| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 6058  [Dalších 5958 >>]
Lenka, Honzík a Kubík 12012
2.1.2007 21:57:04
Tak se hlásím zpátky - konečně nám po tááák dlouhé době jde internet - byli jsem přes celé svátky bez připojení, tak jsem vám ani nemohla popřát hezké Vánoce ani hodně štěstíčka do nového roku, tak se na mě nezlobte. Moc jste mi všechny chyběly, ani nevím, co je tu nového, tak jdu zkusit juknout kousek zpátky.
Jen jsem zahlídla něco o nové diskusi - oč jde?
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 8793
2.1.2007 19:17:14
já na nové diskuzi nevidím nic špatného, je fakt, že jsme zvyklý tady, ale anonymy tady mě tedy hooooooodně vadí, je fakt, že tady se to moc neděje, ale na jiných diskuzích kam chodím dost silně
stejně,když jsme chtěli něco napsat co není pro jiné oči tak jsme museli do deníku
a rodina dle mého už není to co bývala
Petra+2 9023
1.1.2007 20:35:57
naše obrovská formule na dálkový z Teleshopingu taky drží už 2 roky, ale větráme jí velmi zřídka...
Kačka + Eliška + Anička 11839
1.1.2007 20:28:17
Ivko, holky jsou lepší, ale pořád nic moc. Andulka pořád rachtá, dneska už měla celej den teplotu jenom 37,5 a Eliška už nemá teplotu, ale ještě není OK a tento týden ji ještě do školky nedám.

Mě zase bolí šíleně břicho, jako když mi praskla cysta. Ještě jsem to nedostala, ale MS bolesti mi to moc nepřipomíná.

Díky za optání.

Jo a auto na dálkový - už jsem tu říkala, že máme to veliký a rychlý - pořád funguje a venku vydrží fakt dlouho - takže ho bereme na krátký procházky!
Petra+2 9023
1.1.2007 20:12:57
Čauves, já jsem děsná konzerva, mně se víc líbí tenhle server, ale je fakt, že mohli něco udělat pro zrychlení, je to tu občas na dlouho, to jsem si ani nemusela pořizovat rychlejší připojení, není v tom rozdíl... O budoucnost tohoto serveru se vůbec nebojím, je tu tolik lidí, že určitě bude žít dlouho, i já sem chodím dál na další 3 diskuse :-)
Ivko, co máte za značku bagra? A je to dálkové ovládání bez šnůry? My máme Dickie traktor, se šňůrou a zatím maká... Jen zatáčení koleček na jednu stranu trochu vázne... Do reklamace šel zatím jen mikrofon :-(
Ivka+3 14238
1.1.2007 18:03:18
A tu hrubku prosím přehlédněte, jo? ;-)
Ivka+3 14238
1.1.2007 18:01:38
Ne, Kači, ne že bych si nechtěla zvykat na něco nového, naopak, já mám změny ráda, ale právě je to o tom, jak jsou ty servery placené - reklamou. A čím víc návštěvníků, tím víc peněz. Přijde mi to, že když jsme se díky Rodině seznámily, tak by z toho měla profitovat Rodina a ne nějaký jiný server. Ale zase je fakt, že nám SZ nabízí něco víc než Rodina, takže jednoduše zapracovala neviditelná ruka trhu či jak to ten Klaus s oblibou říká ;-)

V každém případě půjdu tam, kde vás najdu (tedy hned poté, co mi Maybe schválí přístup, ale ta je asi ve výru oslav nového roku a u počítače ještě nebyla :-) ), nejde mi o server, ale o vás!

Tak se zatím zeptám tady, co Kačky holky a jak se Nithík spokojený s tím autem na dálkové ovládání? Nejezdí to moc rychle? Jde mu to s tím? My jsme dopadli s bagrem přesně tak, jak jsme očekávali - už částečně nefunguje. V ovladači je nějaká plastová součástka, která se zlomila. Zatím se snažíme sehnat součástku (nebo spíš součástky) novou, aby jsme měli na výměnu. Mišáka bagr moc baví a na netu jsem nic podobného kvalitnějšího nenašla. Vlastně ty bagry ani moc v nabídce nejsou, je jen jeden větší od stejného výrobce (=stejný ovladač, stejný problém) a pak ještě jeden, ten je taky moc velký a navíc stojí asi tři a půl tisíce, to už je nesmyslná cena. Kdyby jste některá nerazila na nějaký bagr na dálkové ovládání, dejte mi prosím vědět. Díky.
Daniela+Nithi 15108
1.1.2007 16:08:08
Kacko,tomu rikam pristup, zenska!! ( smailik palec nahoru!)
Kačka + Eliška + Anička 11839
1.1.2007 15:03:23
Ivko, to je jako když si koupíš první T-mobile a pak nechceš přejít k Vodafonu, protože jsi ho měla první. Mně na tom nic nefér nepřipadá. Tyhle servery jsou placený reklamou a čím víc účastníků, tím víc reklamy a peněz. Tak proč nepodporovat něco, co nám vyhovuje víc?
Petra+2 9023
1.1.2007 13:50:37
Ahoj Ivko, také ti přeji všechno nej... do nového roku! Také je mi to trochu líto, nerada si zvykám na nové věci... ale je fakt, že zamčená diskuse má zas své výhody...
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 6058  [Dalších 5958 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.