| Petra+2 | 9023 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... jsem zpet29.10.2005 0:14:32
to je zajímavý, my měli alergii zas na Pampersky...
měla jsi Huggies Superflex? používám je pro oba a v pohodě... za ty soft and dry bych ruku do ohně nedala, ty byly divný. A právě ty pětky nám nikdy neprotekly. tak si to zítra užijte! dobrou P. |
| Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 | 8793 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: ... jsem zpet28.10.2005 22:50:50
No pití neřeším, tedy spíš v tom, že ho do pití kvůli těm ledvinám nutím, takže mu dávám hodně pít i před spaním. Těsně před tím obědvá a to vypije lahvičku, takže asi tak.
Šaty nemám, do kostýmku se nevejdu, tak jsem to přestala řešit a půjdu v černých lacláčích a přes to si vezmu šifonovou blůzu. A do bot se nenarvu, tak nevím. Jo a pleny mu dávám pětky, používáme pampersky a ty mu menší nejsou. Ale když má hugies tak mu stačí čtyřky. Ty jsme přestali používat, protože měl alergii. Jo svatba je zítra. Já to motám všechno dohromady. |
| Petra+2 | 9023 |
|
|
Re: Re: Re: Re: ... jsem zpet28.10.2005 22:31:17
Simčo,
tak proč mu nedáváš ty pětky, ty zachytí mnohem víc... Martí si taky říká až na poslední chvíli. Auto a polední spaní vychytáváme tak, že se jde vyčůrat těsně před tím, než jedeme - počůrává kolo nebo stromeček nebo po přečtení polední pohádky. Máme tu vedro, dneska byl úplně zpocenej. Vlasy mokrý! A před poledním spaním mu nedávám moc pít. Tak už si odpočiň! Svatba je zítra? Jaký máš nakonec šaty? Jdeš za svědka? Kde to mají? To je otázek, co? P. |
|
|
Re: Re: Re: ... jsem zpet28.10.2005 21:48:56
Jo už vím, plenky.
Tak Matýs má paradoxně víc počůranou plenu přes polední spaní než přes noc. Přes den to tedy v devíti z desíti případů plena nezachytí, takže je na převlečení. A nahatej nespí, my tady máme docela zimu. No a v noci. V týdnu se mu poprvý povedlo, že jí měl suchou, ale asi to byla náhoda. Jinak jí má taky prochcanou a zatím to nevypadá, že by se jí zbavil. Co se týče auta, tak na kratší cesty, tedy takových třicet kiláků jí nedávám, na cestu do Prahy už jo. Jinak u něj je blbý, že si říká v poslední chvíli, takže kolikrát s tím autem nestihneme ani zastavit. |
|
|
Re: Re: ... jsem zpet28.10.2005 21:44:39
Tak mám hotovou česnekovou, křenovou - ta vypadá, že nepůjde použít, je nějaká řídká, nivovou a chtěla jsem udělat banánovou, někde jsem našla recept a vypadá to dobře, ale nemám ořechy, tak se na to vyprdnu. Pak udělám s klobásama a hermelínový a dvoje chlebíčky. Tý jo, já abych vstávala ve čtyři. Tááák strááášně mě dneska bolí nohy, ale fest. To jsem ještě nezažila. A to jsem nikde nechodila, ale řekla bych, že je znát, když chodím po dlažbě v kuchyni, že je to tvrdý.
Jo ten termín mám 10.1. na to jsem zapoměla reagovat a na utz jdu příští pondělí. Myslím sedmýho. Puzzle vůbec nekomentuju, u nás ani náhodou. Zatím nechce ani říkat barvy, zato umí spočítat kolik má rukou, kolik jede aut atd. Ale jen do pěti. A jen když chce. Jo Dani neřekla jsi, co manža považuje za normální jídlo. Co jsem to ještě chtěla, no prosím, už to zase nevím. Tak jdu uklidit a jestli ještě někdo bude, tak se objevím. |
| Petra+2 | 9023 |
|
|
Re: ... jsem zpet28.10.2005 21:21:54
Čau Milko, už jsem myslela, že s námi nemluvíš!
Martí má plenku taky jen na noc. Někdy je počůraná, někdy ne. Přes den jí nechce a v poledne chce spát dokonce nahatý, jen v tričku! Ve středu jsem mu chtěla nandat Pull-upsku, když jsme jeli do té Prahy, abych někde nevyskakovala na dálnici a nenechal si jí nasadit, prý ho škrtí... dopadlo to dobře, vydržel až do Prahy. S kaděním zas vydržel až domů :-)) Šikulka! P. |
| Milka+4 | 7376 |
|
|
... jsem zpet28.10.2005 20:16:28
Ahoj, tak jsem po temer tydennim pobytu u tchanu zase zpet doma. Predelavali jsme zachod (v nasem podani: vybourali, zabudovali nadrz, zazdili, obkladaly atd... a vse temer sami). Uz mam skoro abstak po internetu ;-D
Procetla jsem jen par prispevku zpatky, protoze mam spoustu restu v e-mailech atd. Ondra nam usina skoro sam, jen chce, abysme s nim byli malinkou chvilicku. Kdyz pak ten, kdo ho uspava, odchazi, tak si Ondra jeste rika "posli ..." a tak se na nej jde podivat druhy z nas a tim je to hotovo. Ovsem nekdy v noci (tak ve 3- 4 hodiny) prijde k nam do postele, nekdy o tom ani nevime, a spi s nama az do rana. Asi ho to nocni cestovani budeme muset odnaucit, ale ted se mi do toho moc nechce. Jak jste na tom s plinama? Ondra ma stale na spani v noci a rano byva pocurana (i kdyz ne uz tolik, ale kdyz ho v noci probudim, aby se vycural, tak nikdy nechce ani sednout na nocnik). |
| Daniela+Nithi | 15108 |
|
|
Re: Re: Pátek28.10.2005 20:09:40
Cauves holky,
jsem jen na skok. Maybe, hezky jmeno jste vybrali. No vidis, s tema plinama... To jsou o cislo mensi nez ma Nithik, ty ho trochu tlaci. Holky, dekuji za pochvalu ikonky ( konecne... ba ne...srandicka)... a pochopeni stran manzela. Jsem si s nim opravdu vcera promluvila a i ja si myslim, ze nahodou dopad docela dobre. Jist z podlahy se tu neda a jak znam jeho tak by jeste dodal, ze stejne neni co... no nic. Promluvila jsem si s nim, uvidime... kdyz tak vam pisnu do denicku. Vlastne se na to tak nejak chystam, potrebuju to nekde ventilovat, nemam kde. Ael manza je tu za pul hodky, musim jeste vytrit, uvarit rejzi... uvidime po vikendu kam se to pohne. Chjo. Maybe, posli adresu!! Plisss. Simo, koukam, ze jsi taky strucna.. No bodejt ne. Takovy prace. Brrr. I ja mam obcas stavy kdy tu jen cucim do bedny. Peto, pekny ritualky mate. Jesteze Karolinka je zlaticko. Ivko, to je dobry, manza ztratil boty uz dvakrat... Z toho at si kamaradka nic nedela. Ale stejne, lidi dneska cmaznou vsechno. Jeee, jeste jsem minule zapomela obdivovat Misaka s puzzlem. To byl teda vykon. To by Nithik teda nezvlad. Ani nahodou. Tak ho jdu strcit do postele a makat. Packo. |
|
|
Re: Pátek28.10.2005 19:51:45
No tak to my jsme na tom asi nejhůř, s Matýsem už víc jak půl rok musí chodit někdo spát. Kromě poledne, to usne sám. A když jde večer se mnou, tak spí se mnou i v posteli.
My jsme objeli hřbitovy, vrátili se asi před půl hodinou a já tady ted sedím, čučím do pc a nic nedělám. Ivko já to říkám pořád, že máš patent na výchovu. Ach jo, já jsem sklerotik, chtěla jsem ještě něco napsat, no doplním večer. Nebo v noci. |
| Petra+2 | 9023 |
|
|
Pátek28.10.2005 19:35:10
Martí taky chodí ke mně do postele k ránu... jinak večer musí usínat v mé posteli asi s deseti plyšákama, čtyřma polštářema, musí být otevřené dveře do obýváku, kde musí svítit světlo, musí na mě vidět, když ty dveře přivřu, tak za chvíli se objeví duch :-) a nenápadně ty dveře zas otevře... to je fakt rituál! O půlnoci ho přenášíme do jeho postele a v šest ho tam mám zpátky :-)
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.