| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 6474  [Dalších 6334 >>]
Petra+2 9023

Re: Ctvrtek

27.10.2005 21:03:41
Dani, to jsem Maybe říkala taky, dokonce bych vzala čtyřky, ale Sebi prý nosí trojky... Asi je v US jiný číslování. Karolínka má čtyřky a Marťas pětky, větší už nedělaj, bohužel, klidně bysme je snesli.
Jo Símo, tak platí, my tam půjdem asi na desátou a tak ve dvanáct bychom měli frčet. Marťas pak chodí spát. Myslím, že tam mají i polední přestávku stejně. Tak se těšíme. Marcelo, nepřidáte se?? 8.11. v 10h Jablíčko na Slovanech?
Maybe, Martí kouknul na tu vaši stránku a říká: "Budeme hrát hru, jak jezdí holčička na autíčku??", no, tak jsem ho zklamala...máte to hezký, fota jsem ještě nestihla.
pa P.
Daniela+Nithi 15108

Ctvrtek

27.10.2005 19:17:51
Nazdarek holky,
jen pr slovy... Maybe, kontrola...mas sbalenej Purell (dezinfekce na ruce) a Tamiflu (antiviral na ptaci chripku) ?????
Pliny cislo 2 budou podle me maly. Vzala bych jeste par cislo 4.
maybe 13335

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

27.10.2005 14:09:50
jojo, snazime se:-)
Hele, tak jsem to frkla do denicku, akorat zas musim prepocitat vahu AiXin na kila a miru prevest taky...ti amici...
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 8793

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

27.10.2005 14:07:38
Maybe díky, dorazilo.
Hele já to myslela tak, že mě přišlo, že to vidíš už optimističtěji, nevím, možná se mě to zdá, ale už to nevyznělo tak jako ty první příspěvky. Dokonce s humorem.
maybe 13335

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

27.10.2005 13:29:26
Simo, jsem ti to poslala...
Hele, ten denik, to jsou presne ty hormony ke konci tehotenstvi...anebo uz jsme tak zniceny. Jsem rikala, ze budu bojovat, tak se musim i psychicky pripravit...je to moc tezky,vis...
Jdu si na tebe tipnout do denicku a taky mrknout, kdo byl tenkrat nejbliz u AiXin...
hodim tam ten Peti tip taky.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

27.10.2005 11:41:40
Jo a na Matýskovi taky hodně nakupuju.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

27.10.2005 11:37:47
TEdy Petro ty mě dáváš, 11.1 a ještě 3,80 no potěš.
Tak nevím, jestli vás nemám nechat čekat až na porod, myslím s tím pohlavím.
Jablíčko je na těch slovanech? šla
jsem objednaná na půl desátou, ale vůbec neodhadnu jak dlouho tam budu, doufám, že do jedenácti bych vypadla, pokud to není na vás dlouho, případně bych písla sms jak to vypadá jestli budeme dřív
ale necháme to ještě otevřený, je to skoro za 14 dní, tak se pak domluvíme napevno jo
a koupím si od tebe ty homeo, tak je případně vezmi s sebou
Petra+2 9023

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

27.10.2005 10:33:41
Ahojky,
já tipuju Sáru - tedy holku :-) a narodí se 11.1. na mý narozky, vážit bude cca. 3,80kg a měřit 52cm.
Tak tipujte další, jestli Maybe nemá čas, tak to tam dohodím nebo se toho ujměte někdo jiný, já musím překládat! a sledovat VV :-)
Co dělá Milka? už tu dlouho nebyla...
Símo, něco je Lamaze, něco Sassy, Tiny Love, všechno mám z www.matysek.cz, je to tam asi nejlevnější. Karolínku to strašně baví, pro Marťase jsem tohle neměla. Ten měl nejradši hrazdičku a pískací gumový hračky. Lehátko moc nevyužíváme, Karolínce se v něm zatím nelíbí, na hrazdičku nedosáhne, když ji víc posadím, tak je tam hrozně skrčená, tak snad to bude lepší, až bude trochu větší. Ale prodávat ji nebudu, kupovala ji máma a ta chce všechny tyhle věci schovat pro bráchu, aby to pak nemusela kupovat znova. Bráchovi to je to šumafuk, sice mu je třicet, ale jestli kdy bude mít rodinu, to je otázka, zatím nemá ani stálou přítelkyni...
jo, 8.11. se mi to hodí, šla bys do toho Jablíčka? Martí mě pořád přemlouvá, abysme tam šli...
Dneska mi říkal: "Petrunčičko, pojď si se mnou hrát!!" to je zlatíčko, co?
Tak pá P.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

27.10.2005 7:41:28
Tak recept je tam, omlouvám se, já na to předtím zapoměla.
A já jí jdu hned udělat, dostala jsem na ni chuť.
Dneska musím upéct ségře na svatbu preclíky a jsem líná a táááák se mě nechce. A to mě čeká v sobotu hora jednohubek. Ach jo.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

27.10.2005 7:30:32
Maybe tak jsem si přečetla deník. Řekla bych, že přesto co píšeš, že z tvýho příspěvku už čiší víc optimismu nebo už jsi nad tím. Nebo se pletu? Oproti předchozím změna, asi je to tím, že se to blíží co?
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 6474  [Dalších 6334 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.