je něco
to je škoda že tě manžel nechce pustit na PC manžílka to moc nebere ale chci ho naučit aspon na chatu aby mi nevičítal že tu pořád sedím jen já.
Monča a Tydlínek 13846

nedělinka

21.3.2004 9:37:09
Jo ještě jsem ti nepochválila novou ikonku Michel, je taková jarně naladěná, tak už by snad mohlo to jaro přijít...
Holky jdeme na výlet papáček
Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: neděle

21.3.2004 9:33:40
Michel, ty máš albumek, viď? nahoď adresku, ať si vás můžeme prohlídnout ještě jednou? Nebo spíš, jak tam dáš nové fotečky, já budu vaším kamarádem a uděláme tak ynějaký mejdan, holky březňátkový, měli bychom připravit Janče, až se vrátí nějaké překvápko na albumku, co vy na to? já nějakou kulišárnu vymyslím, jo?
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 2273  [Dalších 2013 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.