| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 6746  [Dalších 6636 >>]
Kačka + Eliška + Anička 11839
27.9.2007 15:01:17
mě se pro ELišku líbí to Aximo, ale už bych asi koupila to malý. Andulka už to snad jíst nebude ...
Michala+Míša+Via 7869
27.9.2007 13:56:38
A svátky nedržíme, zrovna včera mi mamka říká, že koupila něco M. k svátku. A já na to, kdy ho má, a že prej o víkendu :-DD
Michala+Míša+Via 7869
27.9.2007 13:55:10
Michala+Míša+Via 7869
27.9.2007 13:53:40
Že by mi ty opice nešly?
Michala+Míša+Via 7869
27.9.2007 13:53:32
Že by mi ty opice nešly?
Michala+Míša+Via 7869
27.9.2007 13:52:42
Kčko, modelíny myslím obě - inteligentku už taky jednu máme (teplocitlivou), M. si s ní strašně dlouho vyhraje a já ji pak nacházím všude, i ve flaškách na pití :-( Ale to asi udělala V. Ta Play-Dooh by ho taky možná brala.

Ivo Aximo - je to stojan, do kterého se zasouvají barevné ruličky a dělá to obrázky, mozaiku ... jsou to velké kusy, takže pro prcky dobrý, cena je horší :-(

Pak mají ještě měnší ruličky

Geomag jsou ty magnetický tyčky a kuličky, určo jsi to viděla

Hot Wheels jsou malá autíčka na dráze, jezdí šíleně rychle

A tohle jsou ty opičky

Dneska jsem byla v knihkupectví na čumendu a vybrala bych tam mooc knížek pro oba :-)

A taky jsem jukla na auta na dálkáč a taky mají super perfektní za super hyper ceny :-( Asi budu muset obětovat aspoň 3 rodičáky :-DDDD
Kačka + Eliška + Anička 11839
27.9.2007 13:22:59
no jo, ten veletrh jsem nějak popletla ... Ale dneska nestíhám, škoda. Vůbec totiž netuším, co holkám koupíme za hračky.
Ta modelína Míšo myslíš Play Dooh nebo tu inteligentní - jak se táhne, nelepí a můžeš si s ní hrát (my máme i svítící ve tmě)?

K svátku chce Eliška toho štěkacího teriéra ve Sparkysu (jak tam chodí s balónkem na ocasu) :-( Asi nedostane nic, protože se neumí dělit s Andulkou o hračky!

Potom chce k vánocům hrací piano (jedno se nám rozbilo) - ale chce dvě i pro Andulku, aby ji to nebrala :-( ANdulka je šťastná za všechno, tak uvidíme - ještě to bude zajímavý!
Iva & Anežka & Jolanka 15085
27.9.2007 8:54:38
u poloviny věcí teda vůbec netuším, o co jde...ale máš to pěkně vymyšlený...

společenská hra Opičky????????

barevné ruličky Aximo se stojanem????????

Geomag?????

Hot Wheels?????????

no nic, ja za chvilku vyrazim do Letnan, tak snad nebudu zklamana...pak podam info...!!!
Michala+Míša+Via 7869
26.9.2007 21:49:46
Ivo, nic koupenýho nemám, vlastně mám - mikinu s dinosaurama, ale mám seznam :-DD
A na seznamu je tohle: knížka o Nemovi, mluvící pejsek od FP(ale chci francouzskýho), kočárek, garáž ke kolejím, deštník pro Míšu (přál si ho), společenská hra Opičky (viděla jsem ji někde na netu), barevné ruličky Aximo se stojanem, auto na dálkáč, inteligentní plastelína nebo ta modelína v kelímkách (nevím jméno), tahací hračka na tyčce, velké korále, Geomag (jsou i velké tvary pro malé děti), Hot Wheels, encyklopedie nebo jak se co dělá, co a jak a proč .., Lego podložka a kostky Duplo (nebo zvířata), pro Violu magnety ... a určitě časem ještě něco připíšu
Iva & Anežka & Jolanka 15085
26.9.2007 21:05:55
joooo...Kačka to zvorala...ale už jsme domluvený...buď se zítra ozve, že stíhá nebo ne...

Míšo, máš naprostou pravdu...já tam jdu jen proto, že to mám u nosu a u jednoho stánku je můj kámoš...jinak bych se na to asi taky vyprdla...
Jolanku svážu do kozelce a bude to tam se mnou muset alespon hodinku vydrzet...

apropooo...kdo uz ma JAKY darecky k vanocum...potrebuju nutne poradit...!!!I kdyz pokud Anezka nedostane-a to nedostane leda by fakt existoval Jezisek-palac pro Barbiny, tak to budou stejnak PRD vanoce...dle jejich sslov...)))
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 6746  [Dalších 6636 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.