| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 6294  [Dalších 5244 >>]
Emma78 8067
6.12.2005 14:07:18
všechny zdravíme z upršeného Brna,

ˇPeťulo obávám se,že to číslo už neplatí,pošlu mailem nový,tak snad nezačneš rodit,než to zvládnu:o).

Lucko s Amaiou a dělala jsi test? Já u Lenky taky zašpinila,a pak se MS nerozjela,tak třeba...:o).

Jinak my jsme byli na Mikulášské už v pátek,bylo to v tělocvičně a děti tam obcházeli stanoviště a to se jim zaškrtávalo na kartičcea když byli všechny,tak šli říct Mikulášovi nebo andělovi básničku a dostali balíček. Lenka se vylítala,před ščertíkama teda měla respekt,ale básničku zarecitovala hezky.

Co se týče váhy a velikostí,tak mně teď vážila Lenku dr. jak měla angínu a navážila 15 kg na výšku typuju něco málo přes metr,protože 98 už nám není ani náhodou a 104 hodně naknop.
Emma78 8067
6.12.2005 14:07:03
všechny zdravíme z upršeného Brna,

ˇPeťulo obávám se,že to číslo už neplatí,pošlu mailem nový,tak snad nezačneš rodit,než to zvládnu:o).

Lucko s Amaiou a dělala jsi test? Já u Lenky taky zašpinila,a pak se MS nerozjela,tak třeba...:o).

Jinak my jsme byli na Mikulášské už v pátek,bylo to v tělocvičně a děti tam obcházeli stanoviště a to se jim zaškrtávalo na kartičcea když byli všechny,tak šli říct Mikulášovi nebo andělovi básničku a dostali balíček. Lenka se vylítala,před ščertíkama teda měla respekt,ale básničku zarecitovala hezky.

Co se týče váhy a velikostí,tak mně teď vážila Lenku dr. jak měla angánu a navážila 15 kg na výšku typuju něco málo přes metr,protože 98 už nám není ani náhodou a 104 hodně naknop.
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
6.12.2005 13:58:27
Petulo, drzim palce, at to dobre dopadne a mas pohodovy porod, tak 12.:o)

Dandulo, Luci, my se taky hlasime do Clovickova, hodi se nam oba dny, streda i ctvrtek. Dando, je to na tobe, vyber si.
Iva (Aneta03, Radovan06) 13293
6.12.2005 11:08:52
Děkuju za vložení fotečky :-) Tak jo, to jsme my :-)
Toci 12735
6.12.2005 9:27:56
Ahojky :o)
Tak my jsme byli na miklášské v sobotu ve zdejším MC, bylo to moc fajn, jediný čert tam byl malinkej (asi desetiletá holčička), takže pohoda a děti nadšený. Loni tam měli dva veliký a půlka dětí tam měla hysterák a nebyla schopná mluvit. Takže letos to vychytali :o) No a včera jsme jeli k Národnímu divadlu na vánoční kamion a pak šli procházkou přez Staromák na Václavák. Děti byly ucaprtaný, tedy Kuba, protože Viki se celou cestu nesla u tatínka na koníku :o) Největší úspěch měly živé jesličky, tedy spíš ohrádka s poníkem, ovečkama a kůzlatama :o) Viki jsme odtud málem neodtrhli :o)
Ale jsem nadšená vánoční výzdobou Prahy, fakt je na co se dívat :o)
Tenhle týden človíčkov nevidím, možná příští týden bychom to mohli (tedy spíš mohly, když jezdím jen s Viki ;o) ) zvládnout.
Jo a autobus poslední dobou u nás taky vede, Kuba odmítá jezdit do školky autem, ale místo toho každé ráno capem na zastávku a jedem jednu stanici busem. To co jsme najezdili za posledních 14 dní nenajezdil od narození ;o)
Peťulo, tobě držíme všichni palečky, ať to máš co nejrychleji a nejlépe za sebou, druhý porod bývá lepší, rychlejší a většinou se nepřenáší :o) takže toho 12.12.??? ;o)
Luci, Ondra 24.09.03 15412
6.12.2005 8:46:06
dani ja se rada pridam! Jen napis presne kdy, me to vyhovuje obadva dny!
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
6.12.2005 8:32:03
Tak petulo, drzim palecky, at je vse s Jindriskem ok.
Holky na srazik bych do Clo brdova jela zitra nebo ve ctvrtek, teda jedu urcite. Pridate se nekdo? Budu tam v 10:30.
Jinak vcera jsme meli Mikulase, ovsem cert prisel uz "nazhaveny", takze jsme mu nestihly rict, ze jsou tam male deti, tak tam vlitl....Martinek {6let} strnul a zbelal a drzel se me za nohu. Krystof se zajikl a zarval a Honzik {o2 mesice starsi nez Kacko} byl v pokojicku u maminky an ruce. Krystof ceta vyrval,ale pak mu rekl at si veme auto a odjede a rekla mu Ahoj. Basnicku rekla Martinek. No, ale respek z certa u nas tedy bude, rikal to i vecer tatovi a nemohl usnout a budil se, tak jsem u nej musela sedet. Fakt to cert dost prehnal, vwhnal se tam s revem.....No, snad z toho na presrok nebude mit Krystof trauma, uvidime ;o].
Dneska si beru odpoledne volno a jedu autobusem {to ma nas Krystof za odmenu} do Prahy nakupovat s tatou darky a pak nas tat veme autem dom.
Luci, Ondra 24.09.03 15412
6.12.2005 8:02:01
Ahojky, preji dobre rano!!!
Petulo - tak at ti to vsechno pekne vyjde!!!Uz se tesim na fotecku Jindriska!:-)) Jinak ja bych si teda s Honzikem nedelala starosti! To spise bych si mela delat ja, Ondra vazi 11,5kg a meri podle posledniho mereni nejakych 87cm, ale velikost nosi taky tak 98, tak si myslim, ze ho Dr. spatne zmerila. A to se mi zda, ze neji moc cokolady, sladke dostava jen kdyz nekam jdeme:-)) Ted tu fnuka, protoze chce tatranku, rano dostal Mikulase:-)) No jo musi holt pockat na snidani, kterou chysta manzel:-))

Luci s Amaiou, my jsme byli v nedeli na Zlicine. Ondra byl v detskem koutku, taky se vubec certu nebal, klidne se nechal vzit na ruce. Respekt mel ale s Mikulase, basnicku rekl s mou pomoci, vlastne jeste zadnou neumi celou sam:-))

Tak kdy mate chut jet do Clovickova? Ondra vcera ze spani rikal, ze "jedeme do clovickova":-)))
Bajka + 2 brouci 5337
5.12.2005 22:14:15
Juk maminky :-),

tak jak jste mikulášovali? Honzajs dostal takových čokošek, že jsme byli nuceni je zabavit a nechat mu jen ovoce, páč by prasknul. Pořád chodí a že chce čokoládičku, mám dojem, že jeho jídelníček tvoří snad výhradně sladký jídla :-( Budu se muset nad sebou zamyslet, a to se snažím mu dávat celozrnný pečivo, denně tu jednu teplou baštu aspoň s trochou zeleniny má taky a ovoce mi baští docela v pohodě. Teď má něco kolem 17 kil a na výšku... no, nosí vel. 98, zimní oteplováky a bundu jsem mu už kupovala 104, aby vydržely do příštího roku a s ohrnutýma končetinama to unosí taky v pohodě.

Jinak jsem včera balila do jedný v noci dárky, už mám skoro vše pohromadě, protože tušákuju, že v jindy obvyklý čas balení darů budu mít jiný starosti. Dárek mám zabalený i pro Jindříška :-) Jsem zvědavá, jestli budou letos kapacity k upečení aspoň nějakých těch tří druhů cukroví. Ráda bych kvůli Honzíkovi. Jinak Luci díky za optání, nerodím, dnes jsem byla v poradně, Dr. mě oficiálně předala do péče porodnického zařízení. Teoreticky bych se tam měla zítra nahlásit, ale říkala mi, že stejně nic nezjistěj, tak to asi nechám tak na pátek. By se to mohlo rozjet samo. Pořád doufám. Honzík byl taky přenášený o 13 dní. Zítra ještě potřebuju do práce dodělat a předat poslední věci, tak snad mi to hezky vyjde.

Ivo, koukala jsem na obrázek vašeho broučka, zkusím ho sem vložit, aby se zobrazil :-)

Přeju hodně zdraví - hlavně ty kolena těm, co potřebujete. Já mám teď styl chození ála kachna, kyčle se celkem ozývají, to asi jak se robě cpe do ausgangu, ale na oplátku mě přestala cca před 5-ti dny pálit žáha, za což jsem velmi vděčná.

A taky brzké dvě čáry Lucce a Dandě :-) Janíku, až budete v Čechách a jestli pojedete do Liberce, tak vás zvu na kafe pod deštníčky k radnici - v květnu už bych snad mohla být ready :-))

Tak, abych zas nepsala romány... kdyby něco, ozvu se co a jak - mám mobil na Mirku s Leničkou a Lucku s prťátky. Miri doufám, že na starém dobrém čísle stále fungujete :-)

Zatím ahojda :-)
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
5.12.2005 21:06:27
Dandulo, to je prima s tou nohou, ze uz je to lepsi. Kolena jsou previt, taky mam jedno porouchany, z lyzovani, potrhala jsem si pred par lety vazy. Ortezu normalne nenosim, jen na lyzovani, ale v tomhle pocasi mi dela problem sejit z tech nasich 4 pater. Zavidim ponuchani s miminkem, ja hlasim, ze jsem jelen, pac jsem v sobotu, 21. den zacala spinit dohneda, vcera to pokracovalo a dneska nic. Dr. jsem se nedovolala.

Ivco, 15.6. ma narozky moje tchyne a muj nevlastni tata! Jsem zvedava, jestli se ti to povede.

Co asi Petula, jestlipak nerodi zrovna dneska?

My dnes byli na Kampe na Mikulase a certy a andely, dali jsme si svaraka a klobasku, mnam! Bylo to prima, Amaia se vubec nebala! A rikala i basnicky.
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 6294  [Dalších 5244 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.