| Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
|
|
21.7.2006 22:15:02
Pappu,anonyme,díky.Já to vím,ale kluci jsou kámoši,dávají si kousnout jablka,kolikrát se napijou z jedné flašky,šmatlají po sobě,měří si kdo má většího pinďu,.....tak mám strach z nákazy rukama.
|
| Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 | 13053 |
|
|
21.7.2006 22:08:13
Jujda Martinka držte sa a prajem tebe aj Fildovi nech ste skoro OK!!!
Miša super, bager ušetrí kopec práce :). Maji, no vlani úplnou náhodou zistili Adamkovi z výteru salmonelu...(my sme o tom ani netušili, ten výter sa robil z iného dôvodu, keď sme boli v nemocnici pre ten otras mozgu)...nemal žiadne príznaky a my sme boli z toho poriadne prekvapení a hlavne volali nám z hygieny asi mesiac po odbere, takže tak... Doktorka nám na to nedala žiadne lieky ani nič, vraj to prejde samé a ja som sa jej pýtala práve na toto, či je to chytlavé, či sa máme strániť detí a ona povedala že nie, že sa to prenáša iba stolicou, tak len na to dávať pozor. O mesiac bol kontrolný ster už OK. Tak neboj, len dávajte pozor na WC. |
| anonym |
| • |
21.7.2006 21:52:46
Majo, salmonela se nakazit běžně nedá.Dávej pozor aby si myl ruce, když jde ze záchodu a raději nepít po něm vodu a koupat by se taky neměl ve společ. bazénu...
|
| Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
|
|
21.7.2006 21:50:02
Míšo,naše dítě zase už dvakrát vypadlo z bazénu:o) naštěstí na trávník,máme nadzemní bazén u babi.
Zítra jedem na 14 dní s taťkou na soustředění.Jede tam i ten chlapeček,kterému vyšla z výtěru pozitivní salmonela.Myslíte,že s ním zůstane maminka doma?Proč? vždyť už přece nekajdí a nemá teploty,o tom,že by mohl být bacilonosič ona ani neuvažuje.Adam s ním byl ve styku minulý týden,zatím to nevypadá,že by se nakazil,ale bůhví.Kazí mi to naládu. Mějte se tu pěkně,snad se ozvu v průběhu dovolené.Pa! |
| Martina+F+H+L | 6060 |
|
|
21.7.2006 16:44:28
Míšo - drzá? Já bych řekla - velmi šikovná. Moje babička říkala: "Líná puse holé neštěstí." :o)
Mě je zle. Bojím se, že s sebou seknu. Jestli to byl ten meloun, tak se Globusu za trest vyhnu obloukem a budu nakupovat v Tescu. Snad už manžel brzo dorazí - a snad to nechytí Honzík :o( |
| Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
|
|
21.7.2006 15:17:44
Ivco, s kym je Kacka v Tunisu?
Holky, tak jsem byla drza.U nasich obsousedu je bagr, ktery jim tam hloubi jezirko.Sla jsem tam a poprosila jsem bagristu, jestli by mi nemohl lzici seskrabnout 40-50 cm hliny.Tak pry ano, pokud bude casove stihat. To by bylo uzasne, my bychom to pak jen zacistili. Jo a prijeli zahradnici a mulcuji. Ze by se dnes darilo? |
| Martina+F+H+L | 6060 |
|
|
21.7.2006 14:34:29
Vypadá to, že budu mít dalšího plešounka, Honzíkovi padají vlasy v houfech.
Filda zase zvracel. Byla jsem v lékárně a teta mu dala nektarinku - kousnul do ní 2x a za 2 hoďky jí vyzvracel. Já mám od rána běhavku a je mi na zvracení - tak nevím, je to ten včerejší meloun nebo jsem to chytla od Fildy :o( |
| Ivča+3ratolesti | 14182 |
|
|
21.7.2006 13:17:14
Míšo, zasloužíš si medaili za obětavost!! V tomhle vedru kopat krumpáčem! My tu už místo trávy taky máme savanu, je to děsný.
Včera jsme byli na stavbě a Ada si hned udělal bouli o stěnu :o) A to tam máme první tři řady cihel!!! jen mám pocit, že to udělali hrozně vysoko, pod okny budeme mít docela slušnou stráň. Ale už jsme si potykali se sousedama, tak to je dobré. Těšíme se tam všichni. Kačka se teď válí v Tunisu, docela by mě zajímalo, jestli už není pečená. |
| Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
|
|
21.7.2006 12:41:37
Tak jsem rano nastoupila s krumpacem, lopatou a hrabemi.Voda vubec nepomohla, zem je tak vyprahla, ze voda po ni jen steka a vubec se nevpiji. Tak jsem odkopavala centimetr po centimetru, tri hodiny jako soumar, ruce unavene,ze v nich neudrzim lahev s vodou, spinava od hliny.Vysledkem me dopoledni driny je vysec zhruba 1/5 plochy bazenu.Az prijde Mira z prace, tak bude pokracovat on, mame super program na vikend.Jeste ze deti nebudou doma. Dadu si bere moje segra na hory a Zuzku nasi na chalupu.
|
| opice... | 6073 |
|
|
21.7.2006 9:33:18
Ahojky,
zas máme doma 30st:-( Spala jsem na zemi:-) Seboroidu má Vojtík na horní plošine ve vláscích. Už jsem chvilku pozorovala malou plošku a teď se mu to rozšířilo po celém vrchu cca 10x10cm. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.