| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 6474  [Dalších 6274 >>]
Petra+2 9023

Re: :-)

22.10.2005 12:43:10
Kačko,
jak se dělá kaldoun? a špenátová? když budeš mít čas, dej prosím recept... díky :-)
Holky, co kupujete dětem k Vánocům? nebo s čím si nejraději hrají, že bych měla nějakou inspiraci.
Martí tu pořád jezdí s autama, mašinkama, lítá s letadly, helikoptérami a z lega staví synagogu :-) (k židovské víře ho tedy nevedem, ale nějak se mu ta plzeňská asi líbí...)
pa P.
Petra+2 9023

:-)

22.10.2005 12:33:50
tak kde jsou zas ty příspěvky??
Kačka + Eliška + Anička 11839

Re: Re: Re: Re: Re: Zdar!

22.10.2005 10:09:09
Jé Myabe, tak to vypadá, že se Vám začíná blýskat na lepší časy :-)

Dani, Elišce chutná brokolicový krém (brokolicová polívka s mlíkem nebo smetanou a rozmixovaná, může být i zahuštěná), nudličková polívka, kuřecí kaldoun, špenátová polívka (stejně jako brokolicová) - můžou se do ní dát i brambory - to miluje.
Eliška si s jídlem taky dost vymýšlí - chutná ji jen kašička (bram) a rybička, a špenátová a brokolicová omáčka nebo polívka. Dávám ji k tomu občas gnocci, to má moc ráda. Váží 11,5 kg a měří něco málo přes 90cm.
maybe 13335

Re: Re: Re: Re: Zdar!

21.10.2005 23:27:51
Jeste jsem zapomnela, koupila jsem takovou roztomilou cokoladku,zabalila a dala za dvere. Zazvonila, jakoze prisel postak. Sebi si mysli, ze mu to Mia poslala. Sebral si malej kufrik co ma na koleckach a rekl, ze pro ni jede do Ciny,hihi (je ready:-)
maybe 13335

Re: Re: Re: Zdar!

21.10.2005 23:14:44
Ahojky,
jen jsem nakoukla, printuju dokumenty jako zbesila...
Uz jsem tu myslim psala, jaky polivky Sebi nejradeji...hlavne je delam kdyz je po chripce, nebo tak. Kureci prso, cibule, event. korenova zelenina a vlocky. Misto koreni pridat varit cely strouzek cesneku. Po uvareni cele lehce mixnout. Ty vlocky to hodne zahusti, muze se ev.pridat i vajicko. Sebi takove polivky miluje a nemusi pak uz ani dalsi jidlo. Ja stejne vetsinou delam k obedu ve vsedni den jeden chod. Omacky, testoviny, miluje dusenou mrkev a spenat,kvetak a tak. U nas je zelenina docela porad v kurzu.
Jinak, dostali jsme zpravu..."vase dcera bude "pripravena" 8.listopadu ve 3PM v hotelove hale"-jmeno provincie atd.tady neuvadim,ze jo...(nevim,ktera a v jakem bude stavu, ale jedu tam!), tak jsem to zas obrecela:-)
Nezlobte se, ze nejsem ted aktivni, fakt vas ctu, ale nezvladam odpovidat na vsechny prispevky...vzdyt vite, kdyz to neni o vareni:-)
Petra+2 9023

Re: Re: Zdar!

21.10.2005 21:24:49
Ivko,
co že jste dělali v tom kravíně? Já myslela, že děláš v kanclu!
Já taky vždy fandím tomu, co vypadne, pořád si říkám, že posílat hlasy je akorát tak okrádání vlastní rodiny, ale prostě mi to nedá, a jeden vždy pošlu :-)
Jsem taky slaměná vdova, já jsem ale zvyklá, když mám překlady, tak mi to docela vyhovuje, aspoň mi manža do toho nekecá... prostě nepochopí, že potřebuju pracovat a stále mě upozorňuje na něco v TV... to je furt: "otoč se, otoč se... to je zajímavý! jenom na chvilku! ty si fakt hrozná, tebe nic nezajímá" atd....
tak já jdu pracovati
pá petra
Ivka+3 14238

Re: Zdar!

21.10.2005 20:40:43
Nazdárek, zdraví vás opět slaměná vdova, holky, mě to tu bez Luba pořád tak nebaví, fakt obdivuji ty z vás, co to takhle máte častěji. Ještěže chodím do práce, aspoň se dostanu mezi lidi a pokecám trochu normálně.

Jinak kravín byl dneska v pohodě, on je to už bývalý kravín, takže krávy nikde. Zato jsme si trochu pochodily po lese, nebýt těch zablácených botů, celkem romantika. No, před místních šetřením snídaně a kávička, po šetření na oběd, hodně málo jsem toho udělala a pak už domů - hmmm, v pondělí budu mít honičku. No nic, to bude až v pondělí, že jo ;-)

Jídlo - u nás v pohodě, jak jsem se s nimi nazlobila o prázdninách, tak v jesličkách si je nemůžou vynachválit. Ovoce taky dobré, kolegyně mi nosí domácí jablka a děcka je jí na kila, fakt na svačinku zmizí i šest jablek.

Ještě se tu probíraly velikosti, tak Lucka měří 86 a Mišan 93cm, už se zase rozdíl mezi nimi trochu zvětšil. Váží pořád kolem 10 a 12 kg. Jsem je zrovna přeměřovala, když měly ty skoronarozeniny.

Hmmm, právě jsem si vytáhla dnes už čtvrtou arašídovou tatranku, měli je dnes zlevněné v Kauflandu, po třech padesáti, no nekupte to, že jo. No ale sníst je všechny za jeden večer, to jsem opravdu v plánu neměla :-(( No nic, každý máme nějakou úchylku, stejně za to může Lubo, má být doma a hlídat mě!

Vyvolence občas sleduji, takže jsem celkem zběhlá v tom, kdo je kdo, ale to je asi tak všechno. Jsem celkem zvědavá, kdo to vyhraje, hlasy ale neposíláme. Když jde o duel, tak vždycky tipuji vypadávajícího špatně.
Daniela+Nithi 15108

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdar!

21.10.2005 20:16:13
Vubec to nesleduju!!! Spoleham na tebe...
Petra+2 9023

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdar!

21.10.2005 20:05:08
Ahojda,
abych pravdu řekla, tak já dělám jen masové vývary, hovězí, kuřecí, párkrát jsem dělala pórkovou, brokolicovou, jednou rajskou. Tyhle polívky, o kterých jsem psala poslední dva dny, byly z jídelny!
Právě začínají Vyvolení, do Duelu jde Vladko a vybral si Rosťu. Já poslala hlas Rosťovi, Vladko už mě štve, i když jsem mu ze začátku fandila. Tak jsem zvědavá, jestli lidi taky na něj změnili názor jako já. Uvidíme. Asi máš informace od mamky nebo ze stránek Vyvolených, ne?
Jdu šmírovat :-)
pa P.
Daniela+Nithi 15108

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdar!

21.10.2005 19:58:19
Nazdarek,

tak polifky rikas? A jaky treba delas polivky? Nithik ma nejradsi kureci a ted doma byl nadsenej z jatrovych knedlicku. Jakmile je v tom jiska tak mu to moc nejede. To musim servirovat na uplatu bily toastovy chleba.
Mate nekdo nejaky typ na dobrou polivku. Nejak zaruceny typ? Abych se stim nepatlala zbytecne...
Peto, to to rada slysim, ze Karolinka je hodnoucka oproti Martasovi. Nithik byl hooodne dlouho prinejmensim "narocne" dite a tak je to takova nadeje...
Co vyvoleni? Kdo tenhle tyden vypadne?
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 6474  [Dalších 6274 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.