| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
25.9.2007 12:10:20
já Andulce asi koupím ty Goratexový na sucháč nad kotníky ... A máme po ELišce ještě sněhule ...
Jakou bundu jsi koupila Viole? |
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
25.9.2007 12:05:32
Zimní bundy jsem pořídila na MMB :-)) Kombinézu a oteplováky taky máme po Míšovi. A Míša má oteplováky z loňska, kupovala jsem mu větší a dvoje!! a měl je taky párkrát, tak snad letos :-D Akorát botama se minuli, takže jsem je prodala a koupíme nový. Na sněhule zatím kašlu, loni jsem Míšovi koupila takový nááádherný a měl je 1x na noze :-((
Dělaj nějaký kozajdy i pro ty prcky? Nebo jsou lepší kotníkový? |
|
|
25.9.2007 11:57:12
já myslela, že jsou bez kožíšku.
Já už jsem teď hotová, jaký boty na zimu budu kde kupovat - bléé! Asi koupím ty kozačky od Essi a nějaký sněhule ... Zimní bundu koupím ELišce asi v HaM - jestli mi ji zatím nevyprodaj. A Andulce asi na MMB. Po Elišce má kombinézu, pak máme po kamarádce takovej semišák a ještě bude asi potřebovat bundu. |
|
|
25.9.2007 11:34:49
To jsou zimáky, ne?
|
|
|
25.9.2007 11:29:12
Ivo, zítra samo jdeme ... Eliška už ve čtvrtek plakala, jak to, že není cvíčo!
Koukni tady na boty: http://www.detskeboty.cz/essi-7005-cervena.htm N a těch stránkách mají i ty Superfit o kus levnější než v Humanicu. |
|
|
25.9.2007 9:47:27
Ahoj Ivo, Viola pořád nudle a já s ní, hlavu mám jak škopek :-)
Boty jsme kupovali od Essi pro M. i pro V. v dětský obuvy na Stodůlkách, ale jsou na tkaničky, ale měli různý druhy, máme kotníkový. Koukni na stránky Essi nebo na www.detskaobuv.cz. Tatínka plně chápu, všichni jsou stáášně unavený a nemocný ... Můj táta byl taky na operaci ramene, 2x. |
| Iva & Anežka & Jolanka | 15085 |
|
|
25.9.2007 8:46:21
Míšo, ty si teda užíváš...jak je Violce...??,ale zas pořád lepší, než abyste byli nemocný tam...to si to raději odbuďte teď...
a co vy ostatni...??? Kacko, vy jste doufam zdrave a uvidime se ve stredu na cviceni...Anezka uz chtela jit dneska...hrozne se tesi...))) a co jinak...??? u nas vse pri starem...tatinek bez ruky...(5tydnu rigidni orteza po operaci ramene), ale spis mi obcas pripada jak bez mozku...no...tak to tu tahnu tak nejak sama...a ono to jde...jen me stvou ty jeho kecy, kdy v pul desate je deeeeeeeeeeeeesne unavenej a musi jit spat...po tom, co celej den ani z postele nevylezl...chjooooo... nemate tip na pekne podzimni botky pro Anezku...???predstavovala bych si neco pevneho, kotnickoveho nejlepe na tri suchacky...??? |
|
|
23.9.2007 16:33:58
volala mi paní, že to nevadí, že to ještě nemáte zaplacený a prej s náma počítají :-)
Chcípnul nám PC, tak sem se dřív neozvala. Jo a Eliška má zatím krevní testy na boreliózu dobrý. |
|
|
21.9.2007 20:39:07
Tak máte zaplaceno? Já platila až dneska, tak doufám, že to nevadí! Ale včera už se mi nechtělo nikam chodit. Ráno jsem totiž zjistila, že mi nějaká sfiňa rozbila okno u Laguny :-((( Tento týden už 2. auto v ulici, a nám se to stalo už podruhé! Naštěstí nic neukradli, protože to stejně nešlo otevřít a sedačky by fetáci neužili a navíc by je ani z isofixu nesundali!! Chjo! Tento týden je to drsný, pořád slyším nějaký špatný zprávy, po cestě ze školky jsem viděla sraženýho motocyklistu na kolejích, včera to auto, pak zas po cestě ze školky 2 nehody, dnes procházím kolem nějaký babičky, co byla venku jen v županu a brečela, že jí přišli říct, že jí umřel bratr. A Viola má horečku a rýmu!
|
| Lenka+Lucinka+Adámek | 13019 |
|
|
19.9.2007 20:18:06
normálka to zítra zaplať a je to.
Lucinka chodí taky cvičit a je nadšená, strašně jí to baví. Chtěla by tam být celý odpoledne. Jenže hodina trvá 45 min. a já právě stihnu toho Alberta taktak. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.