| Daniela+Nithi | 15108 |
|
|
Patek28.10.2005 14:41:09
Simo neblbni, nepredri se! Ja ti s obcerstvenim moc neporadim. Ja bych nejspis koupila neco zmrazenyho v krame a bylo by. Navic v tvym stavu!
Maybe, ja teda nevim, oni ti deticky z decaku asi budou hubenoucky, ale videla jsi nekdy cinsky miminka? Takovy OBRY jsem v zivote nevidela!!! Oni se zmensi az casem.. asi... ale jako deti jsou fakt velky. A co ten Purell a Tamilflu? Mas??? Ha, uz je jmeno pro Miu? Netrpelive cekame!! Hele, ja do restauraci moc nechodim. Teda vubec. My tak objednavame pizzu, manza skrblik JE a tak dava tak 10%. Nikdy po nas nikdo nevybeh a tohle byla asi fakt nejaka cu... ci jak jsi ji to nazvala. Peto, jidelnu chci takyyyyy! My by jsme se tam taky najedli. Hlavne kdyz bych mela tu ci tam oraz od vareni. Vlastne dneska se na to asi vyprdnu. Bude omeleta a nazdar. Furt naky stiznosti. Jee, jeste jsem zapomela komentovat moc hezky hracky pro Karolinku. Nithik jak Mates. Tohle ho vubec nebralo. On taky presel rovnou k autickum. Tedy trochu pozdejs nez Mates... Jeho hodne dlouho naplnovalo prso a noseni. Zbytek mu byl putna. Mimochodem me tez zlobi v noci. Normalne se budi treba sestkrat na kojo. Skoro ve trech letech! Tak jsem mu to dneska v noci vysvetlila, ze sorry a on to normalne vzal, otocil se a spal... Tak aspon neco. Teda asi dvakrat chtel abych ho drzela, ale to jde. Mam uplne bolavy prsa. UF. Vymenu manzelek jsem v CR videla jednou. Tu se psem. A jeste ne cely. Tady jsem to taky videla asi dvakrat a schodou okolnosti to taky byli docela extremy. Big Brother jsem taky jen zahlidla a ty lidi se mi vubec nelibili. |
| Petra+2 | 9023 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ctvrtek28.10.2005 13:22:43
Símo,
obdivuju tě, že s břichem a Matesem ještě takhle pečeš a vyrábíš jednohubky... proč si to ségra někde neobjedná? V Big Brother jsou ty lidi fakt šílený, nevím, kde je sebrali, já žádný takový neznám! To snad není vzorek české společnosti. Ti lidi z Vyvolených (obdoba Big Brothera) jsou mi bližší, ale taky tam perlí... říkám si, že je to asi tím prostředím. Výměnu manželek jsem viděla asi 3x, taky si tam dávají nějaké peníze na vedení domácnosti, nebo jak jsi to myslela Maybe? Jak říká Síma, taky bych sem nikoho nepustila dřív, než bych uklidila. Jsou tam fakt extrémy, na jedné straně šílenej bordel a na druhé straně vydesinfikovaná domácnost. Želví polévku možná zkusím. Símo, chodíme výjimečně (1-2x/14dní) s kastrůlkama do jídelny jedné střední školy, kde vaří naše známá. Je to fakt výborný jídlo, lepší než od babičky! ani kořeněný to není, dělají to pro děti... i když ne tak malé; takže Martínkovi to klidně dám. Musím přiznat, že ode mě tak dobré jídlo nemá! pa P. |
| maybe | 13335 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ctvrtek28.10.2005 12:54:43
me napadlo, kdyz nechces cesnek, utri Nivu syr s maslem a ten vlas.orech navrch, to je taky dobry.
|
| maybe | 13335 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ctvrtek28.10.2005 12:52:00
Tady ten porad taky bezi, ale rodiny ve finale dostanou urcitou castku penez, ktere jim ta matka podle sveho rozhodnuti prideli. Mamka mi nahrala jeden porad z Cech a to mi prislo opravdu jako extrem, ani jsem se nedodivala. Stejne s Big brother a dalsi, me prijde, ze si tam pozvali primitivy a kriminalniky, aby to udelali zajimavejsi. Proste uroven (i ta slovni)opravdu nizka, ne?
Holky, mame jmeno pro Miu...vcera jsem byla s manzou na veceri a uz jsem si rikali, ze to neni mozny rozhodnout se musime:-) Napisu vam to do denicku. Zazili jsme sok. Vybrali jsme si sushi restauraci ve stredu mesta. Prostredi spis barove, nicmene ciste. Ceny trochu premrstene. NIcmene, nevime, kolikrat se v nasledujicich letech nekam dostaneme:-)ze:-). My jime sushi zasadne syrove, takze ta ryba musi byt opravdu cerstva. Jedno sushi stoji tak okolo 2-3$. Dve z nich(tunak)byly hnusny,jen jsme kousli a nedalo se. Tak jsme je nechali na taliri.Pri placeni jsme na to upozornili,pricemz v dobrych restauracich je zvykem,ze se hostovi omlouvi a rozhodne do ceny nepocitaji.Oni zapocitali (blbych 6 $ navic).Tak si je manza "odecetl", ale servirce dal nejakych vic nez 15 % spropitneho, hele utrata byla okolo 70 $...Normalne jsme vysli na ulici a ta holcina za nami vybehla s tim, jestli s nami muze mluvit a co udelala spatne. Jsme vubec nechapali, o co ji jde. Tak jsme ji vysvetlili situaci,ona zasla a za nami bezela a kricela jeji kolegyne. Jecela,ze jsme ji dali male spropitne. Na ulici! A to jsem si pripadala jako skrblik! Fakt to bylo trapny, ve finale jsem na ni jecela ja, ze jsme ucet zaplatili vcetne spropitneho,proboha...Ignorovala me a dala mi najevo, ze jsem cizinka (obcas se to stava, i vas ne?Dani?). Jeste chvili jsem se drzela a pak jsem ji rekla, ze je cubka, jsem ujela no...Uplne nam zkazili cely vecer a co vic, i zaludek. Lezeli jsme s manzou v posteli a hekali, ty dalsi ryby urcite taky nebyly cerstvy. Vzdycky to pozname, tentokrat ne, no.. Tak jsem teda fakt meli hezky vecer:-) Tak, ted si pujdu nabrat do bufetu spousty ovoce a budu se lecit lehkou stravou. S tema plinama jste me teda dostaly...Sebi ma fakt cislo 3! Cin.holcicky jsou extremne hubene,myslim extremne. Vezu nejvic obleceni na 12 mesicu (to mi rekli, ze klidne muzu pribrat par kousku na 6-9mesicu)pro 18 mesicni dite, fakt! Simo, nevim, jestli je to vhodny, ale u nas vzdycky vedly cesnekove jednohubky. Hodne nastrouhaneho syra, hodne cesneku, trocha masla, sul,ozdobit kouskem jadra vlasskeho orechu. S tim dechem potom je to horsi,ale chlapi to milujou. Taky hubky ze sunky(nebo sun.peny) a ananas na ozdobu... syrova hubka s pulkou minirajcatka nebo olivou. Jeste si zkusim vzpomenout... A neupracuj se,mamco... jeste mrknu, stejne jsem pulku zapomnela, co jsem chtela napsat...furt mi je spatne,bleeee |
| Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 | 8793 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ctvrtek28.10.2005 7:40:03
No já u té výměny především nechápu, i když jsem třeba bordelářka, tak když mě tam má přijít cizí člověk a navíc kamery, tak bych asi smejčila celej tejden a ne nechat v lednici plesnivý věci atd. Taky to sleduju, i když tenhle týden jsem zmeškala.
A navíc mě tam není jasný, jak se potom všichni vzájemně napadají, co čekali? Tak jsem dneska vstala v šest a začla sepisovat co potřebuju na to občerstvení k ségře, co musím nakoupit a udělat a netuším tedy kdy to udělám. Budu dělat nějaký jednohubky, pomazánky, chlebíčky a tak. Máte někdo nějakej nápad? Zatím mám v plánu klobásový jednohubky, pak hermelínový, s nivovou pomazánkou, pak asi křenovou no a jsem v koncích. A chlebíčky asi klasiku. Takže sem s receptama. |
| Petra+2 | 9023 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ctvrtek27.10.2005 23:54:06
Ahojky,
jé promiň Dani, ikonka moc hezká, jsem si všimla, ale zapomněla komentovat!! No ti chlapi jsou dobrý, pořád aby člověk uklízel! Já jsem tedy stará bordelářka, podle mě se nemůžete řídit, ale pod lednicí a sporákem vytírám před Vánocema a po malování. Jinak ne... Občas sleduju taky Výměnu manželek (reality show, co si dvě ženy vymění bydliště na 10dní a žijou s tou druhou rodinou), tak si říkám, že mám v tomhle ohledu doma pohodáře, protože jak ti manželé buzerují manželky ohledně pořádku, to je fakt síla! Jeden tam našel někde jeden chlup a hned byl oheň na střeše... když mají psa, tak s tím musí počítat, ne? VV zpravodajství: Michal bere do Duelu Reginu! pa Petra |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ctvrtek27.10.2005 22:07:57
Jo a ikonka moc pěkná, taky budu muset udělat změnu.
Vždyt jsem se divila, kam se ti poděla. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Ctvrtek27.10.2005 22:06:59
No já jsem akorát ráda, že to nemám doma sama.
Zajímavý je, že ten můj vidí vždycky jen ten bordel co udělám já. Jasný, ale taky si ho po sobě uklidím, že jo. Kdežto ten svůj bordel nevidí a ještě ho uklízím já. Ale tedy jídlo mě přijde dobrý, co si představuje pod normálním jídlem? hambáče? Já teplý večeře nedělám, stačí teplý obědy, ještě dvě jídla denně, to by mě vezli. Jo když jsem u jídla, Petro ty pořád píšeš o jídelně, kam chodíš pro jídlo? A dáváš to i malýmu? Holky já ted dodělala čtvrtou dávku preclíků a mám dost. A to bych tu potřebovala uklidit. Tu svojí pidi kuchyni. A tááák se mě nechce. Ach jo. No a dneska tady skoro nikdo není, zrovna když já ponocuju. |
| Daniela+Nithi | 15108 |
|
|
Re: Re: Re: Ctvrtek27.10.2005 21:29:24
Ja ci takyyyy!!!! Tady je moje adresa : daniela_tulachova@hotmail.com
Holky, vy jste si snad nevsimly, ze mam novou ikonku! Vy jste ale vopice! Sebik nosi trojky, joo? To ma nejakou malou prdylku. To nosil Nithik tak v pul roce... Ted mu davam 15-18kg pull upsky. U tech mensich ( do patnacti kilo) si stezuje, ze prej ho to tlaci a tak vzhledem k tomu, ze maji po stranach tech suchac a ja jich tu mam prehrsel, tak mu je davam a povoluju, ale je to fakt tak, tak... Tak uz mam vyluxovano, poskladany pradlo, upecino od vcerejska... Nithik spinka a ja mam tim padem trosku casu na postezovani si. Predstavte si, ten muj nevdecnej manzel mi vcera rekl, kdy pry uvarim opravdicky jidlo. Co by jste si pred timto pojmem predstavily? Ja teda nevim. Vcera rostenky, dneska gulas, pred tim losos s omackou... Zadnej fast food, zadny frozen dinners... Kazdy den pripravena domaci tepla vecere. Tak mi ted povezte jestli je tohle normalni. Taky jsme vcera museli odsunou lednici, protoze za ni zapadl balonek, pochopitelne pod lednici napraseno, sem tam nejakej chlup a on prohlasil, ze mame v baraku bordel... Holky uprimne, kdy jste naposledy luxovaly pod lednici??? Ja ho podeziram z naky krize stredich let protoze to je furt neco. O vikendu scena s pudinkem. Mela jsem ho polozeny mezi sedadlama vepredu, tam je takovy misto na odkladani bordelu. Pudink byl akorat otevreny, Nithik ho odmitl snist hned co jsem ho otevrela. V jednu chvili jsem se sla sama podivat do obchodu, Nith sel dopredu "ridit" a kdyz jsem prisla a on prelejzal tak do toho pochopitelne slapnul. Tak jsem hned byla uplne blba, ze jsem to nevyhodila a proc to schranuju a nevyhodim to. Tak mu rikam, ze protoze to bylo cerstve nacaty, ale ted co do toho slapnul tak je to na vyhozeni a vyhodila jsem to. Nacez on zas zacal co to vyhazuju, ze si nevazim jeho prace a ze takhle daleko nedojdem. Fakt ho nejak posledni dobou nechapu. Tak! Dneska jsem se zas vykecala ja.... |
| Petra+2 | 9023 |
|
|
Re: Re: Ctvrtek27.10.2005 21:04:45
jo dobrý, taky jsi navrhovala čtyřky, si už nic nepamatuju!!!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.