| Petra+2 | 9023 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdar!22.10.2005 22:03:37
VV zpravodajství pro Danču: vyhrál Vladko 425000 hlasů, Rosťa 219000 hlasů, zas jsem se netrefila!
Maybe, kuchyň vypadá pěkně, ale nám by se sem nevešla, plánuji koupit nějakou menší, ale až pro Karolínku Kačko, dík, snad to podle tohoto zkráceného popisu nějak zvládnu, kdyžtak se ještě poptám na podrobnosti, jo? |
| Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 | 8793 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdar!22.10.2005 19:43:49
Fuj Maybe to jsem se lekla, ale jak jsem dočetla dál, tak hlavně, že se mu nestalo nic vážnýho. Auto ať jde k čertu.
Kačko dáváš masox i pro malou nebo ne? Já ten recept pak hodím do deníku. |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdar!22.10.2005 18:57:02
Petro, obě polívky jsou strašně jednoduchý. Kaldoun se děla z drůbežích drůbků a zahušťuje se smetanou a moukou ado toho nějaká zavářka azelenina. Špenátovou polívku jenom rozpustím špenát přidám mlíko, masox a vegetu (používám bez glutamanu) a podle chuti zahustím - s bramborama je to skvělý.
|
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdar!22.10.2005 18:56:19
Petro, obě polívky jsou strašně jednoduchý. Kaldoun se děla z drůbežích drůbků a zahušťuje se smetanou a moukou ado toho nějaká zavářka azelenina. Špenátovou polívku jenom rozpustím špenát přidám mlíko, masox a vegetu (používám bez glutamanu) a podle chuti zahustím - s bramborama je to skvělý.
|
| maybe | 13335 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdar!22.10.2005 16:25:32
Prosim,prosim recept na tu zelvi polevku ( ja znam jen tu pravou:-).
Jeste jsem zapomnela na file a obcas se priznam, kdyz nestiham...mrazene vegetarianske hamburgery (jsou pry zdrave, ze soji a atd.) Vanoce...panenka, montovaci auto, kazdemu knizka (to je u nas v rodine tradice), tricka s krtkama:-), cesky magnety a kuchyn. Minuly tyden jsem koupila v Ikei plast.stul a zidle (teda zabira to hodne mista). Ta kuchynka ma vsechno jako normalni kuchyn (lednici,mikrovlnku,varic,kavovar) a z druhe strany je gril a male posezeni. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00083HKHK/qid=1129990536/sr=8-3/ref=pd_bbs_3/104-0676156-2099148?v=glance&s=toys&n=507846 je to dlouhy link, jestli to pujde zobrazit, nevim... kdyz tak poradte, ale me to pripada, ze to staci,ne? Holky, Kamca mel vaznou autonehodu . Nasla sem vzkaz na zaznamniku dnes rano. Ridil auto sve pritelkyne, auto je totalni znicene. Oni maji "jen" odreniny a ta zenska, co do nich najela na krizovatce je ve vazne stavu v nemocnici. Kamca je v soku, ted jeste spi u kamarada, ktery ho odvezl v noci od te nehody. Kamcova pritelkyne ho pry pred policajty hystericky servala, ze ji znicil auto a pritom to nebyla jeho vina. Tak ja nevim, ja uz fakt vic jak tri deti nezvladnu... |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdar!22.10.2005 14:06:31
No vidíš jaká jsem trubka, ani pořádně nečtu.
Okurky a kečup bylo první co se náš mates pomalu naučil jíst. Musím to před ním schovávat. Garáže jsem koupila na mmb asi za 550, mají asi tři autíčka a postavičky. Původně jsem chtěla ty zvukový, ale nový stojí asi 1200. No a te"d váhám jestli jsem se neunáhlila, jestli si s tím vůbec bude hrát. |
| Petra+2 | 9023 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdar!22.10.2005 13:55:17
holky, nedaly byste ty recepty na polívky do deníčku, prosíííím... ať máme nějakou změnu, třeba tu želví, jogurtovou... rajskou a květákovou znám, mmch rajskou omáčku taky miluju, dělám ji tak 2x do měsíce, tak to se Martínek musel naučit jíst jako první; kyselý okurky ani kečup jsem mu tedy ani nezkoušela dát, to by byly ksichty!
Símo, Maybe psala v "hotelové" a ne "odletové" hale! dík za tipy na hračky, ta tabule se mi taky líbí, ale já už musím kupovat mini-hračky, větší věci už by tu fakt překážely; teď jsem na Rumburakovi viděla kovové modely Bořkovo stavebních strojů á 89Kč, mají asi 7cm, tak to koupím, pak taky pěnové samolepky s Bořkem :-) taky chci tu garáž, možná už k svátku, kde ji najdu? |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdar!22.10.2005 13:30:44
Kaldoun taky neznám.
Petro mám dřevěnou vláčkodráhu z ikei, potom tabuli na kreslení z ikei, boby, garáže od fisher price a bubny, ty jsou starší z mmb, pár autíček, nějaký blbosti k té tabuli - křídy, fixy, roli papíru, magnety, v katalogu tchiba jsem viděla teď razítka za 125, tak ty asi dokoupím, potom jsem v ikee koupila umělohmotnej podnos s nožičkama na jídlo - on chce jíst v obýváku na sedačce. Tak to asi dostane k mikuláši místo cukroví. No něco z toho co jsem jmenovala tak mu budou dávat naši. Jo pak mám ještě asi dvě dvd, včelku máju a to druhý ani nevím, koupím asi nějakou knížku, i když jeho vůbec nezajímají. A líbí se mě děsně ty vláčky z dupla, ale neodhadnu jestli by si s tím hrál. Jo a mám tady velikou krabici lega, ale už normálního, takže tu asi schovám na příští rok. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdar!22.10.2005 12:48:25
No Matýs jedl vždycky krásně, to až tak poslední tak půl rok blbne s jídlem. Polívky má taky rád, zeleninu na všechny způsoby, kaše nechce. A na všechno litr kečupu a k tomu kyselý okurky. Případně vařený vejce.
Polívku dělám falešnou želví, jogurtovou, vývary, květákovou a nejvíc asi vede rajčatová. I rajskou omáčku miluje. Já tedy taky. No a zelenina je hit, akorát ten špenát teď nějak nechce. Maybe to je fajn, oni vám jí předají na letišti? A pak rovnou odletíte? |
| Petra+2 | 9023 |
|
|
Re: Re: :-)22.10.2005 12:46:04
Maybe,
to zní optimisticky, konečně!! Sebi je zlatíčko :-) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.