| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
2.10.2007 14:25:21
co to je Propolki? Mucosolvan jsem nasadila už včera a dneska ji to chytla i přes den :-( A nechce dýchat lednici! Abysme neskončili v noci na Bulovce :-(
|
| Lenka+Lucinka+Adámek | 13019 |
|
|
2.10.2007 12:42:16
okamžitě nasaď Mucosolvan :-)) zejtra to bude dobrý :-)) ještě cucat Propolki...
|
|
|
2.10.2007 9:43:49
další hlášení: ELiška má laringitidu, ale Smečno zatím nepadá. Dr. říkala, že se je šance, že se to zlepší do tý doby.
|
|
|
1.10.2007 12:48:51
Ok, takže děti vykurýrovat a můžete začít balit:-) Už to vidím, jak se všichni uzdravíte a my o víkendu padnem...
Holky, kdo nemáte pro babičky dáreček k vánocům... http://www.digimax.cz/index.php/detail-clanku/6877 Já už to dělala před týdnem u Rossmanna, tam to měli úplně zadarmo, ale ještě mi nic nepřišlo... |
|
|
1.10.2007 9:16:33
Eliška má od včera teplotu :-(
|
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
30.9.2007 15:21:42
Děkujeme za přání :-)) Ale M. stejně ani neví, že měl svátek :-DD Nic jsme neslavili.
Lenko, tak to jste klidně mohli přijet, jsme sami doma, naši už odjeli, H. ještě nepřijel .... Nemoce tedy nehlásím, je to teda jen ta rýma a kašel :-)) |
|
|
30.9.2007 9:13:03
tak Míšo, všechno nejlepší k svátku a Lucinka posílá pusinku. Od rána chce jet k vám, nebo prej k Anežce. Není školka, tak se nudíííí.
A Kačko, abych nezapomněla, hodně štěstí, zdraví a lásky k narozeninám Ti přejeme a ve Smečně to oslavíme :-)) Při této příležitosti, prosím o pravidelné hlášení, všech účastníků zájezdu. Zdravotní stav apod. Nehlašte rýmu, kašel a podobné neduhy. To má +-každý :-)) |
| Iva & Anežka & Jolanka | 15085 |
|
|
29.9.2007 21:04:19
všechno NEJ...!!!!
a jednoho tvýho snad STÁLE oblíbence k tomu... ![]() |
| Iva & Anežka & Jolanka | 15085 |
|
|
28.9.2007 15:55:48
jojo Míšo...já jí právě měla taky...a užila s ní spousty legrace...tak doufám, že to chytne i Anežku...
jinak dnes šli na veletr naši, tak sem zvedava, co dotahnou oni...ac sem dala embargo, neverim, ze prijdou s prazdnou...))) |
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
27.9.2007 22:43:50
Tu špulku na tkaničky jsem měla taky, kdysi dávno jsem si ji koupila na ŠvP ve Volyni. Ale byla plastov. A strašně mě to bavilo :-)
Tak já už spáchala vánoční nákup taky :-) Oběma jsem vzala ten Geomag, to si myslím, že je bude bavit. Pak tu garáž, protože máme už koleje z Ikea, silnice z Tesca. I když nevím, jestli si o to zas V. nezpůsobí úraz. Dneska si trochu rozsekla obočí o nějaký závory nebo co to bylo za díl :-( Pak krtečkový magnety pro V. a "Kloboučku, hop". Ještě musím vybrat nějaký kočárek. A to bude oříšek, Protože ty malý golfčičky mi přijdou jak chrastítko, o který když se opře, tak spadne. Nevím, jaký vybrat. M. doma malovat nechce, asi je vymalovanej ze školky. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.