| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 6474  [Dalších 6324 >>]
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 8793

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

27.10.2005 7:20:43
Tedy to mě mrzí, já zrovna včera usnula s Matýsem a vy jste tu měly drbárnu.
Maybe polívku vrazím hned do deníčku.
Taky prosím poslat adresu na mail, mám ho pod přezdívkou.
Co se týče toho hlídání v domě tak naprosto souhlasím. Já byla včera dost na mrtvici, naše mami si uklízí pořád tu novou kuchyni, takže tam Matýse nechtěla a ten mě pětkrát za půl hodiny zdrhnul dolů, a to jsem měla zamčeno. bohužel už si odemkne a klíč máme jen jeden, takže se mě ho nechce vyndavat, už jsem tady taky takhle zůstala zavřená, protože jsem sklerotik a nevěděla jsem kam jsem ho dala.
Taky bych někdy brala hlídání, ale jak na to nejsem zvyklá, tak bych ho asi za chvíli scháněla. Mám na hlídání akorát tu babi a ta mě teď vypadla. Před 14 dny byla na operaci a za týden jde na další, tentokrát tam bude deset dnů a pak ještě pár týdnů mimo provoz, tak doufám, že neporodím dřív, protože Radek není moc hlídání schopnej.
Co jsem to ještě chtěla. Dani kde máš ikonku?
Jo ty vláčkodráhy, já koupila tu nejlevnější co měli, už jí mám taky od léta schovanou, asi není nejlevnější v poměru kusy a cena, ale já to brala tak, že nevím jestli si s tím bude hrát a jelikož je kompatibilní tak bych případně k další svátkům dokupovala.
Jo a máte poslední šanci tipovat jestli bude holka nebo kluk, sedmýho jdu na utz, tak doufám, že se zase neotočí a ukáže co tam má.
Maybe když si vzpomenu na porod Matyáše, tak bych snad radši byla těhotná jak slonice, nějak se mě do toho porodu nechce. Já se snad bojím či co.
Mates se rozhodl, že mě ty poslední měsíce osladí se vstáváním, takže už několikátej den jsme vzhůru od půl šestý. Ach jo. Tak fakt doufám, že to naše mimi bude hodný jako Karolínka.
Petro hračky krásný, to je lamaze? Mě se to tak děsně líbilo a Matýse to nikdy nebralo. Zajímavý je, že jeho vůbec nebraly tyhle kojenecký hračky, ten v půl roce přešel od cinkátek plynule k autíčkům.
Co lehátko? Ještě se Karolínce líbí? Kdybys už náhodou v lednu uvažovala o prodeji, tak si na mě vzpomen jo.
Jinak to musíme nějak vymyslet, já jedu do Plzně sedmýho, to asi s radkem, to je ten utz, ale v úterý osmýho jedu zase. Takže ...??
No tak jsem se tady vykecala, vynahrazuju si, že jsem tady večer nebyla.
A jdu na ten deník.
maybe 13335

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

27.10.2005 0:58:38
jo, mas odpoved:-)
Petra+2 9023

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

26.10.2005 23:59:14
Maybe,
poslala jsem ti mail na tu adresu co je v deníčkách, ještě platí?
P.
maybe 13335

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

26.10.2005 22:58:33
a mate tam clanecek:-)
maybe 13335

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

26.10.2005 22:26:38
neposlu, pac ji taky nemas dostupnou...
maybe 13335

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

26.10.2005 22:25:46
Peto,no,vidis,jak jsi to zvladla! Tak to uz jsi dalsi, od koho se budu ucit, jak zvladat dve deti:-)
Hracky krasny, no jo...
poslu ti a Dani tu moji adresu. ALe fakt je to privatni, tak si tam jen tak pokoukejte, jo?
maybe 13335

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

26.10.2005 22:21:48
hmmmhmmm rostenky...ja taky kupuju podle vzhledu:-)proste beef, no...Ja nevim, moc nevarim podle receptu, a vyhoda je, ze manzel stejne nevi,jak to cesky jidlo ma originalne chutnat:-) Miluje vsechno, co uvarim, bodejt ne...
Jo, spis vzdycky koupim jednou za mesic velky kus masa a pak to doma naporcuju a hodim do mrazaku. Tak az priste pujdu (pristi tyden) tak se mrknu a dam ti vedet.
Fakt bych z toho nedelala moc velky problem. Akorat, ze veprovy je to dost casto tmavy, takze vypada jako hovezi, u vas taky? Jo a mamka rika, ze tu maji "pekny kousky" oproti Cecham (teda masa,hihi).
Mrknu na tu modelinu, furt jsem jeste v posteli, vostuda jedna.
Hezky pec!!
Petra+2 9023

Re: Ahojda,

26.10.2005 22:20:46
Ahojky,
jo, jela jsem sama s dětma do Prahy... zpočátku jsem měla obavy, představovala jsem si jak stojím v zácpě, vzadu řve Martí, že se mu chce kadit a Karolínka, že chce mlíko... ale byly zlatíčka úplně v pohodě. Karolínka tedy cestou zpět vyváděla, ale dalo se to přežít. Výlet byl super, to mateřské centrum nic moc, to se nedá s naším Jablíčkem vůbec srovnat! Pár starých hraček, malý prostor, dřevěná podlaha, otevřené dveře ven - samo, že mi Marťas v ponožkách a triku utekl ven na písek! Ale jinak jsem ráda, že jsem holky viděla, to jsem zvědavá, jestli uvidím taky někdy vás!! :-))
Takže Símo mám přijet do Přeštic, jo? když s Matesem nikam nejedeš? není problém, po Praze si troufám kamkoliv :-)
Ty hračky mám spíš pro mimčo, než pro holky, pro větší mimča je tohle:

pak mám

a ještě takový zrcátko, co se dá pověsit na postýlku nebo když pase koníčky postavit před ní, když do toho kopne nebo bouchne ručičkou, tak to hraje 3 různé melodie.
Vláčkodráhu - 110 dílů mají teď v akci v Intersparu za 799,- což je myslím v poměru ceny a množství dílů, nejlevnější. Taky k tomu musím dokoupit mašinku Tomáše a Percyho, další naše oblíbené postavičky kromě Bořka :-)
Maybe, taky bych ráda vaše zpravodajství, mám ti poslat adresu na mail? asi jo... zkusím to
Tak už to bude kvůli těm obrázkům dlouhý, končím.
Všechny zdravím!!!!
pa Petra
Lenka, Honzík a Kubík 12012

Ahojda,

26.10.2005 21:55:51
taky v rychlosti zdravím, manžílek si stěžuje, že se mu dost nevěnuji.-)))

Boty - Honzík má taky dost velkou nohu, podzimní botky má 27, ale na zimu už bude potřebovat 28.

Včera jsme byli s Kubíkem na kontrole kyčlíků, tak nás potěšil, že se to vyvíjí zatím dobře a že by ty třmínky snad nemusel mít tak dlouho, jak nám původně říkal (=do roka).

Péťo - co kupuješ Karolínce. Potřebuju inspiraciiiiii!
U nás velký problém s vymýšlením dárečků pro Kubíka, protože skoro všechno má (po Honzíkovi) a nic moc dalšího mě nenapadá nebo pokud se mi něco líbí, tak je to pro nás zase finančně nedostupný. Ty máš aspoň výhodu, že se vyřádíš na holčičích věcech, ale i tak sem s nápady.

Letím za manžílkem, páááá.
Daniella03
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

26.10.2005 20:49:58
Maybe, to je dobre ze trochu odpocivas. Jen nacerpej sil, budes je potrebovat. Adresu mi urcite posli, jsem na vas MOC zvedava. Uz jsi u nas v rodine slavna, tu vasi adopci sleduje i manzel. Zrovna vcera se vyptaval, jestli je neco noveho...
Tady je ta web site: http://www.hasbro.com/playdoh/pl/page.browse/dn/default.cfm

a : http://www.hasbro.com/playdoh/pl/page.browse/sub.dohville/dn/default.cfm

Ja mam toto:
http://www.hasbro.com/pl/page.viewproduct/product_id.15012/dn/playdoh/default.cfm

A planuji koupit toto:
http://www.hasbro.com/pl/page.viewproduct/product_id.15771/dn/playdoh/default.cfm

Jsem si myslela, ze na vas dneska budu mit vic casu, ale Nithik sel spat pozdejs a ja jeste musim upect kolac! A to jsem uz uvarila rostenky a gulas. Z toho vypliva jeden dotaz... malem bych zapomela... Madlo, Maybe, jaky maso kupujete na rostenky a gulas. Prosim v anglictine! Ja to totiz do ted nevim a tak vzdycky koupim neco co se mi " libi". Ehm...
Madlo, neni divu, ze na sebe nemuzes nic sehnat. Takova hubena... vysoka... To mas tezky. Bud musis ztloustnout, nebo se zmencit... anebo zacit sit. Che, che....
Holky jdu na to, nebo si zas vyslechnu. Vcera byla stiznost, jak to, ze prej neni k veceri zakusek!!! Pche. Tak jdu dneska neco vytvorit, no...
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 6474  [Dalších 6324 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.