| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 6294  [Dalších 5294 >>]
Luci, Ondra 24.09.03 15412
15.12.2005 14:05:25
Petulooooo!!! Jindrisek je nadhernyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!! Taky preji at mu to spinkani vydrzi a ty at si pekne odpocines!!!

No, nejak me to vzalo, asi do toho tretiho taky prastime, ale az budeme mit jasno, kde zakotvime:-))
Emma78 8067
15.12.2005 12:11:02
Ahoj Peťulo,vítám tě doma:o))),Jindříšek je nádhernej a opravdu hodně podobnej Honzíkovi. Přeju a´t mu ta spinkavá vydrží a až budeš mít chvilku,tak napiš co na bráchu říká Honzík.
Bajka + 2 brouci 5337
15.12.2005 11:30:48
AHOJ! Jsme taky doma, od včerejška... je to rachot, taťka je s námi ještě dnes dopo doma a odpo mají Honzíka rodiče, tak se snad stihnu zkusit narovnat. Jindra je zatím ukázkový spáč, to jsem s prvním neznala... prakticky od porodu pořád spinká, až na nějaký ty sem tam hodinový proluky, kdy si potrápí plíce. První noc - v deset večer se probudil a jódloval až do dvou. Trumfnul tak o hodinu bráchu - když jsme si donesli Honzulu, tak ten křikáčoval ´jen´ do jedný :-) Ale pak Jindříšek chrněl až do rána, v půl osmý jsem ho vzbudila na kojení, v polospícím stavu se nabaštil a chrupe dál. Jinak je to blonďáček se vším všudy :-), taková malá Honzíkova kopie :-)

Přikládám foto:

Snad se dostanu i k popisu porodu, nějak to ze sebe potřebuju dostat. Rodili jsme nakonec ve Frýdlantu a v noci, čímž jsme zřejmě natočili porodní asistentku, jejímž jediným přáním bylo chrápat a my jí naším příchodem chtěli plány zhatit. No, první dobu porodní jsem si prošlapala na chodbě porodnice a tloukla hlavou o futra, když už jsem to nemohla vydržet a šla jsem vzbudit manžela, aby mě odvezl někam, kde mi aspoň TROCHU pomůžou (např. mě pustí na porodní pokoj, kde mají ulevovací cajky), tak už byl nález v takovým stavu, že jsem se sotva vyškrábala na porodní sesli a rodilo se. Samotný porod byl krásný - dá-li se to tak říct, protože doktor byl snad sám nebeský posel, takový skvělý přístup jsem nezažila. Ale o tom pak podrobněji. Máme to za sebou, jediný, co mi ďobli, byla trocha oxytocinu ve finální fázi samotnýho porodu (kontrakce lehce zeslábly), jinak jsem si to bez jakékoli medikace odmakala sama. Všichni jsme zdrávi a to je fajn!! :-))

Moc vás všechny zdravíme a děkujeme za přání!! :-))
Luci, Ondra 24.09.03 15412
15.12.2005 11:11:32
Ahoj holky,
protoze dneska uz odjizdim za rodici na Moravu a nebudu tedy az do Noveho roku na internetu, tak bych vam uz dnes chtela poprat:

Vesele Vanoce a Stastny Novy Rok!!!!!!! At jsou to pro vas svatky klidu, stesti a pohody!! At se moc nehonite, at mate radost z deti a manzilku!!! Tem co jsou v ocekavani, at vse dobre dopadne, a tem co chteji a nedari se, at se to povede!!! Lucie, Ondra, Lukasek a Ivan
Emma78 8067
15.12.2005 8:43:32
Tady jsou taky koledy: koledy
Katka... 7968
15.12.2005 8:42:55
Dančo, má dojem, žes to už tu psala, ale - pokud to není tajemstvím - prozraď, jak se živíš a co děláš pro shazování kil. Já chci takýýýýý kila dole... :)
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
15.12.2005 8:30:39
Katko, diky, uz to rvu na tiskarnu :o]]]].
Jinak protni zamer se dari, uz mam dole 3 kilca, tak jeste 6 a budu mit vesele Vanoce :o]]].
Emma78 8067
15.12.2005 7:53:44
:o))) AHoj holky,tak tohle už asi týden pravidelně s Leničkou zpíváme,v refrénu už se docela chytá a hlavně jí to přijde strašně legrační:o).

Jinak dost koled je v takových těch zpěvnících,jak je zelenj,žlutej a modrej,jestli to máte doma.
Katka... 7968
14.12.2005 18:05:16
Ref.
Vánoce, Vánoce přicházejí, zpívejme přátelé,
po roce Vánoce, Vánoce přicházejí, šťastné a veselé.

1. Proč si děda říct si nedá,
tluče o stůl v předsíni,
a pak běda,marně hledá
kapra pod skříní,

Naše teta peče léta na Vánoce vánočku,
nereptáme aspoň máme něco pro kočku.

2. Bez prskavek tvrdil Slávek
na Štědrý den nelze být
a pak táta s minimaxem
zavlažoval byt.

Tyhle ryby neměly by maso míti samou kost,
říká táta vždy, když chvátá na pohotovost.

3. Jednou v roce na Vánoce
strejda housle popadne,
jeho vinou se z nich linou
tóny záhadné.

Strejdu vida děda přidá „Neseme vám noviny,“
čímž prakticky zničí vždycky večer rodinný.

4. A když sní se,co je v míse,
televizor pustíme,
v jizbě dusné všechno usne
k blaženosti mé.

Mně se taky klíží zraky, bylo toho trochu moc,
máme na rok na klid nárok, zas až do Vánoc.

konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
14.12.2005 17:43:10
Jeee, holky co zpivate, nemohly by jste mi tady nebo na mail {daniela_konecna@eurotel.cz} poslat slova pisnicky VCanoce, Vanoce prichazeji, zpivejme patele....
Krystofovi se libi, ale ja umim jen tu s tim kaprem a dedou ;o]]].
Dekuji.
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 6294  [Dalších 5294 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.