| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 6474  [Dalších 6314 >>]
maybe 13335

Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

26.10.2005 20:24:00
AHojky, lezim v posteli..na hotelu..od rana nic nedelam (to jsem zvedava, jak dlouho to vydrzim:-). Fyzicka a psychicka unava se dostavila,jojo
Ode dneska za 10 dni budu sedet v letadle. Ode dneska za 12 dni uvidim poprve svou dcerku (doufam).Porad doufam.Porad doufam.
TOhle je nejdelsi tehu, jake jsem si mohla predstavit (to je vzkaz pro Simu, aby ji to jeji nepripadalo nekonecny:-). Mame svoji privatni web stranku, jestli nektera budete chtit a sledovat nasi cestu v Cine, tak mi dejte vedet,poslu vam email na vasi adresu s odkazem. Kdyz jsme dostavali refferal, tak jste s nami taky byly.
Pisu denicek, pocitam, ze dnes nebo zitra pridam, jo?
Co dal...vlackodraha...vloni ji Sebi dostal k vanocum a je fakt, ze teprve pred par mesici si s ni zacal vic hrat. Je to urcite dobry darek. Maly anglicaky tam taky dobre jezdi:-) Akorat ted porad stavim mosty...
Simo, nasmala jsem se, jak ti Matys vyvadi:-) vis, ze se rika, ze kazdy dite je jiny, tak to malinky URCITE bude moooc hodny:-)Delas mi radost s tim tlakem!
Leni, drzim palce at se proderete temi nemocemi a virozami, s detmi je to nekonecny, vid..musis byt unavena, myslim na tebe.
Peta je v pohode, ma babicky a hodnou Kaju a upovidanyho Martinka, tady to jen tak preskocim,hehe
Ivka,jiste...taky v pohodicce, hlidani pro deticky,to se pak delaji mejdla. Musim rict, ze je velky rozdil, jestli je hlidani v dome, nebo se potomek "odstavi"do bodu "B". Vidim to ted, jak je u nas mamka a nakonec mam prace vic nez predtim...nedoporucuju(:
Dani,nezmrznete! Prosim te, to je skvely napad s Play dogh,ja ani nevedela, ze neco takovyho existuje. Mas nejaky odkaz na netu? Ja mrkla jen na Amazon, meli tam tu kuchynku, ale kdyz chci koupit velkou, tak to asi ne...Nejake dalsi druhy? Kdo to vyrabi? Pleasee.....
Madlo, zdravim! Tak to vypada na navrat ztracene matky, doufam, ze se ted budes objevovat casteji!
Marci a Kacko, jsem ted zapomnela, co jsem vam chtela(: No ted mam vic casu do patku, tak budu jukat casteji a psat taky!
Zelvi polivka! prosim o recept!!!!!!!!!!
Zacina me bolet hlava, jak jsem o toho notebooku zkroucena, asi bych fakt mela jit neco delat, pa
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 8793

Re: vláčkodráha

26.10.2005 18:38:27
No a nebo v tom tchibu, tam je taky vláčkodráha.
Kačka + Eliška + Anička 11839

vláčkodráha

26.10.2005 16:34:03
Marcelo, my budeme kupovat taky dřevěnou vláčkodráhu a vybrala jsem na http://www.legoraj.cz/, tak jestli chcete kupovat, tak tam jukni.
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 8793

Re: Re: Re: Re: Dotázek

26.10.2005 15:13:12
Marcel tchibo má krámek v olympii, je to v té pravé chodbě, jakoby směrem od H a M k hypernově a po levé straně. Proti tomu je bagřík, malej by ti to našel.
Nebo mají přímo v kauflandu vevnitř regál. Po netu podle mě objednat nejde.
Na tchyni se vyprdni, my pokud něco takhle dostaneme, tak mu to dávám třeba na zahradu aby byl klid.
Marcel nemáš nějaký pohádky? Já už jsem z toho jen počkej zajíci zoufalá.
Marselinda-Míša 4/03,Sabri8/06 6888

Re: Re: Re: Re: Dotázek

26.10.2005 13:51:44
Símo z toho Tchiba se nedá objednávat po netu? A nekoukali jste holky na toho www.rakosnicek.cz ? Jsou tam krásný dráhy na vláček. Jenže to už bysme mu nemohli nic koupit :-(
Marselinda-Míša 4/03,Sabri8/06 6888

Re: Re: Re: Dotázek

26.10.2005 13:35:47
Ahojky děvčata, nějak se pořád nemůžu dostat na net. buď to nefunguje a nebo nemám čas. Míša stále stávkuje. Vzteká se víc a víc, lehá si na zem, kvůli všemu řve a všechno je jeho. Do dětí vráží, občas bouchne, kousne, kopne a to to i do větších kluků, ale musí je znát. Dokonce si už dovoluje i na moje kamarádky. Nepomáhají domluvy ani plesknutí. už mu vyhrožuju i proutkem, ale ještě jsem k tomu nedošla. Nemám odvahu. Nenechá si nic vysvětlit. Má svojí hlavu. Oni tedy ani ty ostatní dětiv našem věku se kterými se stýkáme nejsou o nic lepší, takže se uklidňuju, že je to asi normální. Snad ho to brzy přejde.

My máme teď podzimní botičky 26 a máme v nich ortopedické vložky. Boty mu kupuju zásadně sama, protože mu je musím vyzkoušet. Míša má širokou nohu a vysoký nárt a bez něj to prostě nejde. Moji rodiče my vždycky dají 1000kč na boty a já mu většinou koupím dvoje. Buď se vejdu do toho litru a nebo si připlatím. Tchýně vždycky říká, že mu koupí botičky,ale myslí tím u Vietmanců, protože jsou levný,ale nesměla bych si je vybírat já,ale ona a nepochopí, že k tomu potřebuje Míšu. Přitom měla tokovýhle problém už s mým manželem. Já to prostě nechápu. Takže radši odmítnu. Jednou mu koupila bočkůrky za 15Kč v nějakým obchůdku a divila se, že je nechci, když je to stejný číslo jako co jsem mu dávala. Dlouho jsem jí vysvětlovala(začal akorát chodit), že potřebuje kotníkový a zdravotní(Žirafa) a tuty jsou sice 14,ale jsou mu prostě malý. Asi jsem mu měla uříznout prsty. Tak říkala, že co mu koupí ona mu nedávám,ale co mu koupí naši, tak to jo. Jenže jsem mu to vždycky kupovala s nima a vybírala jsem si. Jsem totiž docela náročná co se týče věcí do kterých malýho obleču. Nedávno mu přivezla triko s dlouhým rukávem. Chtěla jsem slabé bez obrázku a tmavé. Přivzla s´píš mikinu(omlouvám se za i,y) světle meruňkovou se srdíčkama. Klasický holčičí a řekla mi, že u malých dětí je to jedno co nosí. už se z ní normálně zblázním. Já vím, že má radost, že mu něco koupí,ale mohla by být trošičku soudná :-(.

K vánocům dostane kufřík a videokazetu s Bugs Bunnym(zapoměla jsem mu to dát k svátku), a chceme mu koupit od kamarádky pracovní ponk s nářadím. to už je taky problém, protože na chcatě je prý 25let starý dřevěný (aby mám červotoči vlezli do trámů :-) ) a nářadí se k tomu prý koupí. Jenže to bysme mu koupili zase my a oni by mu dali ten stoleček a ušetřili by, protože by to nemuseli kupovat. Bože. Takže udělám truc a plastový ponk mu prostě koupím! Je tam prý svěrák, kladivo, spousta šroubků, vrtačka na baterie s výměnýma vrtákama a další seretepičky. Ještě se tedy nejdřív na to s manželem mrkneme a domluvíme se jestli jo a nebo ne,ale spíš bych radši kdyby jo. Ten starý může mít přece na tý chatě až tam pojedeme na dovču.
Nezlobte se, potřebovala jsem se zase vykecat po dlouhý době.

Ivko, zásilku budu posílat příští týden. Musím to do něčeho zabalit.
Ivka+3 14238

Re: Re: Dotázek

26.10.2005 12:47:32
Na kočárek mám stejný názor jako Kačka, teď lehké (levné) golfky, velký kočárek až tak kolem tří let. My velký máme, dostala ho Vika loni k vánocům, to jí byly skoro čtyři. Kupodivu ho vytlačí i Lucka do celkem slušného kopce, ale stejně Lucce pořídíme pro její mimi jen golfky, aby jsme se tu doma hnuli.

Kačko, díky za připomínku, já už o tom slyšela a chystám se na tu ocel, jen tomu pořád říkám stříbro. Ono hezké je i bílé zlato, ale s cenou je to horší, navíc já osobně to od levnějších variant bez cenovky nepoznám :-)

Re: Dotázek

26.10.2005 12:39:02
Eliška dostala kočárek k 1. narozeninám. Dostala ty golfky z Tesca za 150,- a hned si s nima skvěle hrála. Doteď v nich jezdí :-) Na velkej kočárek je brzo i teď. Známá na písku ho má i pro větší holčičku a prej ho ještě tak dobře ani neutáhne, protože je moc těžkej. Takže leda levný golfky a za rok leda nějakej lehkej.
Lenka a Markétka 04 + Mára 08 20416

Dotázek

26.10.2005 9:53:13
Můžu se zeptat,kdy si tak vaše holčičky začli hrát s kočárkem?Řeším dilema zda koupit kočárek již na vánoce a nebo až k 2. narozeninám v dubnu.

Děkuji moc za odpověd.

Re: Re: Re: Re: Re: nejak brzo....

26.10.2005 9:14:49
Ivko, místo stříbra doporučuju leštěnou ocel. Mají modernější věci a je to většinou levnější a nečerná to :-)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 6474  [Dalších 6314 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.