| maybe | 13335 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ctvrtek28.10.2005 19:27:21
Jo, to se tak nekdo ma,ty moc neprovokuj s tema babickama!
fakt se ti to jmeno libi? To jsem si ja takhle pozmenila, mamce se to vubec nelibi. Jsem pitoma, s tema plinama...co jsem to placala s tou velikosti? Sebi ma 2T-3T.. my uz mame jen ty pull-upsky na spani. Vidite, jak mi uz mozek trouchnivi.A to mame jeste tyden do odletu, se zblaznim. |
| Ivka+3 | 14238 |
|
|
pátek večer28.10.2005 19:25:30
Ahoj holky, moc vás všechny zdravím!
Jsem se od středy neozvala, nejdřív jsem nějak neměla náladu, pak čas. Normálně, co se mi při návštěvě kamarádek stalo: bylo to úplně super, tak fajn jsme snad ještě nikdy nepokecali, byly tu asi 4 hodiny, všechno v pohodě až do doby odchodu, kdy Eva zjistila, že před naším bytem nemá své boty. Normálně jí někdo ukradl její tři dny nové podzimní boty! Taková blbá tečka za pěkným večerem, jsem si to vyčítala, my si normálně necháváme boty venku, nikdy se nic neztratilo, no a te´d tohle. Celý večer jsem z toho byla rozhozená, pak mi došlo, že jsou to JEN boty, že je přece nesmysl se tím trápit, že se dějí horší věci, tady jde jen o peníze. Ráno jsem volala kámošce, ona to naštěstí vzala úplně stejně jako já, že prej "zase nová životní zkušenost" a že její přítel z toho měl velkou (škodolibou) radost, protože ona už své staré boty vyhodila a on jí říkal, ať je ještě nechá, co kdyby nové boty reklamovala... Jinak u nás nic nového. Dani jsem chtěla pochválit novou ikonku a politovat ji za přístup manžela :-( Já bych si s ním na tvém místě normálně promluvila, on si asi ani neuvědomuje, jak ti svým jednáním ubližuje. Já jsem situaci vyřešila hned v začátcích našeho společného bydlení, prostě jsem Luba upozornila, že holt nejsem jeho maminka (kuchařka, která je ochotná pro své tři syny vařit i tři různá teplá jídla denně), takže teplé večeře budou spíš výjimkou než pravidlem, že špinavého nádobí se může dotýkat bez nějakých vážných obav o své zdraví, že vlastníme vysavač, který se používá tak a tak... Celkem v lehkém tónu, ale pochopil ;-) Fakt je, že te´d, co jsem byla na mateřské, jsem ho hodně rozmazlila, prakticky doma nedělal vůbec nic, kromě teda práce kolem dětí (jsou i jeho, žejo), no a občas uvařil. Te´d se situace zase změnila, ale i tak jsem radši, když vezme děti ven a já můžu v klidu uklízet, než kdyby jsme se tu snažili uklízet společně s dětmi. Símo, tobě ty jednohubky nezávidím, s tím je vždycky děsně práce! Já bych asi ani nevymýšlela moc různých pomazánek, nechala bych třeba jen tři druhy a pokaždé ozdobila něčím jiným. Jinak z pomazánek mám nejradši sýrovočesnekovou, něco jak popisovala Maybe, ale jen strouhaný sýr, česnek a majonéza, no nejlepší stejně je koupit ji hotovou v Carrefouru... Maybe, tobě jsem si písla o adresu stránek a ještě jsem se chtěla zeptat, jak je to s tou autonehodou, určitě je to v pořádku, žejo? Kdo to tu vzpomínal příchody do postele, jo Maybe, že jo, tak nám dvojčata taky chodí do postele, takže buď ráda, že k vám chodí jen jeden. Navíc Lucka si nedá vysvětlit, že když se sebou dotáhne i kravičku, tygříka a Šušinu, tak fakt už tam není k hnutí :-( Jo, Dani, pod ledničkou a sporákem vytírám tak max. při malování, jinak s nima nehýbu. Se mnou by to ten tvůj asi moc dobře nechytl - má štěstí, že narazil na tebe. A klidně mu to řekni, ať si tě víc váží! |
| Petra+2 | 9023 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ctvrtek28.10.2005 19:11:03
Ahojky,
Martínka si vzala na noc babička, táta šel na noční a Karolínka už spí! A máma má veget :-))) To je paráda, škoda, že musím překládat nějakou blbou svářečku :-( Mohla jsem koukat na Harryho Pottera. Vůbec teď nechápu, jak jsem mohla nezvládat jedno dítě... to je takový žůžo, když mám jen jedno! Maybe, moooc hezké jméno jste vybrali! Už to neměňte. S tou servírkou - to jsi jí řekla dobře, hnusný jídlo a ještě se rozčiluje! Výměna manželek s tím psem byla drsná, co? Už jim ho vzali tuším... Předposledně tam byla nějaká mamina, co chodí sem na Rodinu na "Krkavčí matky". A tipujte na Símu... kdy máš přesně termín?? Já vím, že to bylo kolem mých narozek. Martínka do Huggies čtyřek sice narvu, ale nepojmou noční čůrání, i když, včera byla plenka přes noc suchá! Karolínka má ty čtyřky taky a má je pomalu pod pupíkem. Proti ostatním mimčům na srazu byla obřík :-) Tak já jdu makati... Určitě ještě nakouknu, zda je něco nového! pa Petra |
| maybe | 13335 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ctvrtek28.10.2005 17:53:35
Simo nohy nahoru, k tem pomazankam si koukej sednout!
Zas bud rada, ze jsi aktivni, alespon budes do porodu v kondici, ale fakt to neprezen, jo? Kdy mas UTZ? |
| Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 | 8793 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ctvrtek28.10.2005 16:59:52
Holky já taky nejsem nadšená, ale ségra mě taky dělala jednohubky na svatbu, tak se musím překonat. Tedy mě to ani nevadí, já takový věci dělám docela ráda, pokud po mě někdo nechce péct koláče, ale nějak nedokážu sladit Matyáše a tyhle věci. Do toho to tu pořád máme v rozkladu, Radek hlídat nechce, protože našim dole opalujou okna, naše mami zase fofruje aby si uklidila po té přestavbě než půjde do nemocnice.
No ted to jde, já mám spíš strach z tý doby až bude mimo, dvě domácnosti, Matýs, pořád mám nějaký doktory a Radek mě fakt teď nefunguje, ani se nemůže vzít dovču. Já se jen modlím, abych kvůli něčemu nemusela do nemocnice, zrovna dneska jsem zjistila že mě děsně začly otýkat nohy, nevejdu se do bot, nevím co si vezmu na svatbu, a internista mě tím strašíl, že by mě kvůli tomu tlaku při otocích poslal. To bych ho snad musela dát do školky nebo fakt nevím, protože nikoho jinýho nemáme. No nic, jsem si postěžovala. Maybe to s tou restaurací je dobrý, aby se servírka hádala kvůli tomu, že dostala malý spropitný. Neměli jste jim dát nic, když to bylo hnusný. Jo a pleny nosí Matýs pětky, váhově by byl taky na čtyřky, ale má pampersy a ty jsou čtyři plus dost nízký na jeho výšku. Ale třeba hugies má taky čtyřky. To oblečení na šest až devět měsíců, no nevím, na té fotce fakt vypadla pěkně a už je to od jara. Jdu mrknout do deníku a nakrájet si nějaký věci na zítra, rohlíky, klobásy, sýry a tak. A večer se vrhnu na ty pomazánky. |
| maybe | 13335 |
|
|
Patek28.10.2005 15:23:08
Jsem zaktualizovala nazev prispevku:-)
a pridala denicek. Jo, vsimla jsem si ty tvy ikonky, to vis, ze jo, akorat jsem zapomnela to napsat. Takovy krasny dite jako je Nith (ja mam holt slabost pro tu tmavsi plet)by zaslouzilo IKONU!:-) Napsala jsem vam, ze mi Sebi spi na velky posteli? Konecne pochopil. Co nechci pochopit ja, ze ted v klidku vyleze v 6 rano nebo driv a jde si ke mne do postele, on obcas usne, ja uz ne. Mala postylka je uz v loznici pripravena:-) |
| maybe | 13335 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ctvrtek28.10.2005 15:19:16
Hmm, tak ja toho cetla moc i nejaky homeo clanky (chodi mi emailem) a fakt tam ta sila ani jako antivir.leku neni uvadena jako neco super. Fakt je kazde info jine, ja se snazim vybrat takovou tu stredni cestu. Navic, my sice budeme v provincii, ale ve velmi slusnem hotelu, do nejakych vesnic atd. vubec nezavitame.
Zni to asi hrozne, ale uz jsme unaveny. Bereme vitaminy, Astragalus (ten je taky na podporu imunity), pak neco na strevni mikrofloru a jeste Airborne. Jeste mam Jet Lag tablety, to jsem zvedava, jestli to zabere:-) Ja normalne nemocna nejsem a manzel taky ne, holt sazime na zdravy korinek:-) |
| Daniela+Nithi | 15108 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ctvrtek28.10.2005 14:55:17
Maybe, Tamiflu neni vakcina proti ty chripce. Je to antivirovy lek, ktery zabranuje rozvoji te nemoci a je to doporucovany WHO a vsemi odborniky jako jediny mozny "lek". Problem je, ze ho je ted malo, jezto ho vsechny staty zkupuji a zrovna vcera jsem cetla, ze farmaceuticka spolecnost ROCHE uz ho nebude dodavat do USA stejne tak jako do Kanady protoze po nem je ohromny zajem a oni ho musi dodavat i jinam,ze...
|
| maybe | 13335 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ctvrtek28.10.2005 14:45:59
Dani, ty deti z decaku jen vypadaji,tvaricky maji kulatoucky ale to je vsechno... nase mela nabaleny asi 4 svetry a bundu na foceni. Oni je tam hrozne navlikaji, coz je zas extrem proti amiku. Ti si vezmou zimni bundu a diteti nechaji bose nozicky...Vsechny, ale naprosto vsechny deti z Ciny maji podvahu, dokonce je tu pediatri hodnoti podle specialnich tabulek, protoze by je ani nemohli nikam zaradit do americkych. Jdu neco zapsat do denicku, pak musim skocit udelat nejake mile ve fitku.
|
| maybe | 13335 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ctvrtek28.10.2005 14:41:51
cha, jidlo ze skoly...hamburgery a pizza a navic hnusna...vy nevite, jak se tam mate:-)!
Dani, jsem si vpomnela na Tamiflu...ja jsem se ani nedala ockovat proti normalni chripce. Co jsem naposledy precetla, a ze to fakt sleduju, Tamiflu mozna zvysuje imunitu,ale na ptaci chripku stejne nepomaha. No nic, mam zapakovany vlocky a pytlikovy polivky do Ciny:-)(a manzel aspon zhubne!) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.