| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 6018  [Dalších 5858 >>]
Semmi +Adam03 + Nelly06 6204
7.8.2006 15:51:13
Taky vše nej oslavencům

Dnes jsme byli u Dr na prohlídce, nevim co se dělo, ale Adam byl maprosto vzorovej i barvy uměl, opravdu jsem ho nepoznávala. No a jak to vypadá, zatím jsme tam největší 103,5cm, 18,5kg, hlavička 53,5. Zazpíval písničku pozdravil oděkoval sám se svlékl, samé maminko sem maminko tam vykecal že bude mít sestřičku jak se jmenuje kde bydlí, že půjde do školky že měl narozeniny a jsou mu tři.

K narozkám mu největší radost udělala pistole která střílí bliká a dělá kravál.
Jana a kluci 13158
7.8.2006 9:06:19
Vojtíkovi dodatečně vše nejlepší.
Jana a kluci 13158
7.8.2006 9:05:02
Kudlinko, děkuju za e-mail. Odepíšu, až vše vyperu :o).
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066
6.8.2006 22:34:39
Vojtikovi vse nejlepsi a vsem oslavencum na ktere jsme zatim zapomneli.:-((
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
6.8.2006 22:30:55
Dnes ma narodeniny VOJTIK :o) Prajeme mu vsetko najlepsie, hlavne vela zdravicka.

Ivča+3ratolesti 14182
6.8.2006 20:24:02
Ahojte, tak pro změnu zase prší a prší, ale alespoň třeba porostou houby. Už se na ně těším.
Pappulko, mě se zdá, že tím, že žila jen s otcem, tak o to více na tebe žárlí. A ty jsi ještě k tomu tak mladá. Docela ji chápu, že se s tím tak těžko vyrovnává, ale snad jen potřebuje čas. On ji asi také život moc nešetřil. Určitě se jednou spolu dohodnete. Ted ti přeju pevné nervy.
My jsme dnes byly s holkama u panímámy, docela byla kupodivu úplně v klidu. Tak si dnes ale připadám jako ve 20.týdnu, protože jsme poořád jen něco jedly!
Kačko a Zuziko, to snad není ani možné, že už máte takovou chvilku do porodu. Tak ať vám to dobře utíká! Spát ve stanu v tomto stupni těhotenství, tak to je docela odvaha :o) Já už se teď pořádně vyspím jen na mé posteli :o))
Teď mě čeká náročný týden, zítra laborka, gynda, advokátka, úterý další schůzka v práci (z toho mám už teď psotník), ve středu tu máme Martinku a pátek nastupuju přes odpor té personální baby do práce. To bude zajímavé. Ještěže mám podporu (skoro)všech kolegů.

Tak se jdeme mýt a do hajan. Už je mi zase zle, mohlo by to už konečně přejít :o((

Majo, otěhotnění se přece jen bez něčeho neobejde... :o)))), ale jinka mi to připomíná to u nás doma :o))))
Káča+Tom(03)+Jeníček(06) 8687
6.8.2006 19:07:25
Tak vás tu taky zdravím po návratu z výletování.Odhodlala jsem se ještě na poslední chvíli pod stan a bylo to prima, na dvě noci se to dalo:-) Byli jsme v Českém ráji, v podstatě kraj mého dětství a dnes jsme se vrátili ze svatby. Doufám, že do porodu už to byla poslední!Já ve středu začínám 35.týden.

Takže: prvně chci dodatečně poblahopřát našim malým oslavencům, ať jsou hlavně zdraví!!!

Ivko, tvoje zpráva je supeeeeeeeeeeeeeeeer!!!! Držím moc palce, ať jste taky zdraví!!!!!!

Pappulko, moc ti rozumím, o tomhle problému bych mohla psát romány! Takový je život a ne vždy se daří vše tak, jak bychom si to představovaly nebo přály:-( Myslím na tebe... My máme Aňu o prázdninách každý druhý týden a musím přiznat, že už melu z posledního:-( Neposlouchá nikoho (je to spíš kluk než jemná holčička:o))a Tomášek se zdatně přidává... A mně chytají nervy, protože bych potřebovala ještě tolik věcí nachystat, než se mimčo narodí...

Zuziko, když jsem četla o tom nákupu noční košile, musela jsem se smát. Přesně takové zkušenosti mám i já. Já nechápu, proč na noční košile pro dospělé ženské dávají takové infantilní obrázky???

Maji, držím palce, ať se vám zadaří!
Jana a kluci 13158
6.8.2006 16:29:34
Kudlinko, marně ti píšu e-mail. Vůbec nevím, jestli ti dorazila ta DVD s Krtečkem?
Martina+F+H+L 6060
6.8.2006 15:47:42
Dala jsem pár fotek na srpňata.

Vůbec nestíhám, s bídou Vás čtu.

Katko vydrž, týden uteče jak voda. Pak budeš mít na dlouho zase klid. Stejně je divný, že 24 letá holka dělá takové scény. Měla by mít už dávno rozum.
Maja,Adam 2.8.2003 12852
6.8.2006 13:50:20
To jsou věci,já jsem na chvíli doma a co se nedočtu?Ivo,takže strašně moc gratuluju! fakt je něco na tom,vypustit to z hlavy.
No jak to bude se mnou nevím,nějak to nehlídám,jen polykám hormony.Natolik jsem to vypustila,že pomalu zapomínáme i plodit,asi se budem muset polepšit:o)
Tak jdu na tu horu převelikou prádla,14 dní jsme jen špinili,téměř všecko je od bláta,jak já nesnáším návraty z dovolených!
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 6018  [Dalších 5858 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.