| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 6746  [Dalších 6516 >>]
Lenka+Lucinka+Adámek 13019
11.7.2007 22:04:42
myslím, že je tu pro vás asi 4 kg?!? Teď fakt nevím, dnes nám dovezli novou ledničku a já absolutně netuším, co kde je. Budu si muset vzít do kuchyně kompas. A kde je Petr??? Ha? No v práci, že jo. Ale už to na něj taky padá, 14 dní je nastydlej, kašle a teď mi volal, že má asi už i teplotu. Blbec, co asi čeká? Chjooo, dělá asi s 20 klukama, ani jeden nemá rodinu, ani manželku, je tam nejstarší... to se jim to dělá a chlastá, že jo.
Možná o víkendu pojedem do Prahy (Zličín?, Troja?), tak se kdyžtak ozvu, že bysme ti ho dovezli.
Michala+Míša+Via 7869
11.7.2007 21:36:18
Jééé, Leni, super, díky!!! Jak si ho mám vyzvednout? A kolik kg na nás zbylo? :-DD
My se taky nedovolenkujeme. Byli jsme týden na Šumavě, pořád jenom lilo a lilo ... Dneska H. odjíždí do Fr. a v pátek letí na 14 dní do Ben. Takže taky supeeer! :-DD M. ještě chodí do školky, ale za týden už si ho vezmou naši a budu mít klid ...ehm, s Violou asi ne, je ještě rozjívenější než Míša :-(( Ale aspoň jenom jedno opičadlo ...
11.7.2007 21:21:08
co je to tu? A nechci slyšet, že se všichni dovolenkujete, nebo budu mít depku :-)) Když já chci taky a P. se rozhodl, že bude v tý práci pořád, dny, noci, víkendy...bééé. O rodinu nejeví pražádný zájem, s..e mě to...
Halooo lidi, kde ste kdo??? Ivo??? Kačko??? Míšo??? máš tu med :-))
*TIMI 12904
7.7.2007 18:30:54
čus báby , jsem tu jen na skok, v pátek odjíždím na dovču, s ivkou jsem mluvila po telefonu, omlouvala jsem se, ten můj puberťáckej pakoš si na prázdniny zlomil klíční kost, takže s ním lítám po doktorech místo po prázdninách :-) ivo teda měli jste štěstí !!!!!!!
Medulla 22324
2.7.2007 13:29:41
zdravím po delší době. Teda Ivo, ještě že to tak dopadlo. Uf. My jsme se vrátili z vody. Jeli jsme z Vyšáku do Krumlova. Kačka nadšená. Vojtu jsme popovezli jen dva kiláky. První půlku prudil chci dolů, chci dolů a druhou půlku chroustal čokotatranku. Takže místo na Pálavě jezdil se mnou autem a dělali jsme si solo výlety. Jinak přes prázdniny budem zasekaní už jen převážně v Praze :(. Takže jsme pro jakýkoliv srazík. Kačka už skončila se školkou, tak bude mít dost absťáky po dětech.
Medulla 22324
2.7.2007 13:29:10
zdravím po delší době. Teda Ivo, ještě že to tak dopadlo. Uf. My jsme se vrátili z vody. Jeli jsme z Vyšáku do Krumlova. Kačka nadšená. Vojtu jsme popovezli jen dva kiláky. První půlku prudil chci dolů, chci dolů a druhou půlku chroustal čokotatranku. Takže místo na Pálavě jezdil se mnou autem a dělali jsme si solo výlety. Jinak přes prázdniny budem zasekaní v už jen převážně v Praze :(. Takže jsme pro jakýkoliv srazík. Kačka už skončila se školkou, tak bude mít dost absťáky po dětech.
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 8793
30.6.2007 14:18:56
TAk hlásím, že máme po mandli, podle doktora byl obrovský nález, čemuž zase jeho potíže až tak moc neodpovídali, ale prý by se mu mělo hoooodně ulevit, tak mě skoro mrzí, že jsme to neabsolvovali dřív.

Medu my tedy máme dostatek, Radek dělá za naturálie...
27.6.2007 21:08:56
Markéto, květový med je z jarních kytek, je světlejší a dřív zkrystalizuje. Lesní je z jehličnanů, jak "kvetou", bývá v létě a na podzim a je tmavý. Chutově je to asi stejný. Všechen med teda není z pylu, ale z nektaru (ta sladká štáva z květů). Já tomu teda rozumím jako koza petrželi, že jo, ale tak nějak to bude. :-))
O víkendu zkusím vyfotit Lucinku, jak se v nich rochní, budou s babičkou hledat matky...je vidět, že už dlouho žádný pigáro nedostala, strká hlavu až do úlu, sice má kuklu, jak rytíř, ale vůbec se nebojí.
falmarka 15744
27.6.2007 10:06:55
Čau kočky, jsem na prázdninách u našich, tak nakukuji, dokud je volný PC.

Ivo bouračka, no hlavně, že jste všichni v pořádku. Auto je jenom plech, sice potřebný, ale pořád to je jenom movitá záležitost.

Kačko, Janek bude mít dva až v říjnu, to máš pravdu. Teď jak bylo to teplo , tak mi připadlo jako vhodná příležitost se těch plín zbavit. Kika už byla bez plíny i na cestování. S Jankem si to zatím nelajznu. Zatím po místních trasách a doma.¨

Leni, tak příští rok se hlásím do pořadníku. U nás je ten pastovaný oblíbený. Ještě by mne zajímalo jaký je rozdíl mezi lesním a květovým či jak se to nazývá medem.
Michala+Míša+Via 7869
26.6.2007 22:31:58
Lenko, tak bereme, co bude a na další várku se zapisujeme do pořadníku :-)) Jo a klidně se můžete zastavit, pokud Lucinka touží po naší žabičkový slečně a nebude jí vadit šťouchanec od M. ;-))

U nás zas řádí nějaká choroba a to jedeme v neděli na Šumavu :-((( M. má 38,5, nic ho nebolí krom v krku, rýmu ani kašel nemá. Tak nevím, asi angína? Přepracování ze školky? Nebo něco od klíštěte, co měl pře 3 týdny? Nebo od komárů z Francie?
Vila pořád nudle, kašle, kaká 8xdenně a má už opruzelou prdku. Naštěstí ty horní zubany už se jí prořízly, tak snad to ustoupí. Ale je protivná jak noc, pořád na mě visí, při každý blbosti bulí, navíc v noci pořád kašle, jak jí tečou hleny. Ale vysavačovka nic nevytáhne, abych jí tím ulevila ...

Ivo, ty studuj podmořský svět, já budu mít v malíku dinosaury, Lenka faunu a floru suchozemskou a Kačka vesmír a záhady. A až vyrazíme na společnou dovolenou nic nás nezaskočí!!!!
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 6746  [Dalších 6516 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.